2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شون به بهشت سفر کرده اگه هستین میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 8641 بازدید | 312 پست
الان یه پسر چهار ساله دارم که بهم میگه برو نی نی را بیار خیلی بهونه شو میگیره خیلی دوسش داشت میزاشتم ...

خیییییلی ناراحت شدم واقعا هیچ چیز تودنیا از غم بچه بدتر نیست. منم عاشقش بودم براش نامه نوشتم هنوز دارمشون کلی براش ارزو داشتم خیلیم شیطونی میکرد توی شکمم ولی نمیدونم چرا منو گذاشت ورفت😭😭 

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
خیییییلی ناراحت شدم واقعا هیچ چیز تودنیا از غم بچه بدتر نیست. منم عاشقش بودم براش نامه نوشتم هنوز دا ...

چندتااز فامیلام بامن بارداربودن والان بچهاشون راه میرن شیرین زبونی میکنن اصلن نمیتونم کنارشون باشم حالم بد میشه میگم اگه بچم بود الان همینقدربود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر عزیزم دلتنگ روی ماهتم هواتو کردم کاشکی یه روز از خواب بیدار بشم وببینم این روزها فقط یه کابوس بو ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 منو یاد اون روزایی ک به بچم سرم وصل کردن. ازکف پاش خون بزور میکشیدن و گریه میکرد انداختی.چرا خدا بچهای مارو اینقدر زجرداد

اره ارزوشونه من بچه دار نشم به خدا حتی باورت میشه چون دخترم بدون دلیل فوت شد علت فوت نداشت رفتم پیش ...

خدا لعنتشون کنه عزیزم یه دعا پیش یه آدم مطمن ومومن بگیر برا خودت و شوهر و بچت که دعای کسی اثرر نکنه روتون  میدونی چهار قل زیاد بخون

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اره ارزوشونه من بچه دار نشم به خدا حتی باورت میشه چون دخترم بدون دلیل فوت شد علت فوت نداشت رفتم پیش ...

ان شاءاله این یکی سالم میاد بمنم گفتم چون طلسم شدی بچهات میمیرن

انشاله بچت بسلامتی دنیا میاد ...ایه الکرسی و سوره نصر و چهار قل زیاد بخون یه قربانی هرچه باشه انجام بده بده فقیر انگشتت بزن تو خونش بزن چهار گوشه خونت تو همین سایت دیدم یه خانمی گفت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چندتااز فامیلام بامن بارداربودن والان بچهاشون راه میرن شیرین زبونی میکنن اصلن نمیتونم کنارشون باشم ح ...

منم چندتا باردارن  .یکیش هم بچش همسن بچه منه پسرم که میبینش میگه مامان کو نی نی ما ..کجااااست.هنوز یه قطره از خون دستش که سرم زدن رو قنداقشه

ان شاءاله این یکی سالم میاد بمنم گفتم چون طلسم شدی بچهات میمیرن

میخای چکار کنی دعا بگیر عزیزم پیش سید بگیر امام رضا جایی

بلد نیستم وگرنه عکس پسرم میزاشتم اگه هم یاد بگیرم بزارم میترسم بمونه 

بعد چکارش کردی تا خوب شد؟ دختر من الان ۴ ماهش شده ولی هنوز خوب نشده از بعد همون واکسن هم دیگه جون ...

دخترمنم همینطورشد پنج ماهگی غذا کمکی شروع کردم براش شیرزیاددوست نداره😕

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

2810