2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شون به بهشت سفر کرده اگه هستین میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 8641 بازدید | 312 پست

خدا بهت صبر بده عزیزم

من دخترمو تو سه ماه‌و ۲۷روزگی از دست دادم

فقط خدا تحملشو داد وگرنه دیگه نمیتونستم زندگی‌کنم

یه تکه از قلبم الان سه ساله  نمیزنه

منم خیلی وقته خوابشو ندیدم😫😫😫😫

خدایا فرشتم برگشت پیشت اگه صلاح میدونی نی نی سالم بهم ببخش... دوستان واسه مادر شدنم یه صلوات بفرستین
خدابهت صبر بده عزیزم گریم گرفت بدجور

وای عزیزم ببخش

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا هیچ مادریو با بچش امتحان نکنه..من گفتم خدایا میخای امتحان کنی با بدنم امتحان کن اونم جگرمو سوخ ...

فداتبشم عزیزم ،بمیرم برات چقد سخته ، چند وقته از دستش دادی؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خدا بهت صبر بده عزیزم من دخترمو تو سه ماه‌و ۲۷روزگی از دست دادم فقط خدا تحملشو داد وگرنه دیگه نمیت ...

عزیزم 😢😢😢😢😭😭😭

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
فداتبشم عزیزم ،بمیرم برات چقد سخته ، چند وقته از دستش دادی؟

نزدیک دوماهه عزیزم 

همین یدونه رو داشتی؟پسر بودیادختر

پسر دیگم چهارساله شه اونم پسر بود الان پسرم خیلی بهونه شو میگره همش میگه هرجا نی نی میبینه میگه

منم چهارتاسقط تودوسال داشتم باهرکدومشون شکستم داغون شدم چهاربارامیدوار بعدش سقط    

😢

پسر دیگم چهارساله شه اونم پسر بود الان پسرم خیلی بهونه شو میگره همش میگه هرجا نی نی میبینه میگه

الهی بمیرم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خدا بهت صبر بده الهی بحق این ماه شعبان و مولودش به دلت ارامش بده 

ممنونم عزیز دلم

بچه ها واقعا گریم گرفت.من تازه زایمان کردم.الان که این مطالبو میخونم واقعا قلبم درد میگیره خیلی سخته خیلی.خیلی نگران شدم

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
2810