2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست

لایک

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من نذر کردم دخترم سالم دنیا بیاد اسمش رو بذارم فاطمه ولی شوهرم موافقت نکرد و گفت فاطمه زیاد داریم و یه چیز دیگه گذاشت البته خودم هم مقصرم و راضی شدم😔 خیلی ناراحتم 

پشیمونم 

میخوام بدونم کفارش چیه 

هر چی باشه قبول میکنم  

دخترم دلتنگتم😭💔
بفرمایید

🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋سلام ممنونم گلم من نمیدونم چه سوالی دقیق میخواستم بپرسم ازتون ولی اینو الان‌میپرسم اینکه وقتی پریودیم به لباسمون خون پریودی بخوره یعنی شلوارمون مقداری خونی بشه و خشک بشه ویا حالا خشک نباشه ما جایی بشینیم اون جا نجس میشه؟ ممنونم ازتون یااگر ادرار موقع دستشویی رفتند به پا یاجایی یکم بریزه 

🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋سلام ممنونم گلم من نمیدونم چه سوالی دقیق میخواستم بپرسم ازتون ولی اینو الان‌میپرسم ...

سلام علیکم 

خون خشک باشه نجس نمیشه 

وگرنه نجاست منتقل میشه 

بول هم نجس است و نجاست منتقل میکنه

سلام علیکم خون خشک باشه نجس نمیشه وگرنه نجاست منتقل میشه بول هم نجس است و نجاست منتقل میکنه

🕋🕋سلام 🕋🕋خدا🕋🕋راشکر 🕋🕋خوبین 🕋🕋ممنون 🕋🕋🕋🕋از🕋🕋 شما🕋🕋 لطف 🕋🕋کردین🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋با🕋🕋الله🕋🕋🕋🕋شکر🕋🕋تو🕋ن🕋🕋 یا🕋🕋الله🕋🕋🕋🕋 شکر🕋🕋ت🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋

سلام علیکم خون خشک باشه نجس نمیشه وگرنه نجاست منتقل میشه بول هم نجس است و نجاست منتقل میکنه

🕋🕋خب🕋🕋  اگر🕋🕋 منظورتان🕋🕋 پول است پول   نجس 🕋🕋باشد🕋🕋و🕋🕋باید🕋🕋 بعد🕋🕋 از 🕋🕋استفاده🕋🕋🕋🕋 دستمان 🕋🕋را🕋🕋 بشوریم🕋🕋 که🕋🕋 نجس 🕋🕋🕋🕋نشویم🕋🕋؟🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋 یا 🕋🕋چون🕋🕋 خشک🕋🕋 است🕋🕋🕋🕋 نجس🕋🕋 نمیشویم🕋🕋 هرچیز نجس که خشک شود یا 🕋🕋خشک🕋🕋 باشد🕋🕋      نجس منتقل 🕋🕋نمیشود ؟🕋🕋🕋🕋ممنون 🕋🕋از🕋🕋 راهنمایتون 🕋🕋عذر 🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋خواهی 🕋🕋میکنم🕋🕋 مزاحم 🕋🕋شدم🕋🕋 سوال🕋🕋🕋🕋 زیاد🕋🕋 پرسیدم🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋

🕋🕋خب🕋🕋 اگر🕋🕋 منظورتان🕋🕋 پول است پول نجس 🕋🕋باشد🕋🕋و🕋🕋باید🕋🕋 بعد🕋🕋 از 🕋🕋استفاده� ...

سلام‌خسته نباشبد هداراشکر(عزوجل)(جل جلاله)شکرت خوبیت سوللی از خدمتتون داشتم

سلام خداراشکر(عزوجل)(جل حلاله)خوبین خانم@بانوی بی نشان لطفا خواهش میکنم جواب منو تا پیام منو دیدید بی زحمت جوری که قانع بشم بوپدید در چند خط جمله ممنون از لطف بی کرانتون سوال داشتم سوالم این بود که من مدنی هست برای کسانی که پیام میفرستم ایموجی کعبه میفرستم خانه خدا(عزوجل)(جل جلاله)شکرت متعال(عزوجل)(جل جلاله)شکرت خدایاشکرت و مدتی هست زیر پسا هاپاسخ وضعیت های اینستاگرام که درباره اهل بیت هست کامنت میگذارم و لایک میکنم و اکسپلور اینستاگرامم محتوای الله(عزوجل)(حل جلاله)شکرت یاالله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت هدلم شکرت(عزوجل)(جل جلاله)شکرت خدایاشکرت اهل بیت(علیه السلام) الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت دارد و ائمه اطهار(سلام یاحضرت بی بی عمه خانم زنب(سلام الله علیه)الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت یاحضرت عمه خانم کبری(سلام الله علیه)الله(عزوجل)(ل جلاله)شکرت(عزوجل)(ل حلاله)شکرت خدایا(عزوجل)(جل جلاله)شکرت(عزوجل)(ل حلاله)شکرت خدایاشکرت للحمدالله یاحضرت شهربانو(سلام الله علیه)الله(عزوجل)(جل حلاله)شکرت یاحضرت رقیه سه ساله داغ پدردیده سه یاالله(عزوجل)(جل جلاله)شکت اللهم صل علی محندوآل محندوعجل فرجهم باالله(عزوجل)(ل حلاله)شکرتون الحمدالله الحمداله کملهواهله هدایاشکرت خدایاشگرت الحمدالله الحمدالله کماهواهله خدایلشکرت  ساله(عروجل)(ل حلاله)شکرت الله(عروجل)جل جلاله)شکرت الله علیه یاحضرت خدیجه(سلام الله علیه)الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت(عزوجل)(ل حلاله)شکرت یاحضرت  خانم نرجس خاتون(سلام الله علیه)الله(عزوجل)(ل جلاله)شکرت(عزوجل)(جل حلاله)شکرت یاحضرت ام البنین(سلام الله علبه)الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت یاپیامبر(صل الله علیه و آله وسلم)شکرتون یاامام علی(علیه السلام)ولی(علیه السلام)الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت خدایاشکرت(عزوجل)(ل جلاله)شکرت (عزوجل)(جل جلاله)شکرت الحمدالله(عزوجل)(ل جلاله)شکرت(عزوجل)(جل جلاله)شکرت(عزوجل)(جل جلاله)شکرت الله(عزوجل)(ل جلاله)شکرت خدا(عزوجل)(جل جلاله)شکرت الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت علیه)الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت (قرآن کلام شریف)الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت صاحب عصروالزمان(عج الله تعالی فرجه الشریف)الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت(عزوجل)(جل جلاله)شکرت(عزوجل)(جل(عزوجل)(ل حلاله)شکرت  خدایاشکرت جلاله)شکر(عزوجل)(جل حلاله)شکرت(عزوجل)(جل جلاله)شکرت خدایاشکرت(عزوجل)(جل جلاله)شکرت(عزوجل)(ل حلاله)شکرت خدایاشکرت(عزوجل)(جل حلاله)شکرت(عزوجل)(جل جلاله)شکرت خدایاشکرت یاپیامبراکرم نبی اعظم پیامبراسلام حضرت محمد(صل الله علیه و آله وسلم)الله(عزوجل)(جل جلاله شکرت) الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت یا خانم حضرت خدیجه(یلام الله علیه)الله(عروجل)(جل جلاله)شکرت یاهمگی(سلام الله علیه)الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت(عزوجل)(جل جلاله)شکرت منان(عزوحل)(جل جلاله)شکرت الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت یاحضرت  خانم بی بی دوعالم  فاطمه زهرا(سلام الله علیه)الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت یاحضرت ختنم نرجس خاتون(سلام الله علیه)الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت یاحضرت خانم ام البنین(سلام الله علیه)الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت خدایاشکرت باالله(عزوجل)(جل حلاله)شکرتون باهمگی الله(عزوجل)(ل حلاله)شکرتون باالله(عزوجل)(ل حلاله)شکرتون خدام(عزوجل)(جل حلاله)شکرت(عزوجل)(ل حلاله)شکرت الحمدالله هدایاشکرت الحمدالله کماهواهله الحمدالله خدام شگرت خدایاشکرت اللهم صل علی محندوآل محمد(صل الله علیه وآله وسلم)یاالله(عزوجل)(ل حلاله)شکرت باهمگی یاالله

2810