💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ان شاالله اگر شرایطشا داری ی سفر برو کربلا یا مشهد ازائمه بخواه بهت بچه سالم و صالح بده ان شاالله خ ...
دو ماه پیش رفتم مشهد گفتم اگه یه بچه سالم بده ببرمش کربلا ولی دیگه دلم بچه نمیخواد دیگه دوس ندارم حامله شم قبل اون دوتام سقط داشتم دیگه حالم از حاملگی بهم میخوره
نمیدونم چرا اومدم تو این تاپیک قلبم گرفت ، سردرد شدید گرفتم خدا بهت صبر بده واقعا منم ...
انشاله همیشه بچت سالم باشه عزیرم شاید سینت یا دهنش زخمه بردیش دکتر نگران نباش گلم
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
من عید بچم سقط کردم خیلی برام سخت بود هنوزم هست با اینکه بدنیا نیومد ولی خب بهش دلبسته بودم
ولی میدونین چیه دیدم با غصه خوردن من شوهرم و خانوادمم دارن اب میشن بروشونم نمیارن باهاش کنار اومدم بخاطر خانوادم خیلی سخته شوهرت تو بغلت هق بزنه بخاطر شوهرم بخاطر خودم دیگه غصشو نمیخورم قسمتش نبود دنیا بیاد میدونم برای شماهم حتما سخته ولی بخاطر اطرافیانتون سعی کنین باهاش کنار بیاین