2777
2789
عنوان

تجربتون درمورد شربت راسیپ؟

112993 بازدید | 51 پست

پسرم۲سالشه وزن ۹و خورده ای

دیروزبردمش دکتر واسه سرماخوردگیش دید وزنش خییییلی کمه شربت راسیپ داد گفتم میگن عوارض داره گفت نه خانوم ویتامین داره اشتهاشوبازمیکنه

بدم بهش؟شماها تجربه ای دارین؟

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب وزنش خیلی کمه این کمبود وزن بیشتر براش ضرر داره 

😢😢😢

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
بیشتر ببینید

والا بچت کمبود داشته ک دکتر داده دیگه به نظرم به عوارضش بیارزه 

بچه منم ۲سالسه۱۲کیلوعه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بیشتر ببینید
راست میگه اسید آمینه داره فقد چن روز گیج میزنه چون خوآب آوره من خودم فقد شبا مبخورم واس اشتهام فرق ک ...

واقعا؟نوشته قبل شام ۲سی سی بدم

بیشتر ببینید
ب نظر من چیزای دیگه بدی بهش بهتره مث سندروس و سانستول و کیندر راسیپ بچه رو خیلی عصبی میکنه

همه رو امتحان کردم جواب نداده

بیشتر ببینید

دکتر دختر منم داد بهش.منم دادم خورد دفعه ی بعد که بردم پیشش گفت بچت عصبیه.راسیپ زیاد بهش دادی.گفت تازمانی بهش بده که خوردنش خوب بشه .فکر کنم گفت ده روز البته مطمین نیستم.غذا خوردنش جطوره بچت؟من یه بد غذا دارم میفهممت.

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
بیشتر ببینید
ببین من اصلا نمیدونم کاربردش چیه ولی پدر بزرگم فوت شد میدادیم پسر خاله هام نمیدونم چرا میدادن...اونا ...

وا....

بیشتر ببینید