2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
رنگ مانع نیست،اما جرم مانعه.اگر جرم داره حتما باید برطرف بشه

نه عزيز جرم نيست ولي همين رنگ هم با وايتكس فقط ميره كه نميتونم رو صورتم واتكس بزنم لك هاي ريز قهوه اي رنگ يكم دور صورتمه ولي جرمي نداره

سلام عزیزم 

من چندتاسوال داشتم

تونوجوانی حدود ۱۳،۱۲سالگیم دزدی کردم النگوطلا ،عیدیای دوستم، زیورالات دوستم، دستمون تنگ بودفکرمیکردم کارخوبی میکنم درک نداشتم کسی هم نبودراهنماییم کنه مادرم النگوهاروبردفروخت بجای دعوا بامن😐حالا میخوام جبران کنم هیچکدوم دردسترس نیستن تابرگردونم مالشونو چیکارکنم حق برگردنم نمونه؟کلاتغییرکردم کاربدنمیکنم توروخداکمکم کنین خدا اجرتون بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  من چندتاسوال داشتم تونوجوانی حدود ۱۳،۱۲سالگیم دزدی کردم النگوطلا ،عیدیای دوستم، ز ...

سلام

با اجازه مرجع این مبلغ رو از طرف صاحب مال به نیازمند بدید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام بانو جان برای امر اجاره خونه میشه استخاره کرد؟ کسی هست ب من معرفی کنید ایا؟ 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

سلام

من امروز قبل اذان صبح ک رفتم دستشویی بعد خشک کردن دیدم دستمال خونی شد

امروز فردا وقت پریودم هست ولی تا الان دیگه چیزی نیومد

من نماز صبح نخوندم و نزدیک اذان بود نتونستم برم حموم

ولی چیزی هم نخوردم تا الان

نمیدونم روزم درسته یا از همون صبح باطل بوده

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
سلام بانو جان برای امر اجاره خونه میشه استخاره کرد؟ کسی هست ب من معرفی کنید ایا؟ 

سلام زنگ بزنید دفتر مراجع استخاره میگیرند.

البته اگر مشورت کردید و جوانب کار خوب بررسی شده اما هنوز شک دارید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چجوری ازمرجع اجازه بگیرم، ایت الله سیستانی

زنگ بزنید دفتر مرجع و اجازه بگیرید

سلام من امروز قبل اذان صبح ک رفتم دستشویی بعد خشک کردن دیدم دستمال خونی شد امروز فردا وقت پریودم ه ...

سلام

روزه صحیحه،استحاضه بودید.اگر قلیله بوده برای هر نماز باید یک وضو بگیرید

سلام زنگ بزنید دفتر مراجع استخاره میگیرند. البته اگر مشورت کردید و جوانب کار خوب بررسی شده اما هنوز ...

ممنون 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
سلام روزه صحیحه،استحاضه بودید.اگر قلیله بوده برای هر نماز باید یک وضو بگیرید

ولی یکی گفت اگ بدونید قرار پریود شید اون نشونه شروعش بوده و باطله

منم امروز باید بشم ولی تا الان نشدم فقط همون ترشح قبل اذان صبح بود

ولی من روزمو نگه داشتم 

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ولی یکی گفت اگ بدونید قرار پریود شید اون نشونه شروعش بوده و باطله منم امروز باید بشم ولی تا الان نش ...

خون حیض سه روز اول استمرار داره.یعنی حتی ده دقیقه هم از داخل پاک نمیشید.اما شما نصف روزه چیزی ندیدید

سلام عزیزم لطف میکنی جوابمو بدی

میخوام بدونم تو ایام پریودی دعا مثلا ایت الکرسی سوره ....واینا برای حاجت خوندن قبول میشه و باید وقتی دعا میکنم رو به قبله باشم و حجاب داشته باشم مثلا فرستادن صلوات یا یک سوره؟؟

میتونم چند تا ذکرو دعا واسه چند تاحاجت بردارم تو یه هفته یا یک روز ودوروز  مثلا انقد صلوات حضرت فاطمه برا این حاجتم ساعت بعدم انقد صلوات واسه حاجت دیگم؟

واینکه نماز رسول الله** یا نماز جعفر طیار رو میتونم دوتاشو بخونم تو یک روز و یا روزهای عادی؟😔میترسم نماز بخونم و الان وقتش نباشه وبدباشه برام

ببخش زیاد بودن سوالام❤

2810