2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
مرسی عزیزم ،از‌ کجا بفهمم چقدر نماز قضا و روزه قضا بر گردنمه؟ شیوه‌محاسبش؟

دختران با اتمام نه سال قمری به تکلیف میرسند.از زمانی که به تکلیف رسیدید تا الان رو محاسبه کنید.مثلا شما که الان ۲۳ ساله هستید حدود چهارده سال روزه و نماز قضا دارید.

تاریخ دوران حیضتون رو هم حساب کنید و تعداد روزهایی که به تکلیف رسیدید کم کنید.بر فرض اگر از نه سالگی حیض دیدید و هر ماه هفت روز،تقریبا صدو هفتاد روز میشه که این میزان رو نمیخواد قضا کنید.اما روزه ها رو باید بگیرید.

اگر در طول این چند سال هم نماز خوندید،هر میزان که احتمال میدید قضا دارید انجام بدید.مثلا شک دارید بین اینکه سه سال نماز قضا یا چهار سال،شما بنا رو بر کمتر بزارید و سه سال نماز قضا بخونید.

اگر متوجه نشدید بگید تا دوباره توضیح بدم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
وای که چقدردنبال یه مسئله شرعی گذشتم جواب پیدانکردم😔 امکان داره حواب سوالموبدی؟ حکمی فردی که یه ب ...

اگر نمیتونید برطرف کنید اشکالی نداره و نماز صحیحه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختران با اتمام نه سال قمری به تکلیف میرسند.از زمانی که به تکلیف رسیدید تا الان رو محاسبه کنید.مثلا ...

یعنی ۱۴ سال نماز قضا دارم از این‌۱۴ سال تعداد روزایی که عادت بودمو کم کنم  عددی که میمونه ،تعداد نمازاایی است‌که باید بخونم؟

آه از این قوم ریایی که درین شهر دو روی روزها شحنه و شب باده فروشند همه♥🎭
یعنی ۱۴ سال نماز قضا دارم از این‌۱۴ سال تعداد روزایی که عادت بودمو کم کنم  عددی که میمونه ،تعدا ...

بله،تاریخ دقیقی که به تکلیف رسیدید رو تا امروز حساب کنید که معلوم بشه چند سال نماز قضا دارید.

بله،تاریخ دقیقی که به تکلیف رسیدید رو تا امروز حساب کنید که معلوم بشه چند سال نماز قضا دارید.

خیلی ممنونم‌از‌راهنماییتون♥️

عذر‌میخوام اشکال نداره که همین‌۱۴ سال رو نماز قضاهاشو بخونم‌؟‌و دوران عادت و کم‌نکنم؟‌قبوله؟

عذر‌میخوام اشکال نداره که همین‌۱۴ سال رو نماز قضاهاشو بخونم‌؟‌و دوران عادت و کم‌نکنم؟‌قبوله؟

دوران عادت نماز قضا نداره عزیز.فقط باید روزه ها رو قضا کرد.

اسلام راحت گرفته شما سختش نکنید.حتی جایی که شک بین کم و زیاده،میگه بنا رو بر تعداد کمتر بزارید و بجا بیارید.

وای که چقدردنبال یه مسئله شرعی گذشتم جواب پیدانکردم😔 امکان داره حواب سوالموبدی؟ حکمی فردی که یه ب ...

وضو رو هم باید جبیره بگیرید.

وضو رو هم باید جبیره بگیرید.

عزیزم  زخمم هابرا وضو مشکل ندارن وضوعادی میشه گرفت ..

مشکل پوست ولباس کل بدن که لکه خون بهشون بااین چیکارکرد؟؟چه جوری نمازخوند؟

دوسال که همه چی خرابهه :))                                            اگه کسی راهی برای دفع ازار واذیت همزاد بیماری های بی دلیل  بلده وتجربه دارهه لطفا بهم بگهه کسایی هم اعتقاد ندارن میگن خرافات وجود نداره لطفا پیام وریپ نکن حوصله بحث ندارم...

سلام عزیزم میخاستم بدونم اسپری الکل که این روزا برای ضد عفونی کردن استفاده میکنیم پاک هست یا نجس؟آخه من باید حتما گوشی و سوییچ و بقیه وسایل همسرمو اسپری کنم نمیدونم حکمش چیه

اللهم عجل لولیک الفرج
سلام عزیزم میخاستم بدونم اسپری الکل که این روزا برای ضد عفونی کردن استفاده میکنیم پاک هست یا نجس؟آخه ...

سلام اگر معلوم نیست که الکل مست‌کننده و از چیز مایع به دست آمده،پاکه

ببخشید یعنی بنا را بر پاکی بگذارم  همون الکلی هست که از داروخانه میخریم با آب رقیق شده

بله بنارو بر پاکی بگذارید

سلام بانوی عزیز

کاش جوابمو تا شب بدین.

من مورد شرعی دارم پاک نیستم برای وضو و نماز و اعمال امشب

ناراحتم حس میکنم موهبت بزرگی از دستم داره میره.

از اعمال امشب چی رو میتونم انجام بدم ک اجرش پیش خدا بالا باشه.

شما ک خانم هستین تو شرایط مشابه من چه اعمالی رو انجام میدید برای امشب