2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
سلام بانو جان سوال داشتم. غسل استحاضه متوسطه حتما باید نماز صبح باشه برای یک روز کامل. نمیشه نماز مغ ...

سلام بله زمان غسل استحاضه ی متوسطه که ادامه داره صبح بعد از اذان صح هست

حالا اگر مثلاعصر و قبل لز مغرب دچار متوشطه شدید باید برای نماز مغرب یکبلر غسل کنید

و اگر ادامه داشت باید یک غسل هم صبح

حابا اگر قبل از یکی از نمازهای یومیه متوسطه قطع شد یا تب یب بع قلیله شد برای نماز بعدی یک غسل متوسطه لازم است

یکی از آمادگیها برای ظهور این است که مثل زمان ظهور با هم مهربان باشیم و هرچه را برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم
سلام بانوی بی نشان عزیز دو سوال دارم  یکی اینکه سجده سهو  که آخر نماز سه بار الله ...

سلام گفتن تکبیر بعد نماز واجب نیست پس بلافاصله بعد سلام سجده ی سهو را بجا اورید

یکی از آمادگیها برای ظهور این است که مثل زمان ظهور با هم مهربان باشیم و هرچه را برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بانوی بی نشان عزیز دو سوال دارم  یکی اینکه سجده سهو  که آخر نماز سه بار الله ...

در مورد نماز احتیاط موارد مورد ابتلای خودتان را سعی کنید به خاطر بسپارید و اگر نمی توانید روی کاعذی بنویسید در سحاده بگذارید و للافاصله لعد نماز بدون لر هم زدن صورت نماز لردارید و ببینید

گرفتن و دیدن گوشی هم برهم زنتده ی نماز نیست به شرط آنکه سریع دسترسی پیدا کنید نطلب را ببینید و فاصله ی زیادی بین سلام نماز و نماز احنیاط انفاق نیفتد

سلام .من دیشب قبل از نماز مغرب مقداری خون رقیق و قرمز (مثل خون زخم)دیدم که روی پنبه را پوشانده بود.ب ...

سلام خونی که بصورت موقت دیده میشه و در داخل هم ادامه نداره استحاضه قلیله ست و باید ظاهر فرج تطهیر شود برای نماز وضو بگیرید

سلام عزیزم شما به نیت همان پول حرام ده میلیون رو منتقل کردید و ان ساءالله ۲ میلیون باقی همون پول حلا ...

سللام.خیلی ممنونم از کمکتون.ایا شما هم درس رساله و اینا خوندین؟

اگه خوندین میشه لطفا تو خصوصی یسوال بپرسم.راستش من  دچار موضوعی هستم که نمیدونم وسواس فکری هست یانه.تایب شده متن رو دارم که برای یه سایت احکامی فرستاده بودم.البته میدونم مشکلمو بخونید قطعا بنظرتون خیلی مسخره و چرته و با خودتون بگین طرف مسخره ام کرده ولی واقعا یه سری افکار تو ذهن من میان درمورد مسعله حلال حروم.

اگه شما هم تو این رشته درس خوندین،میشه لطفا اون متنو که تو سایت فرستادم برای شما هم بفرستم؟ خواهش میکنم.نیاز به کمک و راهنمایی کسی که میدونه دارم🌷🙏

حتما عزیزم. امیدوارم کاربران خودشون رعایت کنند تا تاپیک تعطیل نشه.

سلام سن تحصیل در سطح یک حوزه حداکثر چندساله

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

من یه سوال دارم اگه یه زن شوهردار با یک مرد رابطه جنسی داشته باشع( گول خورده باشه یا مجبورش کرده باشن) بعدش زنع خیلی پشیمون شده باشه و از ته قلبش توبه کنه آیا خدا می‌بخشدش؟

نظرمو میگم میرم حتی چک نمی‌کنم که چرا ریپ زدی 🥱

سلام من چندتا از روزه هامو نگرفتم خودم عمدا نگرفتم‌ فک میکردم تا یه سال فرصت دارم قضاشون رو بگیرم گفتن ت یکسال میگیرم حالا فهمیدم علاوه بر گرفتن قضا باید کفاره هم بدم الان من چون نمیدونستم باید کفاره بدم باید چکار کنم ؟؟؟آیت الله خامنه ای

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
سللام.خیلی ممنونم از کمکتون.ایا شما هم درس رساله و اینا خوندین؟ اگه خوندین میشه لطفا تو خصوصی یسوال ...

سلام عزیزم بله درس حوزه خوندم و اگر بتونم کمکی بکنم و در اطلاعاتم باشه چشم جواب میدم ظاهرا باید درخواست دوستی بدید که بشه خصوصی سوال بفرستید

دوتا سوال دارم 

من باردارم وقتی میرم خونه ی کسی مهمونی باید توجه ب این داشته باشم ک غذایی ک میخورم از مال حروم نباشه یا چون مهمونم مهم نیس !خونه یه فردی از اقوام خیلی نزدیک باید برم ک شک دارم پولی ک از بابت تهیه غذا خرج شده حرومه چه کنم

دوم اینکه من کارای خونه رو ب سختی و ب اجبار انجام میدم ب خاطر ویارو تهوع حالم خوب نیس اگر نمازو نشسته بخونم قبول نیس؟اگر نشسته نخونم کلا نمیتونم چون بلندشدنو نشستن رکوع و سجده باعث میشه ویارم بدترشه سر ب استفراغ بزارم!

مرجع تقلیدم اقای خامنه ای

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
من یه سوال دارم اگه یه زن شوهردار با یک مرد رابطه جنسی داشته باشع( گول خورده باشه یا مجبورش کرده باش ...

سلام در توبه همیشه باز است به شرط توبه ی واقعی که شرایطی داره از جمله اینکه اصلا گرد ان گناه نچرخد و کارهایی که موجب وسوسه ی دوباره می شود انجام ندهد ببینید میگن نیش خورده از ریسمون سیاه و سفیدم می ترسه یعنی هر چیزی که شکلی از مار داره اون فرد رو می ترسونه توبه کار باید این جور از آن کار زشت توبه کرده و منزجر باشه که از یک کیلومتری گناه  فرار کنه شخص گناهکار باید این جور تنفر از گناه رو در خودش پرورش بده نه اینکه فقط زبونی بگه ولی باز اگر شرایطش پیش اومد بگه گول خوردم 

اولین قدم در ترک چنین گناهانی روابط محدود و صحیح با نامحرمه بعصی از مرتجع بودن تو گروههای مختلط را هم جایز نمیدونند از بس که شیطان در مسئله محرم نامحرم بر انسان میتونه مسلط بشه

ان شاءالله خداوند از یر گناهان همه مان بگذرد و توبه هایمان را بپذیرد برای بخشش همدیگه دعا کنیم

سلام من چندتا از روزه هامو نگرفتم خودم عمدا نگرفتم‌ فک میکردم تا یه سال فرصت دارم قضاشون رو بگیرم گف ...

علاوه بر قضا تا ماه مبارک بعدی باید یا شصت روز روزه بگیری یا به شصت نفر فقیر غذا بدی که میتونی هزینه ش را حساب کنی و به یکی از دفاتر رهبری بدی تا خودشان اطعام کنند برای هر روز ظاهرا ۷۲۰ هزار تومان میشه

دوتا سوال دارم  من باردارم وقتی میرم خونه ی کسی مهمونی باید توجه ب این داشته باشم ک غذایی ک می ...

سلام عزیزم شما وظیفه ای نداری و می تونی از غذای اون خونه بخوری ولی کلا تو بارداری احتیاط در خوراک خوبه گرچه وظیفه ی شرعی به گردن شما نیست حتی اگر بدونی با مال خمس نداده غذا رو تهیه کردند

برای نمازها هر چقدر که میتونید ایستاده بخونید و اگر مثلا بعد از نشستن و و سجده کار براتون سخت شد بقیه به شکلی که می تونید بخونید اگر میشه بقیه روی صندلی بشنینید تا ایستادن و نشستن براتون راحتتر باشه و هنگام نشست رو صندلی تکیه ندید یعنی تو نماز تا جایی که انسان میتونه و مشقت نداره نباید از وسایل کمک بگیره یا از حالت ایستاده خواندن خارج بشه

2810