2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
سلام ببخشید اگه عصر روزی که روزه گرفتیم لکه ببینیم و استحاضه بشیم روزه اون روز صحیحه؟ و اینکه من ف ...

سلام

بله با استحاضه روزه صحیحه

رهبری در عدم نیت احتیاط دارند،فعلا روزه بگیرید بعدا برای قضا از دفتر بپرسید.

استحاضه قلیله غسل نداره.اما متوسطه و کثیره غسل میخواند که شرط صحت روزه انجام غسل هست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

یه قسمت از بدنم زخم شد و خون اومد ، اون قسمتو آب کشیدم و بعدش دیگه لباسم روش بود، الان من همش شک دارم که نکنه بعد از آبکشی بازم خون اومده و اون قسمتی که زخم بوده و لباسم خونی و نجس شده، آخه لباسم هم مشکی هست و لکه خون روش مشخص نیست، همش نمازمو با شک میخونم و به دلم نمیچسبه و با خودم میگم حتما رختخوابم که توش خوابیدم نجس شده، خیلی ذهنم درگیره، میشه لطفا راهنماییم کنید تکلیفم چیه؟

یه روز خوب میاد  
سلام من پیام دادم لکه داشتم یکم‌گفتید استحاضه حساب کنم روز اول خیلی کم بود الان سه روز شده وخونریزی ...

سلام

اگر استمرار داشته سه روز پشت سر هم و لکه بینی تیره بوده حیض حساب کنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام نماز روزتون قبول، ببخشید میخواستم بدونم وقتی میگن جرم خون از رو لباس از بین بره ولی رنگ و بو بم ...

سلام 

جرم یعنی همون خونی که شما میبینید.یعنی قابل لمس هست.نه اینکه لکه باشه.جرم داشتن یعنی عین نجاست رو دیدن

سلام  یه قسمت از بدنم زخم شد و خون اومد ، اون قسمتو آب کشیدم و بعدش دیگه لباسم روش بود، الان م ...

سلام تا وقتی یقین به نجس شدن چیزی ندارید پاکه.یقین یعنی بتونید قسم بخورید که نجس شده.

با شک و شاید و ظن و گمان تکلیفی واجب نمیشه

سلام تا وقتی یقین به نجس شدن چیزی ندارید پاکه.یقین یعنی بتونید قسم بخورید که نجس شده. با شک و شاید ...

سلام عزیزم بعضی اذکار مثل  ا قاهر العَدوّ يا والي الوٓلي يا مَظهر العجايب يا مرتض علي   میگن سنگینه باید صدقه بدی براشون منظورشو از سنگینی نمی فهمم میشه توضیح بدین ممنون 

ممنونم عزسزم درخواست رو قبول كردم نميدونم پيامي مياد برام يا كجا مياد تا به حال اينجا درخواست نبوده ...

عزيزم ببخشيد يه سوالي داشتم وقتي سايت اومديد ممنون ميشم راهنماييم كنيد، من اون شبي كه ازتون پرسيدم حجامت روزه رو باطل ميكنه فرمودين خير من سحر نيت كردمو روزه گرفتم ظهر كه به اون مركز زنگ زدم منو ترسوندن كه بار اولته غش ميكنيو فلان من راستش خيلي ترس بهم اومد ولي امساك بودمو هيچي نخوردم حتي همسرم اصرار داشت كه بخورم نگه داشتم با ترس اما با خودم گفتم يه چيزي ميخرم بعدازظهر كه رفتيم اگه خيلي تا اذون بودو دكتر گفت بايد بخوري ميخورم اگه نگفت يا اذون داد تحمل ميكنم رفتمو دكتر غروب گفت نيازي نيست باطل كني تا نوبتت بشه يه ساعت طول ميكشه و اذون ميدن افطار كن من نشستمو صبر كردم الان برام سواله كه من بايد باز نيت ميكردم غروب؟؟؟! وقتي ترس به دلم افتاد كه ظهر گذشته بود باطل نكردمو باترس رفتم خوراكي هم خريدم كه اگه گفت بخور بخورم اگه نگفت طاقت بيارم الان برام سواله نيت دوباره بايد ميكردم يا قضا داره؟؟؟! يا خير؟! ممنونم، مرجع بنده آقاي سيستاني هستن

عزيزم ببخشيد يه سوالي داشتم وقتي سايت اومديد ممنون ميشم راهنماييم كنيد، من اون شبي كه ازتون پرسيدم ح ...

نیت شما این بوده که اگر حالتون بد شد چیزی بخورید و روزه رو افطار کنید؟

اگر اینطور بوده روزه صحیحه

نیت شما این بوده که اگر حالتون بد شد چیزی بخورید و روزه رو افطار کنید؟ اگر اینطور بوده روزه صحیحه

بله تو فكرم بود كه اگه حالم بد شد ميخورم يا اگر دكتر قبل از انجام حجامت منو ديدو گفت بايد بخوري چون از حال ميري بخورم ولي نگفت خوشبختانه و من منتظر تا اذون نشستم 🤔 ؟!

بله تو فكرم بود كه اگه حالم بد شد ميخورم يا اگر دكتر قبل از انجام حجامت منو ديدو گفت بايد بخوري چون ...

وقتي براي ويزيت داخل شدم به دكتر گفتم چيزي خريدم كه اگه بفرماييد روزمو باز كنم براي حجامت (چون ميترسيدم) كه گفت نيازي نيست طول ميكشه تا وقت شما اذون ميدن!؟!

وقتي براي ويزيت داخل شدم به دكتر گفتم چيزي خريدم كه اگه بفرماييد روزمو باز كنم براي حجامت (چون ميترس ...

باطل نیست