2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
ببخشید دقیق متوجه نشدم.  دوره هام ۷ روزه بود. الان روز ۹ام بعد زایمانمه.و خونریزی ندارم. در ح ...

بله عزیزم.روز هفتم باید غسل میکردید.معمولا لکه بینی بیش از ده روز ادامه داره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بله عزیزم.روز هفتم باید غسل میکردید.معمولا لکه بینی بیش از ده روز ادامه داره.

عه.. 😐😐

مرسی واقعا.‌اخه هر کس یه چیز میگفت.‌گفتم از شما بپرسم مطمئن تره😘😘

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صيغه ب اجازه پدر نياز داره؟

برای دختر باکره بله.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام گلم 

من پنج شنبه سونو دارم . سونوداخلی 

ایا روزه ام باطل میشه ؟چون از ژل استفاده میکنن ؟

بعد من انتقال جنین دارم 

ممکنه همون روز امپول بهم بده برا ساعت خاصی بزنم 

روزه ام باطل میشه با امپول ؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام گلم  من پنج شنبه سونو دارم . سونوداخلی  ایا روزه ام باطل میشه ؟چون از ژل استفاده می ...

سلام.سونو واژینال روزه رو باطل نمیکنه.

آمپول هم اگر مقوی و در رگ باشه باعث بطلانه اما اگر دارویی و عضلانی و بی حسی باشه نه.

سلام.سونو واژینال روزه رو باطل نمیکنه. آمپول هم اگر مقوی و در رگ باشه باعث بطلانه اما اگر دارویی و ...

خب دقیق نمیدونم امپول میده اون روز یانه 

روزه ام رو بگیرم 

اگه امپول داده بزنم روزه ام باطل بشه 

گناه کردم ؟ 

خب دقیق نمیدونم امپول میده اون روز یانه  روزه ام رو بگیرم  اگه امپول داده بزنم روزه ام ب ...

نمیدونید باید تو عضله تزریق بشه یا تو رگ؟

نمیدونید باید تو عضله تزریق بشه یا تو رگ؟

قبلیام که هم دور ناف بود هم تو بازوم هم تو پام 🙄🙄

الان نمیدونم کدومه میده 🙁

قبلیام که هم دور ناف بود هم تو بازوم هم تو پام 🙄🙄 الان نمیدونم کدومه میده 🙁

خب مشکلی نداره.

سلام💖 من الان ٦ هفته باردارم دلم ميخواد روزه هامو بگيرم ولى ميترسم براى جنينم مضر باشه و ميگم نگير ...

سلام.اگر احتمال ضرر بدید و منشا عقلایی داشته باشه از شما ساقط میشه.با دکتر مورد اطمینان مشورت کنید.

سلام.اگر احتمال ضرر بدید و منشا عقلایی داشته باشه از شما ساقط میشه.با دکتر مورد اطمینان مشورت کنید.

ممنون

دكترم روسى هستن بايد از دكتر ايرانى حتما بپرسم چون ايشون دكتر خوبى هستن؟