2777
2789
من باردارم ۱۰ روز مونده به زایمانم دیروز داشتم میرفتم مطب دکتر یه آقایی از این توله سگ پا کوتاه پشما ...

سگ حیوان باوفاییه ولی ان شاءالله این سگ بازی بر چیده بشه . مسخره کردن خودشونو . زندگی هاشون هم پر از شپشه.

منم ببعی بره دوس دارم ولی از دور😆 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باردارم ۱۰ روز مونده به زایمانم دیروز داشتم میرفتم مطب دکتر یه آقایی از این توله سگ پا کوتاه پشما ...

یبارم این اتفاق برا مامانم پیش اومد

به زنه گفت سگتو جمع کن من از سگ بدم میاد 

میخوام رد شد

زنه بهش برخورد

ولی حق با مادرم بود

خیابونه باغ وحش که نیس

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
حق الناس اینه کنجکاو زندگی کسی بشی بعد طرف مجبور باشه  دروغ بگه بهت تا متوجه زندگیش نشید. واقعا ...

من به همسرم همین مطلب رو گفتم ،خدا بیشتر از این که ما رو به خاطر دروغمون مواخذه کنه ،اونی رو‌که با سوالات و تجسسش باعث دروغگویی ما شده مواخذه میکنه ،(یه نفر یه سوال رو جدا جدا از من و همسرم پرسیده بود ،بعد به من گفت چرا همسرم دروغ گفته؟!)خیلی از اینجور ادما بدم میاد

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
سگ حیوان باوفاییه ولی ان شاءالله این سگ بازی بر چیده بشه . مسخره کردن خودشونو . زندگی هاشون هم پر از ...

میدونم بیرون هم میریم تو کوه اینا بودنی همسرم میره بهشون غذا اینا میده ولی من واقعا میترسم از دور نگاه میکنم حتی یه بار داشتیم میرفتیم بهش از تو ماشین دست تکون دادم اونم دمشو تکون داد برامون تو چشام نگاه کرد شوهرم گفت نرگس ببین داره ازمون تشکر میکنه ها خیلی دلم براش سوخت چشام پرشد ولی درکل نمیتونم نزدیکشون بشم وای مخصوصا گربه که اصلا افتضاح میترسم ازش.

سگ اون مرده تو کوچه یه لحظه داشت میومد سمت من میبینی تند تند هم راه میرن من یهو شکه شدم اصلا خیلی بد ترسیدم واقعا

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
حق الناس اینه کنجکاو زندگی کسی بشی بعد طرف مجبور باشه  دروغ بگه بهت تا متوجه زندگیش نشید. واقعا ...

عزیزم چرا دروغ؟ اونایی که روت نمیشه بشوری و پهنشون کنی رو اینجوری جوابشون رو بده

هر کی هر سوالی پرسید که نمیخواستی جواب بدی بگو چرا این مساله برات مهم شده؟

یا چرا در مورد مسائل شخصی زندگی من برات سوال پیش میاد؟

بدون رودربایستی بگو

هیچ توهینی توش نیست به هر کس با هر گروه سنی ای میتونی بگی بدون اینکه اتهام بی ادبی بهت بزنن

بعد مستقیم توی تخم چشمش با حالت پوکر فیس (😐) زل بزن 

تا دهن باز کرد که بهونه بیاره و دلیل بتراشه و فلان خیلی آروم و با طمانینه روتو برگردون و به کسی که کنارته یه حرفی بزن 

مثلا بگو فلانی جان از دانشگاه چه خبر؟ یا دخترم برات سیب پوست بکنم؟ باور کن طرف نمیتونه کمر راست کنه دیگه زبونشو  کنترل میکنه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
یبارم این اتفاق برا مامانم پیش اومد به زنه گفت سگتو جمع کن من از سگ بدم میاد  میخوام رد شد ز ...

دقیقا مکان عمومی همه توش حق مشترک دارن واقعا یه عده آداب زندگی اجتماعی رو ندارن

چقدم زبونشون درازه

همین جور افرادو بخوای یکم باهاشون صحبت کنی دم از آزادی میزنن هیچ معنیشو هم نمیدونن بخدا

آزادی یعنی آزادی من آزادی تو رو از تو نگیره و بالعکس.. دیگه قرار باشه هر کی یه حیوون برداره یکی با کلاشینکف بیاد یکی هفت تیر بیاره تو خیابون من نوعی مجبور میشم خودمو تو خونه حبس کنم دیگه

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
تو رو باش بعضی پدر مادرا افتخار هم میدونن😐 هیچ دقت کردین چرا انقد آمار خیانت و طلاق نسبت به ۱۰ یا ...

صد البته . دیگه محارم رو خودمون تعیین میکنیم . حد و حدود هیچی رو هم رعایت نمیکنیم . یادمون رفته که حق الناس چقدر دامنه و تبعات داره . اینا که تا بازوشون لخته ،اینا که ساق پاشون نمایانه ،اینا که روسری هاشونو بند موهاشون میکنن . اینا که یادشون رفته زن نباید با عشوه حرف بزنه . نباید زن طوری راه بره که نگاه ها رو جذب کنه .

نمی دونن که هر گره ای که تو زندگیه اون آقایی که از سه متری بهشون نگاه میکنه و میگه چرا زن من این شکلی نیست ؟! بیوفته ،باید تا کجا بار گناه خودشون و دیگران رو بکشن ؟

قانون نیوتونه دیگه

دقیقا مکان عمومی همه توش حق مشترک دارن واقعا یه عده آداب زندگی اجتماعی رو ندارن چقدم زبونشون درازه ...

آفرین

حالا فقط حیوون نیس

همین با موتور میان تو پیاده رو 

اونم خطر برای بقیس.

کاش همه بخاطر خودمون  قوانین رو رعایت کنیم 

اینا همه از خودخواهی جامعه میاد.

عزیزم چرا دروغ؟ اونایی که روت نمیشه بشوری و پهنشون کنی رو اینجوری جوابشون رو بده هر کی هر سوالی پرس ...

اینایی که گیر میدن به بچه دار شدن  طرف

تا تهشو درنیارن ول نمیکنن 

حتی اگه جوابشونو این مدلی بدی

میرن میگن  آخی اینا نازایی دارن دیدی سوال کردیم جواب نداد سکوت کرد یا سوالو پیچوند😐

قرآن میگه ولا تجسسوا

ی حق الناس دیگه هم داریم.

اینایی که فکر میکنن که آدم های مهمین و میان و راجع به هرچی نظر میدن . راجع به هر چی قضاوت میکنن ، اونایی که دوستشون دارن رو به هر طرفی که دوس دارن میکشن .

اینها نمیدونن که بابت هر کلمه ای که میگن چه مسئولیتی دارن و متاسفانه اکثرا حق به جانبن.

اینا حقوق مردم رو با حرف هاشون زیر پا میگذارن.