2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شون به بهشت سفر کرده اگه هستین میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 8641 بازدید | 312 پست

نمیدونم چرا اومدم تو این تاپیک 

قلبم گرفت ، سردرد شدید گرفتم

خدا بهت صبر بده واقعا 

منم دخترم سه ماهشه

از دوماهگی یه مدتی سینه نمیگرفت الانم میگیره ولی گاهی به زور

خیلی نکران شدم

توروخدا بیشتر توضیح بده راجع به علائم نینیت

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا اومدم تو این تاپیک  قلبم گرفت ، سردرد شدید گرفتم خدا بهت صبر بده واقعا  منم ...

نگران نباش دخترمنم بعد واکسن دوماهگی اینجوری شد

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

پارسال این موقع با چه ذوقی میرفتم وسیله میگرفتم واسش ارزو به دل موندم

بمیرم برادلت

چن وقته؟

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

اگه کسی بخواد بره دکتر بچه ش رو سقط کنه چند ساعت طول میکشه ؟؟

ساعتی نیست که ممکنه چندروز طول بکشه بستگی به شرایطتت داره

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس
۷ ماه

ان شاالله اگر شرایطشا داری ی سفر برو کربلا یا مشهد ازائمه بخواه بهت بچه سالم و صالح بده

ان شاالله خدا ب دلت ارامش بده

ان شاالله اگر شرایطشا داری ی سفر برو کربلا یا مشهد ازائمه بخواه بهت بچه سالم و صالح بده ان شاالله خ ...

دو ماه پیش رفتم مشهد گفتم اگه یه بچه سالم بده ببرمش کربلا ولی دیگه دلم بچه نمیخواد دیگه دوس ندارم حامله شم قبل اون دوتام سقط داشتم دیگه حالم از حاملگی بهم میخوره

نمیدونم چرا اومدم تو این تاپیک  قلبم گرفت ، سردرد شدید گرفتم خدا بهت صبر بده واقعا  منم ...

انشاله همیشه بچت سالم باشه عزیرم شاید سینت یا دهنش زخمه بردیش دکتر نگران نباش گلم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من عید بچم سقط کردم خیلی برام سخت بود هنوزم هست با اینکه بدنیا نیومد ولی خب بهش دلبسته بودم

ولی میدونین چیه دیدم با غصه خوردن من شوهرم و خانوادمم دارن اب میشن بروشونم نمیارن باهاش کنار اومدم بخاطر خانوادم خیلی سخته شوهرت تو بغلت هق بزنه بخاطر شوهرم بخاطر خودم دیگه غصشو نمیخورم قسمتش نبود دنیا بیاد میدونم برای شماهم حتما سخته ولی بخاطر اطرافیانتون سعی کنین باهاش کنار بیاین

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس