2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
سلام وقتتون بخیر عزیزم یه سوال در مورد حکم نمازشکسته دارم  دختر یکی از اقوام ما ازدواج کرد خو ...

من شنیدم اگه مرتب باشه سفر مث دختر خالت باید کامل بخونه و شکسته نیس

کاش یکی‌ ام پیدا میشد می رفت بهش میگفت  من‌ چقدر دلم‌ واسش‌ تنگ‌ شده🖤 ستار‌ه‌ کوچولو ...🌠🌌 اون که یه وقتی تنها کسم بود تنها پناه دل بی کسم بود تنهام گذاشت و رفت از کنارم از درد دوریش من بی قرارم...🎵🎶 https://abzarek.ir/service-p/msg/1989264⭐️  https://harfeto.timefriend.net/17293677314543   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بانوجان میخواستم ببینم درصورت استفاده از حنا هندی غسل ووضو صحیح است یانه؟ 

سلام جرم که نداره؟ بله صحیحه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزم خوبی  یه سوال دارم اینکه کفاره روزی سال قبل باید حتما قبل ازین رمضان داده بشه؟ اگه ...

سلام نه واجب نیست حتما قبل از ماه رمضان امسال بدید

دوران عادت هم کفاره نداره فقط قضا کنید.مگر اینکه ماه رمضان سال آینده برسه که باید کفاره تاخیر بدید برای هر روز

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام وقتتون بخیر عزیزم یه سوال در مورد حکم نمازشکسته دارم  دختر یکی از اقوام ما ازدواج کرد خو ...

سلام اگر اعراض کرده مسافره.نماز شکسته، روزه هم نمیتونند بگیرند

سلام اگر اعراض کرده مسافره.نماز شکسته، روزه هم نمیتونند بگیرند

اعراض یعنی چی؟

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
اعراض یعنی چی؟

یعنی از وطنش که خارج شده هیچ، دیگه قصد نداره برگرده برای زندگی

سلام نه واجب نیست حتما قبل از ماه رمضان امسال بدید دوران عادت هم کفاره نداره فقط قضا کنید.مگر اینکه ...

سلام عزیزم مرسی که پاسخگو بودی خدا اجرت بده

کاش یکی‌ ام پیدا میشد می رفت بهش میگفت  من‌ چقدر دلم‌ واسش‌ تنگ‌ شده🖤 ستار‌ه‌ کوچولو ...🌠🌌 اون که یه وقتی تنها کسم بود تنها پناه دل بی کسم بود تنهام گذاشت و رفت از کنارم از درد دوریش من بی قرارم...🎵🎶 https://abzarek.ir/service-p/msg/1989264⭐️  https://harfeto.timefriend.net/17293677314543   

یعنی از وطنش که خارج شده هیچ، دیگه قصد نداره برگرده برای زندگی

بله درسته برازندگی قصد نداره برگرده

امامرتب در رفت و آمده حداقل ماهی یکبار

پس اینکه میگن هرکسی میتونه دوجا روبه عنوان وطن انتخاب کنه و نمازروزش تواون دومکان کامله اشتباهه؟

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

من لبم خیلی خشکی شده اومدم با دندون پوست لبمو کندم رفت تو دهنم برای اینکه قورتش ندم با انگشت درش اوردم زبونم خورد به انگشتم روزه ام باطله؟ اومدم انگشتم و در بیارم گفتم شاید روزه ام باطل بشه بعدش گفتم نه خب اگه اینم قورت بدم باطل میشه 

دوبار این کارو انجام دادم فک کنم یکم از پوست لبمم قورت دادم

نگین چرا کندی که نمی تونم نکنم دست خودم نیس

باشه تو خوبی اصلا تو راس میگی🙂💔
من لبم خیلی خشکی شده اومدم با دندون پوست لبمو کندم رفت تو دهنم برای اینکه قورتش ندم با انگشت درش اور ...

سلام
اگر اون پوست رو به صورت غیر عمدی و ناخودآگاه قورت دادید روزه شما مشکلی نداره

سلام بانو جان عباداتتون قبول حق عزیزم یه سوال داشتم وقتی غسل جنابت واجب میشه اگه بلافاصله بعدش غسل کنیم ولی معذرت میخوام ادرار کرده باشیم بعداز غسل هر ترشحاتی باشه که دیگه باطل نمیکنه غسل رو درسته؟! اگر در حین غسل هم ترشحی بود میشه با همون دستی که برای غسل میکشیم برطرف کنیمو غسلو ادامه بدیم درسته؟! ممنونم 🙏🏻

سلام بانو جان عباداتتون قبول حق عزیزم یه سوال داشتم وقتی غسل جنابت واجب میشه اگه بلافاصله بعدش غسل ک ...

سلام ممنون

شما وسواس دارید؟