2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
سلام وقتتون بخیر  دستمو با چاقو بریدم زخمش عمیق و خونیه، غسل هم باید انجام بدم  میخواستم ...

سلام اگر آب ضرر داره یا خون میاد باید جبیره انجام بدید.یعنی اطرافش رو بشورید و یک پارچه پاک بندازید روی زخم و با دست خیس بکشید روی محل

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اگر آب ضرر داره یا خون میاد باید جبیره انجام بدید.یعنی اطرافش رو بشورید و یک پارچه پاک بندازید ...

ممنون عزیزم

الان خونش بند اومده ولی زخمه آب هم براش ضرر نداره

اشکال نداره با همون زخم غسل کنم؟

یه روز خوب میاد  
ممنون عزیزم الان خونش بند اومده ولی زخمه آب هم براش ضرر نداره اشکال نداره با همون زخم غسل کنم؟

اگر ضرر نداره طبق معمول انجام بدید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام وقت بخیر ... سوال اول "من شوهرم ب مدت بیست روز شب کاره  و فقط صبحا بعد از اذان صبح میاد خونه ...خودش چون کارش خیلی سخته و مشکل روده داره نمیتونه روزه بگیره ..من روزه میگیرم ولی خوب ایشون وقتی از سرکار میان نیاز دارن ب رابطه ... من باید چیکار کنم ..  سوال دوم " آیا ملاعبه و عشق بازی با همسر طوری ک لذت بخش باشه ولی به ارگاسم نرسه  مبطل روزه است؟؟؟؟ .... ممنون میشم جواب بدین🌹

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام وقت بخیر ... سوال اول "من شوهرم ب مدت بیست روز شب کاره  و فقط صبحا بعد از اذان صبح میاد خو ...

سلام

اطاعت امر خدا واجبه و رابطه مبطل روزه هست و باعث کفاره میشه.شما نباید روزه رو کنار بزارید

اگر موجب جنابت و خروج منی نشه مشکلی نداره

سلام ببخشید سوالم رو لطفا جواب بدین ممنون میشم من مشکل یبوست دارم و برای مقعدم هم دجار مشکل شده زخم شده و دچار تنگی به طوریکه راحت نمیتونم دفع کنم مجبورم از یه دسکتش پلاستیکی درهنگام دفع کمک بگیرم و خودم رو تمیز کنم چون دشتکش خیس میشه و داخل میره میخواستم ببینم روزه رو باطل میکنه یانه واینکه چون مقعدم زخم شده و خونریزی شدید داره باید چربش کنم با روغن هم اطرافش رو هم داخلش رو میخواستم ببینم مبطل روزست 

بعد اینکه سوال بعدیم اینه که داخل مقعد بعدازددفع پاک میشا ینی بعد شست و شوی مقعد اگه ترشح خارج بشه پاک هست یا نه چون گفتم من از دستکش کمک میگیرم واقعا مجبورم  چون تخلیه نمیشه و گاها ممکنه دستکش نجس بشه میخواستم ببینم داخل مقعد رو نجس مسکنه یانه 

ببخشید بابت سوالم خودمن واقعا به خاطرش در عدابم نمیتونم از کسی سوال کنم اینجل بهترین راه بود ممنون میشم زود تر پایخ بدی گل من 

التماس دعا 

سلام ببخشید سوالم رو لطفا جواب بدین ممنون میشم من مشکل یبوست دارم و برای مقعدم هم دجار مشکل شده زخم ...

سلام

روزه باطل نمیشه

سوال دوم رو هم نفهمیدم.تطهیر داخل مقعد لازم نیست.

سلام بانو جان نمازو روزتون قبول حق، عزيزم رنگي كه از رنگ كردن موي سر روي صورتو دستو كنار ناخن اينها ميمونه مانع وضو و غسل هستش؟!

با وايتكس ميره آيا بايد با وايتكس هم شده تميز كنيم بعد وضو و غسل انجام بديم؟! ممنونم 🙏🏻

سلام بانو جان نمازو روزتون قبول حق، عزيزم رنگي كه از رنگ كردن موي سر روي صورتو دستو كنار ناخن اينها ...

سلام

اگر جرم نداره مانع نیست

سلام اگر جرم نداره مانع نیست

ممنونم نه حمام كردم بعدش رنگيه كه رو پوستم و ناخنم يه مقدار نشسته با وايتكس تلاش كنم ميره خواستم ببينم ميشه وايتكس نزن بخصوص به صورتو اينا و با همين رنگ غسل و وضو كرد 🙏🏻

ممنونم نه حمام كردم بعدش رنگيه كه رو پوستم و ناخنم يه مقدار نشسته با وايتكس تلاش كنم ميره خواستم ببي ...

رنگ مانع نیست،اما جرم مانعه.اگر جرم داره حتما باید برطرف بشه

2810