2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رنگ مانع نیست،اما جرم مانعه.اگر جرم داره حتما باید برطرف بشه

سلام  

اگر برای شست و شوی زخم داخل مقعد دستکش خیس وارد مقعد کنیم حکم اماله داره ؟از کجا بفهمیم آب وارد شکم یا روده شده 

من مشکل تنبلی روده دارم دفع ناقص برای همین مجبورم از دستکش برای تخلیه کامل استفاده کنم چون دستکش خیس میشه ازاین جهت میپرسم وگرنه این طور نیست که آب رو مستقیم بگیرم تا وارد بشه البته ممکنه کمی آب در هنگام شست و شو ابتدای مقعد بره میخواستم ببینم مبطل روزه هست ؟

بله میشه 

سلام خسته نباشید سرمه داخل چشم غسل رو باطل میکنه؟البته سرمه رو پاک کردم ولی بعدغسل بیرون اومدم دیدم رو پلکم یه مقدار کوچیک هست غسلم باطله

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚

سلام طلاعات قبول 

ببخشید بانو جان 

اقدام ب بارداری در شب عاشورا تاسوعا گناهه؟

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:

سلام وقتتون بخیر

سوالی خدمتتون داشتم ، نیت کردم هر روز سوره بقره رو بخونم اما چون طولانی هست میخواستم بین نماز هام پخش کنم و هر بار چند ایه ای بخونم . مشکلی نیست که وقفه پیش ییاد؟ مثلاً نماز صبح تا ایه ۵۰ بخونم باقیش رو نماز ظهر و به ترتیب ادامه بدم؟ 

ممنون 

کاربری مشترک دو دخترخاله😊 

سلام  لطفاً جواب من و بدید خیلی ناراحتم  بعد از خدا از شما می‌خوام کمکم کنید من مادرم خیلی تو زندگیم دخالت می‌کنه خیلی خیلی  عیب جویی می‌کنه از شوهرم و خانوادش همیشه باعث میشه از زندگیم دلسرد بشم خیلی چیزای دیگه هست میترسم غیبت بشه بیشتر از این بگم  چند روزه باهاش قهرم عذاب وجدان دارم باهاش حرف نمی‌زنم از هم دوریم تلفنی با هم  در ارتباط بودیم ولی تقریبا هرروز زنگ میزد یا من زنگ میزدم الان تماس نمی‌گیرم میترسم باز از اول شروع کنه به دخالت کردن اینقدرم حرفاش تکرار میکنم که میره تو ذهنم و منم رفتارم با شوهرم تغییر می‌کنه می‌دونم دخالته نباید گوش بدم ولی از بس تکرار می‌کنه نچمیره تو گوشم البته اینم بگم هرچقدر مستقیم و غیر مستقیم سعی داشتم دخالت نکنه با مهربانی و حتی با اعصبانیت فایده ای نداشته گناه خودشو قبول نداره و معتقده دخالت نیستم میترسم تماس بگیرم دوباره رابطه برقرار شه و دوباره با دخالتش زندگیم خراب شه 

سلام عزیزم جواب هاتون عالیه،اگه بعضی هاش روکپی کنم اشکال داره 

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

یه سوال داستم درموردوسواس دوستم گفتندبپرسم اگه کسی وسواس فکری داشته باشه چندین باروضوبگیره یاچندین بارنمازشوبه خاطروسواس میشکنه گناه داره،چون وسواسم یه نوع بیماریه،خودش خیلی بدش میادولی نمیتونه ترک کنه مثل خوره به جونش افتاده،درضمن مذهبی هم هست مثلامیگه خیلی دوست دارم علاوه برنمازام نمازمستحب ونمازهای دیگه وکارهای خوب دیگه انجام بدم ولی وسواسی مانع میشه ونمیتونم .

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
سلام وقتتون بخیر سوالی خدمتتون داشتم ، نیت کردم هر روز سوره بقره رو بخونم اما چون طولانی هست میخ ...

اشکالی نداره

یکی از آمادگیها برای ظهور این است که مثل زمان ظهور با هم مهربان باشیم و هرچه را برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم
یه سوال داستم درموردوسواس دوستم گفتندبپرسم اگه کسی وسواس فکری داشته باشه چندین باروضوبگیره یاچندین ب ...

سلام یک کانال مخصوص وسواس فقهی در ایتا هست لینکش دو میفرستم عضو بشن هم راهکار میدن هم تلفنی مشاوره میدن هم به صورت حضوری بعصی از روزهای هفته خانمهای کارشناس گروه که طلبه هستند به صورت حصوری در حرم حصرت معصومه علیهاالسلام کلاس رایگان دارند برای وسواسی ها برای درمان دسواس

https://eitaa.com/vasvasfeghhi

یکی از آمادگیها برای ظهور این است که مثل زمان ظهور با هم مهربان باشیم و هرچه را برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم
سلام عزیزم من یسوال دارم واقعایعنی غسل گرفتن واجبه؟؟اگه غسلی نگیریم گناهه؟ من خیلیارودیدم مثلاتاح ...

سلام بله غسلهایی که بر ما واجب شده لازم است انجام شود و الا عباداتی مثل و نماز  وروزه باطل می شود

صرف شستن و حمام رفتن کفایت از غسل نمی کند اساس احکام و دستورات دین رضایت خداوندو نیت قربه الی الله است

2810