2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48441 بازدید | 3155 پست

بانوی بی نشان عزیز من سوال شرعی ندارم شبهات دینی دارم میتونی بهم جواب بدی؟ نمیخوام اینجا مطرح کنم که ذهن بقیه رو هم درگیر کنم بهت درخواست دوستی دادم اگه میتونی جواب شبهات دینی رو هم بدی درخواستمو بپذیر ممنون.

اگه کسی دیگه ای هم هست که میتونه جواب بده ممنون میشم بهم بگه

ببخشید یه سوال یعنی شما با همون دستمالی که فرش رو تمیز کردین کل پذیرایی رو هم تمیز کردین همون لحظ ...

نه. یه هفت باری دستمال رو شستم و از اول اون محل رو دستمال کشیدم. یه ماه بعد با یه دستمال کل پذیرایی رو دستمال کشیدم . وسه روز قبل فهمیدم که اینجوری یعنی همه جا نجس شده. حالم خیلی بد شده. آخه من نوجوانی وسواس داشتم. بعد این ماجرا احساس میکنم وسواسم داره بر میگرده. البته مثل اینکه آیت الله صانعی فقط دستمال کشیدن روی ادرار رو کافی میدونسته که ظاهرا دیگه مرجع نیست. مرجع منم سیستانی هستش

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید یه سوال یعنی شما با همون دستمالی که فرش رو تمیز کردین کل پذیرایی رو هم تمیز کردین همون لحظ ...

البته من فرش رو جدا تو تشت شسته بودم و موزاییک رو با دستمال خیس تمیز کرده بودم یه هفت بار

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.
نه. یه هفت باری دستمال رو شستم و از اول اون محل رو دستمال کشیدم. یه ماه بعد با یه دستمال کل پذیرایی ...

که این طور متاسفانه منم بچه کوچیک دارم و وقتی جایی از فرش یا سرامیک نجس بشه انگار روز مرگ منه چون اصلا تمیز کردن با دستمال خیس رو قبول ندارم و به این باورم که بیشتر نجاست پخش میشه و تا یه شلنگ اب بهش نخورع تمیز نمیشه

انشاءالله خدا خودش کمکمون کنه

چون شنیدم شیطان با این افکار و وسواس بیشتر ما رو از دین زده میکنه

سلام بانو جان

اگه آقایی دو تا زن داشته باشه و قبل از فوتش، خونه ای که توش زندگی میکنن رو به نام زن اولش بزنه، بعد از فوت اون آقا، زن دوم و بچه های زن دوم، از نظر شرعی از اون خونه سهمی ندارن؟ و اون خونه به زن اول حلاله؟

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
که این طور متاسفانه منم بچه کوچیک دارم و وقتی جایی از فرش یا سرامیک نجس بشه انگار روز مرگ منه چون اص ...

آره شیطان رو لعنت کن. سعی کن جلوی خودت رو بگیری. یه بار عین نجاست رو پاک کن. بعد دور نجاست دستمال بکش. آب بریز و با دستمال جمع کن . دستمال رو بشور و دوباره دور نجاست بذار  و دوباره آب بریز و جمع کن. دیگه حتی رطوبت باقی مونده هم پاک محسوب میشه. حتی همزمان فرش و موزاییک با هم پاک میشن. 

سلام عزیزم ،ممنون بابت تاپیک خوبت .

سوالم اینکه من این چندروز ک میدونستم یکی ازاین روزا پریود میشم‌ .دیروز با همسرم رابطه برقرار کردیم با خودم فکرکردم همینکه کارمون تموم شد فوری میرم حموم .ولی بعدازاینکه کارمون تموم‌شدمتوجه شدیم‌پریود شدم انگار اخرای رابطه‌مون.

هیچی دیگه منم رفتم بدنمو ازگردن ب پایین تمیز شستم ولی غسل نگرفتم .میخواستم بدونم تکلیف غسلم‌چی میشه؟؟اینکه مشکلی نیس من این ۷ یا ۸‌روز رو غسل جنابت گردنم باشه؟؟؟

اینم بگم واقعا ما وسط رابطه متوجه پریودیم نشدیم.

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
سلام عزیزم ،ممنون بابت تاپیک خوبت . سوالم اینکه من این چندروز ک میدونستم یکی ازاین روزا پریود میشم‌ ...

راستی من هیچ مرجع تقلیدی ندارم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

سلام بانو جان من عمل تخمک گیری داشتم الان خیلی کم خونریزی دارم که وقتی خودمو با دستمال خشک میکنم یکمی رنگش رودستما هست.استحاضه باید حساب کنم؟غسل میخواد یانه؟مرجعم آقای مکارم هستند

یا رب العالمین
سلام بانو جان من عمل تخمک گیری داشتم الان خیلی کم خونریزی دارم که وقتی خودمو با دستمال خشک میکنم یکم ...

سلام اگر از زخم نباشه استحاضه است.در صورتی که خون روی پنبه رو بگیره یا وارد پنبه بشه قلیله است و برای هر نماز یک وضو کافیه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزم ببخشید من از گوگل برای دخترم گام به گام درسها رو سرچ کردم و استفاده میکنم ولی پولی نبوده ...

سلام ظاهرا اگر حق نشرمحفوظ باشه باید کتاب خریداری بشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام بانو جان اگه آقایی دو تا زن داشته باشه و قبل از فوتش، خونه ای که توش زندگی میکنن رو به نام زن ...

سلام ملک همسر اوله و همسر دوم و فرزندان حقی ندارند.اما اگر عدالت رعایت نشده باشه، آقا ظلم کرده و گناهکاره

سلام عزیزم ،ممنون بابت تاپیک خوبت . سوالم اینکه من این چندروز ک میدونستم یکی ازاین روزا پریود میشم‌ ...

سلام 

شما اول باید مرجع تقلید انتخاب کنید.در این مورد نظر مراجع متفاوته.مثلا آقای خامنه ایمیگند در دوران حیض غسل جنابت صحیح نیست بنابر احتیاط واجب و زمانی که پاک شدید غسل کنید، اما سایر مراجع میگند اشکالی نداره و میتونید غسل انجام بدید در این دوران

سلام

ببخشید روز بعد اقدام ب بارداری خیلی ترشح دارم حتی بویی شبیه ب م.ن ی داره

میخواستم ببینم نمازم میتونم بخونم یا نه؟ نیاز ب غسل مجدد هست؟ تقریبا تا دو روز ترشح هست

ممنون🌷🌷

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️