2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48439 بازدید | 3155 پست
سلام.متاسفم  اگر جمعا تا ده روز تموم شد که غسل نفاس میکنید. اما اگر بیش از ده روز میشه،اگر عا ...

ممنونم عزيزم تقريبا يك هفته اي تموم شده ظاهرا هميشه هم حيضم تا يك هفته بيشتر نميشد الان يعني يه غسل نفاس كنم؟! واگر باز خون ديدمو يك هفته هم اون ادامه پيدا كرد غسل حيض كنم؟!؟

ممنونم عزيزم تقريبا يك هفته اي تموم شده ظاهرا هميشه هم حيضم تا يك هفته بيشتر نميشد الان يعني يه غسل ...

از روزی که سقط کردید تا هفت روز میشه نفاس.غسل نفاس کنید.ده روز بعد استحاضه است

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

شبتون بخیر

یه سوال داشتم ببخشید اگه حالتون بد میشه شرمنده

من همیشه حدود ۶ روز بعد پریود و  ۲_۳روز قبل پریودم ترشح سفید و گاهی هم کرم رنگ دارم  

همین روزا وقت پریودمه 

امروز تو ترشحاتم یه بار ظهر یه بارم نزدیک غروب لک خونی و قهوه ای دیدم

فک کردم پریودم نماز نخوندم 

ولی دیگه خونی ندیدم

الان باید چیکار کنم؟

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد  
از روزی که سقط کردید تا هفت روز میشه نفاس.غسل نفاس کنید.ده روز بعد استحاضه است

ممنونم بانو پس يه هفته اي قطع شده من يه نفاس كنم اگر بعدش هر خوني ديدمو استحاضه بگيرم... ممنونم عزيز التماس دعا دارم ازتون 😔❤️🙏🏻

سلام شبتون بخیر یه سوال داشتم ببخشید اگه حالتون بد میشه شرمنده من همیشه حدود ۶ روز بعد پریود و &n ...

سلام استحاضه بوده.اگر قلیله هست برای هر نماز یک وضو بگیرید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام استحاضه بوده.اگر قلیله هست برای هر نماز یک وضو بگیرید.

سلام عزیزم من یه سوال دارم یکم یه جوریه 

😔میشه خصوصی بپرسم؟

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
سلام عزیزم من یه سوال دارم یکم یه جوریه  😔میشه خصوصی بپرسم؟

سلام 

بله بفرمایید

سلام دوست عزیز با نام بانوی بی نشان لطفا عوت ب دوستی من را پذیرا باشید یک سوال دارم ممنون از شما

سلام عزیزم قبول کردم

سلام بانو جان، حالتون خوبه؟ عزیزم یک سوال داشتم: این احادیث و روایاتی که در کتابهایی مثل "ریحانه بهشتی" درباره احکام اوقات اقدام اومده، مثلا اینکه در چه شبهایی در هفته بهتره اقدام داشته باشیم و یا مثلا اینکه شب اول ماه رمضان برای اقدام نیکو هست، از لحاظ علم حدیث، معتبر و مستند هستن؟ در اینترنت دیدم که از منبع کتاب شیخ صدوق نقل شده اند و اغلب هم از زبان پیامبر(ص) در توصیه به حضرت علی(ع) نقل شده است

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
سلام بانو جان، حالتون خوبه؟ عزیزم یک سوال داشتم: این احادیث و روایاتی که در کتابهایی مثل "ریحانه بهش ...

سلام عزیزم

بله معتبرند،اما علت تامه نیست.مثلا گفته شده در شب عید قربان نطفه بسته بشه کودک شش انگشتی میشه،لزوما این اتفاق نمیفته.

یا شب یکشنبه یا دوشنبه کودک حافظ قرآن میشه،حتما اینطور نیست.چون اراده خود شخص هم دخیله

سلام عزیزم بله معتبرند،اما علت تامه نیست.مثلا گفته شده در شب عید قربان نطفه بسته بشه کودک شش انگشتی ...

خیلیییی ممنونم عزیزم🙏🙏🙏

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
سلام وقتتون‌ بخیر اگه در زمان پریودی پتو بشورم یعنی با پام لگدشون کنم پتوها نجس نمیشه؟

سلام نه.در زمان حیض بدن نجس نیست