2777
2789
مامانای بچه های دوقلو جواب بدین آیا بچه های شما کاراشون باهم بود یا فاصله زمانی برای یادگیری داشتن
11ماهه هستن ولی یکیشون میشینه و ان یکی چهار دستو پا راه میره و جایی را میگیره و بلند میشه ولی اون یکی تا حدی خودشو بالا میاره و با کمک من میشینه ولی با اسباب بازی بازی میکنه و اکه یه وسیله دور باشه خودشو میکشه دراز مکنه تا در حالت نشسته وسیله را برداره آخه با این کاراش منا کشتتتتتتتتتته
عزیزم اصلا نگران نباش....خیلی از کاراشون متفاوته...خواهرزاده های من که یکیشون دو ماه بعد اون یکی راه افتاد ...عوضش اونی که دیرتر راه رفت خیلی زودتر به حرف افتاد و مثل بلبل حرف میزد.......بخاطر همینه که میگن مادرا بچه هاشونو با هم مقایسه نکنن.... اینها که دوقلو هستن و از یه مادر با هم متفاوتن چه برسه به دو بچه جدا که مادرا معمولا تو خانواده ها با هم مقایسشون میکنن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شبنای من هم با هم تفاوت های زیادی دارن. تو هر چیزی که فکر کنی از رشدو وزن بگیر تا کارهایی که انجام می دن.کتاب رفتار با دوقلو ها نوشته کارن کرگف گروماداو مری سی.هرلبرت رو بخون از فروشگاههای شهروند به راحتی می تونی تهیه کنی تازه بعد از خوندنش متوجه اشتباهاتت می شی بسیار کتاب مفیدیه
شبنم جون دوقلوهای منم با اختلاف زمانی ازهم کاراشون رو انجام میدادند جالب اینجاست که قل بزرگتر همیشه با اختلاف 1 تا 2 ماه کاراش رو دیرتر انجام میداد!!!!!!!منو از نگرانی کشت تا نشست ورا ه افتاد!!!!!!!!!!!!!
شبنم جون دوقلوهای منم با اختلاف زمانی ازهم کاراشون رو انجام میدادند جالب اینجاست که قل بزرگتر همیشه با اختلاف 1 تا 2 ماه کاراش رو دیرتر انجام میداد!!!!!!!منو از نگرانی کشت تا نشست ورا ه افتاد!!!!!!!!!!!!!
خواهرم دو قلوی غیر همسان داره. الان 5 سالشونه. تقریبا باهم کاراشونو انجام میدن با فاصله یکی دو روزه. تو دنیا اومدن هم حدود 20 دقیقه اختلاف زمانی داشتن. دخترن و اسمشون هست ایلین و آوین(اسم کاربری من اسم خواهرزادمه. اسم خودو آزاده اس).
سلام به همه مامانهایی که دوقلو دارن خسته نباشید

پسرهای من هم نا همسان هستن و اونا هم کاراشون با اختلاف زمان انجام میشد و الان که یه هفته دیگه 3 سالشون میشه میبینم که تو خیلی چیزا با هم فرق دارن از جمله خصوصیات شخصیتی یکیشون دقیقا مثل بابشون شیطون و اون یکی مثل داییش اروم و اقا
من که یه وقتایی خودمم هم به دوقلویی شون شک میکنم چون اصلا مثل هم نیستن مقایسه کردن بچه ها خیلی کار بدیه

راستی اسم پسرهای من رهام و پرهام
من خواهرم 3 قلو داره. هر کدومشون یه جورن. الان کلاس اولین.

اونی که فکر میکردیم خنگه الان شاگرد اوله.

اونی که فکر میکردیم باهوشه کلی خنگه! هههههههههه ! عوضش نقاش قهاریه.

یکیشون هم خوبه. معمولیه.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
لباس های شب پسرانه و دخترانه با کیفیت بالا از کشور نروژ با قیمتهای بالا و مقطوع با گارانتی کیفیت و تمیزی دوخت. در صورت تمایل برای اطلاعات بیشتر در مورد قیمت به ایمیل titishmamani2011@yahoo.com تماس حاصل فرمایید . در سایز‌های مختلف به درخواست مشتری دوخته میشود .

ایام به کامتان

titishmamani2011

http://titishmamani2011.blogfa.com/
دوقلوهای منم که الان 17 ماهشونه همه کارهاشونو با تفاوت انجام دادن حتی گاهی با تفاوت یکماهه و بچه های منم مثل بچه های گل نرگس هستن دخترم که قل بزرگتره معمولا کارهاشو دیرتر از پسرم انجام داده غیر از حرف زدن که خیلی زودتر از پسرم شروع کرد من اصلا حساسیتی به خرج نمیدم همه بچه ها با هم متفاوتن بچه های من از نظر شخصیتی هم متفاوتن دخترم آروم و در عوص نق نقی و همیشه چسبیده به من و باباش اما پسرم یک زلزله ده ریشتری که نه مامان میشناسه نه بابا هههههههه
سلام شبنم جان بچه هات شبیه بچه های من هستن چه جالب فقط پسرم تپلتره ارتین واریسا هم با فاصله کاراشونو انجام دادن اریسا2ماه ونیم بعداز ارتین راه افتاد اینا تفاوت وزنشون زیاده حدود2کیلو بچه های شما چقدر تفاوتشون هست؟
خدایا شکرت به خاطر تمام ناشکریهایم مرا ببخش
2810