2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
شاید عمرم به ده سال کفاف نده؟!!! 

انشاالله که عمر طولانی و بابرکت داشته باشید.اما شما شروع کنید به خوندن.اگر واقعا تصمیم دارید گذشته رو جبران کنید اما اجل مهلت نداد انشاالله خدا میبخشه.

میتونید برنامه ریزی کنید،مثلا روزی نیم ساعت اختصاص بدید به نماز قضا.یا بعد از هر نماز،یک نماز قضا هم بخونید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید موقع خوندن دعا مثل زیارت عاشورا و دعای مشمول و...باید قاعده یرملون رعایت بشه یا نه فقط ...

سلام.اگر رعایت نکنید مشکلی پیش نمیاد و لازم نیست.اما پسندیده است که با لحن زیبا و رعایت قوائد ادعیه و قرآن خونده بشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

خوندن نقدو انتقاد از حرکات و حرفها و افعال

مسولین و هنرمندان و هرکسی ک ب نحوی برجسته شده تو کشور

از طریق کانالهای مجازی غیبت محسوب میشه؟ حق الناس میاره گردنمون؟

اگر نخونیم و ندونیم تو این جنگ‌نرم دشمن از همچی بیخبریم و مجبوریم سکوت کنیم در مقابل این هجمه ها برای اعتشاش افکار عمومی

و تشخیص حق از باطل

دیندار و انقلابیش با کساتی ک علیه نظام و ولایت در حرکتن و دین و سیاست جدا نیست از هم

اگر بخونیم و تک تک خبرهارو نمیشه بر اش تحقیق کرد.

تکلیف چیه؟

اجرتون با خدا
یه سوال دارم
پدرهمسرم مرد. معتقد و. دین داری هست که خیلی حلال و حروم سرش میشه و. مراقبه
چند سال پیش داماد. خانواده متوجه شدن نزول گرفته و. به خاطرش حتی زندان هم رفته بعد پدرشوهرم مجبور شدن به خاطر ابرو پول نزول پس بدن
جند ساله مشکلاتی مثل مریضی و. غیره برای خانواده پیش میاد.و. همسرم معتقد به خاطر پرداخت اون. نزول زندگیشون به نوعی نجس شده
حالا میخوام بدونم ایشون. که ربا نکردن مجبور به پرداخت شدن و. من قبلا هم خوندم حکم ربا دهنده و. گیرنده در نظر خدا یک چیز هست
میخوام نظرتون. بدونم

عزیزم در موقع پریودی میشه قران خوند یا زیارت عاشورا 

بله اما لمس آیات قرآن و خواندن آیاتی که سجده واجب دارند حرامه.

سلام .با تشکر از وقتی که میزارید. در زمان پریودی که هفت روز طول میکشه ولی سه چهار روز اول فقط لکه بی ...

سلام خواهش میکنم.

سه روز اول باید استمرار داشته باشه تا بشه گفت حیضه.یعنی حتی ده دقیقه هم از داخل پاک نباشید.

سلام بانو خدا اجرتون بده. برای بیدار کردن عزیزی مثل مادر یا همسر برای اقامه نماز صبح درستش اینه ک ...

سلام عزیزم

واجب نیست بیدار کردن دیگران اما اگر موجب سبک شمردن نماز بشه باید صدا بزنید تا بلند بشند.تعداد صدا زدن ذکر نشده.

فقط با عطوفت صدا بزنید

غذا پختن یا غذ دادن ب بچه کوچیک و نماز اول وقت کدوم اولیتش نزد خدا بیشتره؟

مسلما نماز اول وقت اجر و پاداش و جایگاهی داره که هیچ عمل دیگه ای نداره‌.در روایات مکرر به اقامه نماز در اول وقت سفارش شده.آیت الله بهجت فرمودند که نماز مثل لیموشیرین هست هر چه دیرتر خونده بشه تلخ میشه.

اما گاهی کار مهمتری پیش میاد مثل این که طلبکار در منزل اومده،یا بچه گریه میکنه.اول باید به این امور رسیدگی کرد.

امام خمینی میگفتند به نماز نگید کار دارم،به کار بگید فعلا وقت نمازه.