2777
2789
عنوان

كسى هست پلاكت خونش پايين باشه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 157564 بازدید | 80 پست
لعنت به پلاکت پایین پدرشوهرعزیزم ازدست دادم برااین 

خدا رحمتش كنه ، منم به همين خاطر ترسيدم يه بنده خدايى يكى از اطرافيانش به خاطر همين فوت كرد

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پلاکت میشه همون چسبندگی خون وقتی دستت خون میاد پلاکت کم باشه دیرتر خون بند میاد و بیشترخونریزی میکن ...

آره ميدونم

خدا رحمتش كنه ، منم به همين خاطر ترسيدم يه بنده خدايى يكى از اطرافيانش به خاطر همين فوت كرد

اره عزیزم پایین بودنس علایم سرطان خون .الهی فداش شم .چقددارو الکی خورد .میشه یه فاتحه براش بفرستید

من روز ب روز میادپایینتر خیلی نگرانم

ااااااا برو دكتر دختر ،، پريودت سنگينه ؟؟؟ بى حالى ؟؟؟

اره عزیزم پایین بودنس علایم سرطان خون .الهی فداش شم .چقددارو الکی خورد .میشه یه فاتحه براش بفرستید

خدا رحمتش كنه الان ميخونم گلم 

من رفتمدکتر بی شرف گفت این پایین نیس پایین ینی خیلی پایین وبیرونم کرد

علائم پایین بودن پلاکت خون عبارت‌اند از: پورپورا (کبودی‌های قرمز، بنفش یا قهوه‌ای)؛ پِتِشی (لکه‌های جوش‌مانندی که به‌شکل نقاط کوچک قرمز یا قهوه‌ای دیده می‌شوند)؛ خون‌ریزی از بینی و لثه‌ها؛ خون‌ریزی از زخم‌ها به‌‌مدت طولانی یا بندنیامدن خودبه‌خودی خون‌ریزی؛ خون‌ریزی سنگین در دوران قاعدگی؛ خون‌ریزی از مقعد؛ وجود خون در ادرار یا مدفوع. در موارد وخیم‌تر ممکن است که خون‌ریزی داخلی ایجاد شود. علائم خون‌ریزی داخلی عبارت‌اند از وجود خون در ادرار یا مدفوع و استفراغ خونی یا خیلی تیره. اگر متوجه علائم خون‌ریزی داخلی شدید، فورا به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه کنید. پایین بودن پلاکت خون به‌ندرت موجب بروز خون‌ریزی مغزی می‌شود. اما اگر می‌دانید که پلاکت خون‌تان پایین است و علائمی مانند سردرد یا هرگونه مشکل عصبی دارید، حتما با پزشک‌‌تان در میان بگذارید. علت پایین بودن پلاکت خون علل احتمالی پایین بودن پلاکت خون عبارت‌اند از: ۱. بیماری‌های مغز استخوان مغز استخوان به بافت اسفنجی داخل استخوان گفته می‌شود و محل تولید اجزای تشکیل‌دهنده‌ی خون از جمله پلاکت‌هاست. اگر مغز استخوان قادر به تولید پلاکت‌های کافی نباشد، بدن به کمبود پلاکت دچار خواهد شد. مهم‌ترین عللی که باعث کاهش تولید پلاکت‌ها توسط مغز استخوان می‌شوند، عبارت‌اند از: کم‌خونی آپلاستیک؛ کمبود ویتامین ب۱۲؛ کمبود فولات؛ کمبود آهن؛ عفونت‌های ویروسی مانند ایدز، اِپشتاین‌ بار و آبله مرغان؛ شیمی درمانی، پرتودرمانی یا مواجهه با مواد شیمیایی سمی؛ مصرف بیش‌ازحد الکل؛ سیروز کبدی؛ لوسمی؛ میلودیسپِلازی. ۲. تباهی پلاکت‌ها هر پلاکت در بدن سالم حدود ۱۰ روز قادر به زندگی است. پایین بودن پلاکت خون می‌تواند ناشی از تباهی بیش‌ازحد پلاکت‌ها در بدن باشد که از عللی مانند مصرف برخی داروهای خاص شامل داروهای مُدِر و ضد تشنج ناشی می‌شود. تباهی شمار زیاد پلاکت‌ها در بدن همچنین می‌تواند علامت یکی از وضعیت‌های زیر باشد: هایپِراِسپلنیسم یا بزرگ‌شدن طحال؛ اختلالات خودایمنی؛ بارداری؛ عفونت میکروبی در خون؛ ایدیوپاتیک ترومبوسیتوپِنیک پورپورا (ITP)؛ ترومبوتیک ترومبوسیتوپِنیک پورپورا (TTP)؛ سندرم هِمولیتیک اورِمیک؛ انعقاد داخل عروقی منتشره (DIC). منبع

انسانم آرزوست...

حتما مشکل دیگه ای هم داشتن. خود پلاکت پایین بخثه تنهایی مسئله ای نیست. اما گاهی بعضی از بیماری ها باعث از بین رفتن پلاکت میشن و اون بیماری خطرناکه. که معمولا همراهش گلبول های سفید و قرمز هم رنجشون نرمال نیست. اگر همه چیز نرمال باشه و فقط پلاکت پایین باشه اونم حدود ۱۰۰ مسئله ای نیست. خیلی ها اینجورین