2777
2789
شایدم قارچ یا آفتاب سوختگی ببرش یه متخصص خوب کجایی؟ 

حتمن میبرم ولی الان دکتر متخصص نیست تا بعد تعطیلیا

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

براش ضد افتاب کیو وی بخر 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
اگه عکسش بود راحت می شد گفت ...شاید آلبا باشه 

صبح عکس میزارم و لایک میکنم که اگه متوجه شدید بهم بگید

2804
صبح عکس میزارم و لایک میکنم که اگه متوجه شدید بهم بگید

حتما ....ببینم شاید بتونم کمکت دارم ...چون تو فامیل نزدیکم دو مورد ویتیلگو یا پیسی داریم‌.....بخاطر همین خیلی در موردش تحقیق کردم ....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
سلام عزیزم بعضی وقتهابخاطرنوع تغذیه هم هست.زیرآفتاب باشه،ژنتیک هم نقش داره ازکی متوجه شدی؟

الان یک هفتس بخاطر تعطیلیا نبردم دکتر .ما نداریم تو خانواده لک و پیسی .

2805

این مشکل تو پسر بچه ها رایجه نگران نباش  ضد افتاب فقط کیو وی  ۳۰ درصد  اگه پوستش خشکه حتما بعد شستن پوستش کرم مرطوب کننده اون بزنه   تا میبری دکتر 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
2801