2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48441 بازدید | 3155 پست
حالا من در این چله گاها و سهوا دچار گناه شدم،اگر استغفار کنم،میتونم چله رو ادامه بدم؟یا از نو شروع ک ...

ظاهرا باید از ابتدا شروع کنید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ظاهرا باید از ابتدا شروع کنید

به خود شماره ای که کانال آیت الله حق شناس داده اند تماس گرفتم

گفتن که در برابر گناه فقط استغفار کن

آخه آیت الله جاودان هم گفتن در برابر شک و گناه ندونسته فقط یک بار چه نماز چه چله رو بگیرید

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خود شماره ای که کانال آیت الله حق شناس داده اند تماس گرفتم گفتن که در برابر گناه فقط استغفار کن ...

من فکر کردم منظورتون از گاها گناه عمدی بوده.اگر فقط خطای سهوی رو گفتید که ادامه بدید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من فکر کردم منظورتون از گاها گناه عمدی بوده.اگر فقط خطای سهوی رو گفتید که ادامه بدید.

نه اصلا عمدی نبوده😔یا نمی دونستم حکمش رو،یا سریعا بعدش فهمیدم کارم بد بوده و استغفرالله گفتم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

سلام عزیزم خسته نباشید بنده وقتی که به دنیا اومدم

مادرم حالشون خیلی بد بوده و نمیتونستن به من شیر بدن

دختر خاله و دختردایی و پسرعموی من در آن موقع بچه شیری بودند

و خاله و زندایی و زن عموی من به من شیر دادند

ولی مقدار آن معلوم نیست هیچکس هم چیزی یادش نمیاد ولی هر سه نفر شیر دادند

و بعد از سالها من و پسر عمویم دل به هم بستیم و میخواستیم ازدواج کنیم که زن عموی من این مسئله رو بیان کردند

گفتیم چرا تا حالا نگفتین گفتن نمیدونستیم و تو روضه فهمیدیم و سر این قضیه ازدواج ما به هم خورد

اگر شک یا ابهام در این قضیه وجود داشته باشه و س نفر به مدتی ک معلوم نیست به من شیر داده باشن باز هم ما خواهر و برادر رضایی هستیم؟آخه من جایی خوندم ک فقط یک نفر

باید شیر بده و اگر مثلا عموی من راضی نبوده باشن که خانومشون ب من شیر بده چی؟یعنی کلا اگر هم باشه روشی هست که بتوان این حکم ک نقض کرد یا ن؟

سوال دومم در مورد کاری هست که از لحاظ شرعی صحیح نیست ولی من درموردش استخاره کردم و خیلییی عالی و حتما انجام بده آمد..ممنونم ازتون

کاربر قدیمیم بنا به دلایلی خودم کاربریمو ترکوندم..

سلام خسته نباشین اگه میشه خواهش میکنم به این سوالم جواب بدین من الان چند وقتیه ک بقصد بارداری بدکتر زنان مراجعه میکنم .کلی قرص و دارو استفاده کردم و سونوگرافی انجام دادم دکترم گفت ک امشب اخرین امپولمو بزنم و تا 36 ساعت بعد اقدام کنم .متاسفانه امشب ک وقت اقدام من هست متوجه شدم ک شوهرم مشروب خورده و نزدیکی رو انجام ندادیم ک اشکالی تو نطفه ایجاد نشه.شوهر من میکه خیلی کم خورده میخاستم بهم بگین ک اصلا کم و زیادش فرقی ام باهم داره نه در هردو صورت اشکال داره؟و سوالی ک خیلی برام مهمه اینکه حالا تکلیف من چیه تا چقد بعدش میتونم اقدام داشته باشم ک اشکالی تو تشکیل نطفه نباشه؟راستع ک میگن تا 40 روز نباید نطفه تشکیل بشه؟چون من بارداریم فقط با قرص و دارو امکان پذیره میخام بدونم دوره دوم درمانمو از کی شروع کنم

پدرم تو برای من قوی تر از آنی  ک بمیری💔

سلام وقتتون بخیر

یه قسمتی از دستم زخم شده بود، بعداز اینکه سلام نمازم رو خوندم متوجه شدم زخم دستم خون اومده یعنی در حین نماز خون اومده بوده، حالا من فکر میکنم چادر نمازم و سجادیه ام خونی شده ولی نمیدونم دقیقا کجای چادرم و سجاده ام هستش، میخواستم بپرسم من چجوری باید اینا رو بشورم‌ که طاهر باشه؟

یه سوال دیگه اینکه اگه لباس مشکی خونی بشه، به خاطر رنگش خون روی اون مشخص نمیشه از کجا باید بدونیم بعد از شستن خون روی اون پاک شده یا نه؟

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
سلام عزیزم خسته نباشید بنده وقتی که به دنیا اومدم مادرم حالشون خیلی بد بوده و نمیتونستن به من شیر ب ...

سلام یکی از شرایط رضاع  این هست که وقتی طفل از زنی شیر میخوره از زن دیگری نباید شیر بخوره.شیر خوردن از چند نفر ، به شرط گفته شده خلل وارد میکنه و محرمیت نمیاره.

برای کاری که شرعا صحیح نیست استخاره جایی نداره.

سلام خسته نباشین اگه میشه خواهش میکنم به این سوالم جواب بدین من الان چند وقتیه ک بقصد بارداری بدکتر ...

سلام خوردن شراب حرامه، چه یک قطره و چه یک لیوان فرقی نداره و روی روان انسان و تشکیل نطفه اثر میذاره.

شراب چنان اثری روی روح و بدن داره که حتی تا چهل روز نماز انسان مورد قبول واقع نمیشه.پس بهتره این مدت دست نگه دارید و با شرایط مناسب اقدام کنید تا انشاالله صاحب فرزند سالم و صالح بشید.

سلام وقتتون بخیر یه قسمتی از دستم زخم شده بود، بعداز اینکه سلام نمازم رو خوندم متوجه شدم زخم دستم خ ...

سلام تا وقتی یقین به نجاست چادر و سجاده ندارید پاکه.

لباس مشکی رو یا بندازید داخل ماشین تمام اتوماتیک و یا کامل بشورید پاکه

سلام یکی از شرایط رضاع  این هست که وقتی طفل از زنی شیر میخوره از زن دیگری نباید شیر بخوره.شیر خ ...

حتی اگر در یک زمان شیر نخوره؟

یعنی یک زمان فقط از یک زن‌ یک زمانی از زن‌دیگری؟

حتی اگر در یک زمان شیر نخوره؟ یعنی یک زمان فقط از یک زن‌ یک زمانی از زن‌دیگری؟

بحث محرمیت رضاعی از مسائل بسیار دقیقه،بهتره با موسسه آشیانه مهر نبوی تماس بگیرید و کامل توضیح بدید،راهنماییتون میکنند.
‏‪0919 852 6045‬‏
‏‪0253 285 8402‬‏

بحث محرمیت رضاعی از مسائل بسیار دقیقه،بهتره با موسسه آشیانه مهر نبوی تماس بگیرید و کامل توضیح بدید،ر ...

ممنونم فقط یه سوال دیگ شما میدونید که اگر محرم باشه راهی برای باطل شدنش هست یا نه

و دوم خانومی هست که متاهله و نمیتونه از فکر عشق سابقش بیرون بیاد رابطه ای باهاش نداره ولی به شدت عذاب میکشه شرایط طلاق نداره آیا راهی یا دعایی هس که این عشق و کم کنه؟

ممنونم فقط یه سوال دیگ شما میدونید که اگر محرم باشه راهی برای باطل شدنش هست یا نه و دوم خانومی هست ...

اگر شرایطش رعایت شده و محرمیت رضاعی حاصل شده نه راهی نداره.

استغفار زیاد بگه و تلاش کنه برای کنترل افکار و حتما به مشاوره رجوع کنه

اگر شرایطش رعایت شده و محرمیت رضاعی حاصل شده نه راهی نداره. استغفار زیاد بگه و تلاش کنه برای کنترل ...

خیلی استغفار میکنه خیلیی مشاورم رفته ولی فایده ای نداشته..