2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
سلام،لطف میکنید سوال منم جواب بدید. سوال من درمورد محرمیت فرزندخوانده هست واینکه شرایطی که ذکرشده ب ...

سلام.این دوتا موردی که عرض کردید اشتباهه.محرمیت از طریق شیر خوردن و به سبب رضاع تقریبا پانزده شرط داره که از جمله خوردن شیری هست که از طریق تولد تولید میشه.باید اون شرایط فراهم بشه.

چنین مواردی رو از دفتر رهبری قسمت برادران سوال کنید،بهتر راهنمایی میکنند.درسته دین سخت نگرفته و فقه شیعه پویا هست،اما نه حرام خدا تا روز قیامت حلال میشه و نه اینکه حلال حرام بشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دیشب تصمیم داشتم که سه روز آخر شعبان رو روزه بگیرم به پدرم گفتم فردا روزه میشم صبح برای سحری و نما ...

بله اگر کاری که باعث بطلان روزه است رو تا حالا انجام ندادید،درسته.

به طور کلی برای روزه مستحبی تا اذان مغرب،و قضای روزه واجب تا اذان ظهر اگر مبطل روزه رو انجام نداده باشید وقت برای نیت کردن دارید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوْال شماره يك: من اصلا نمى دونستم در چه مواقعى غسل لازم هست و خيلى جا ها ظاهرا بهم واجب بوده و انج ...

سلام عزیزم.

بله درست بوده.اگر یکبار غسل مافی الذمه کردید کفایت میکرده.

البته بعضی مراجع میگند،اولین غسل جنابت بعد از اون عمل،مثلا اولین غسل جنابت شما بعد از مس میت هم کفایت میکرده و شما بری الذمه شدید.

سلام خوبین.ببخشید من سه روز دیگهدخترم چهل روزش تموم میشه تو نت میزنم نمیاد بالا که ایا عسلی داره یا نه میشه راهنماییم کنین البته الانم پریودم 

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸
سلام خوبین.ببخشید من سه روز دیگهدخترم چهل روزش تموم میشه تو نت میزنم نمیاد بالا که ایا عسلی داره یا ...

سلام.

شما باید از بعد از زایمان به مدت روزهای حیضتون نفاس میگرفتید.مثلا عادتتون هفت روزه است،روز هفتم غسل نفاس میکردید.

بعد از اون تا ده روز استحاضه،روز هجدهم اگر شرایط و صفات حیض رو داشت،حیض قرار میدادید وگرنه استحاضه.

تو احکام چیزی به عنوان غسل روز چهلم نداریم.

سلام. شما باید از بعد از زایمان به مدت روزهای حیضتون نفاس میگرفتید.مثلا عادتتون هفت روزه است،روز هف ...

ممنون از جوابتون امان از خرافات

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸

سلام. ممنون از تاپیکتون.  

جای همچین تاپیکی تو نی نی سایت خالی بود.

حتما میام سوالامو میپرسم دوست عزیز.

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
سلام. ممنون از تاپیکتون.     جای همچین تاپیکی تو نی نی سایت خالی بود. حتما میام سوالامو ...

سلام.خواهش میکنم.وظیفه است.😚

هر وقت سوالی داشتید در خدمتم.

سلام.این دوتا موردی که عرض کردید اشتباهه.محرمیت از طریق شیر خوردن و به سبب رضاع تقریبا پانزده شرط دا ...

خب اینکه بعضی احکام میتونن براثر زمان تغییرکنن چرااین حکم نمیتونه براثر زمان تغییری توش ایجاد بشه خب درزمان پیامبرعلم پیشترفت الان رو نداشت وتااون موقع اصلا نمیشد غیرازاین شرایط زنی شیر داشته باشه الان که پیشرفت علم این امکانو به آدم میده چرانباید فقها تغییری توی احکام بدن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
خب اینکه بعضی احکام میتونن براثر زمان تغییرکنن چرااین حکم نمیتونه براثر زمان تغییری توش ایجاد بشه خب ...

فقها تغییر میدند اما بعضی از احکام همیشه ثابتتد.

مثل نحوه خواندن نماز ظهر.که چهار رکعته و چطور باید خونده بشه.هیچ وقت حلال تبدیل به حرام یا حرام تبدیل به حلال نمیشه.این حرف مثل اینه که انتظار داشته باشید خورشید به جای اینکه از شرق طلوع کنه از غرب طلوع کنه‌.پیامبر هم آخرین فرستاده بوده و دینی که آورده باید شرایط انطباق بر همه مسائل و همه زمان ها رو داشته باشه.اینکه شیر باید از زایمان تولید شده باشه صراحتا تو روایات صحیح بدون هیچ اشکال سندی یا دلالتی وارد شده و هیچ وقت تغییر نمیکنه.

اون زمان هم مواردی بوده که شیر بدون زایمان تولید شده چون افرادی از معصومین دقیقا همین سوال رو پرسیدند.

باید ببینید آیا راه دیگه ای برای محرمیت وجود داره یا نه؟

فقها تغییر میدند اما بعضی از احکام همیشه ثابتتد. مثل نحوه خواندن نماز ظهر.که چهار رکعته و چطور باید ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتید🌷🌷

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام.خواهش میکنم وظیفه است. آقای سیستانی به خاطر مشکل بچه جواز سقط ندادند.رهبر هم همینطور. فقط آقا ...

پس چطور همه جا حتی تو سایت ها نوشته که آقای 

خامنه ای مجوز سقط میده.واینکه اگه اجازه نمیده چطور این حکم اجرا میشه.یعنی بعد آمینو بفهمیم صد در صد بچه مشکل داره وروح نداره.بازم نمبتونیم سقط کنیم😢😔😔

پس چطور همه جا حتی تو سایت ها نوشته که آقای  خامنه ای مجوز سقط میده.واینکه اگه اجازه نمیده چطو ...

ملاک شما که نباید سایت باشه.فقط سایت خود رهبر رو ببینید که اون هم در صورت مشکل داشتن جنین جواز نداره.اگر برای مادر خطر جانی داره جواز داره،اون هم قبل از دمیده شدن روح.

سوْال شماره دو من چند سال پيش يه نذر مالى كردم به مقدار زياد و نذرم اين بود كه اگر در كارىموفق شدم ...

ببخشید فراموش کردم.

یادتون نیست اون زمان صیغه نذر رو گفته بودید یا نه؟