2777
2789
سلام عزیزم سوگند جونم قربونت برم خیلی یخوشحال شدم که اومدی وخبر دادی خداروشکر که حالتون خوبه عزیزم راهت سخته اما خوب تموم میشه غصه نخور قوی باش چقدر خوبه که ژهرا جون هوشیار بود هوشیار تر شد خدارو صد هزار مرتیه شکر پشر منم از دیروز میشینه بعد از دخ جلسه کار درمانی نشست کار درمانش خیلی خوشحال شد گفت خیلی زود جواب داده میدونی من ده جلسه بردمش بعدش یه وقفه یکماه بخطار تعطیلات و تب دندونس دو هفته ای پسرم افتاد دیگه نا امید شده بودم ولی درست تو اوج نا امیدی دیدم پسرم میشینه الباه هنمز تعادل نداره که کار درمان میگه اولشه تا یکماه دیگه کامل میشه نشستنش همین که مدل چهار دست وپا نیشه یعنی توانشو داره الگوشو ثبت کن تو ذهنش میدآنمدکه خودت میبریش اما بذار منم بگم شاید فرق بکنه برای چهار دست وپا رفتن مار درمان پسر من میگه من وشهرم دونفری اون دو تا دستاشو بگیره من پاهاشو وقتی روحالت چهار دستو پا هست من پای راستشو ببرم حلو شوهرم دست چپشو من پای چپشو ببرم شوهرم دست راستشو تکول برخدا. انشالله یروز میای مییگی در کمال نباواری زهرا جون راه نیره انشاللله
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
دریا پست ها : 2 عضویت:1393/11/5 1393/11/6 - 1:20 صبح سلام من میتوانم راهی رو به شما نشون بدم که انشاله حال بچه هاتون خوب بشه پسرم مشکل سی پی داشت و تاحد بالایی بهبود پیدا کرد و الان روز به روز داره پیشرفت میکناگه خاستید به من ایمیل بزنید darya4623.
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سوگند جون خداروشکر که حال خودت و زهرا جونم خوبه بخدا خیلی نگرانتون بودم.همش میگفتم کاش یه شمار ازت میداشتیم. گفتی اومدن به اینجا ناراحتت میکنه چون خاطرات تلخت یادآوری میشه،درکت میکنم حق داری عزیزم همین اندازه که چند دقیقه بیای و از سلامتی و پیشرفت زهرای خوشگلم بهمون بگی و زودی صفحه رو ببندی و بری برای ما کافیه. لطفا اگه برات مقدور بود هرازگاهی بیا و یه خبری بده در حد چند دقیقه چون ما خاله ها دلمون واسه شما و نازگلمون خیلی تنگ میشه عزیزم
مثل کبریت حالتی غریب دارم ... انگار که میدانم ساخته شده ام تا بسوزم ... !
2803
بخاطر پیشرفت های خیلی خوب زهرا جونم خیلی خوشحال شدم.با گذشت زمان دختر باهوشم همه ی کارهاشو ب تنهایی و مثل همه ی بچه های هم سنش انجام میده هیچ شکی ب این موضوع ندارم فقط باید صبور بود و پشت کار داشت عزیزم ک تو هردوشو داری. منم هر شب قبل از خواب اول واسه سلامتی زهرای گلم و آرامش خودت و خانواده ات و همه ی بچه های مریضی که میشناسم و نمیشناسم دعا میکنم،بعد میخوابم. امیدوارم خدای مهربونم بهت آرامش،سلامتی و طول عمر و دل شاد بده عزیزدلم
مثل کبریت حالتی غریب دارم ... انگار که میدانم ساخته شده ام تا بسوزم ... !
سلام سوگند جون منم از پیشرفتای زهرای خوشگلم خوشحال شدم خییییییلیییییی. خداروشکر که میشناستت. خوبه که مامانت دوست داره بلاخره اولین نوه شونه خب . دردونه خاله های نی نی سایت هم هست. سوگند جون توروخدا بیا اینجا و یه خبری از خودت و زهراجون برامون بنویس هرچند کوتاه ولی زود به زود بیا. دق کردم از بس هی این تاپیک باز کردم وبستم. یا لااقل شمارتو بهمون بده باهات در تماس باشیم و از حالت خبردار بشیم. بخدا خیلی دوست دارم. مواظب خودت و زهرای گلموت باش. سپردمت به خدا یاعلی ع مددنا
پدرم رفت و از رفتنش عجیب دلتنگم. پدرم رفت و من ماندم و یتیمی و تنهایی
سلام.مامانا خوبی سوگند جون دختر گلت خوبه متاسفانه نتونستم پیغاما رو بخونم فقط اومدم یه شرح حال از دخترم بدم که تازه فهمیدم مثل اینکه سی پیه خفیفه... دخترم 9ماهگی نشست و 10ماهگی منو شناخت و یازده ماهگی چهار دست و پا رفت من بخاطر همین تاخیرا از هشت ماهگی نگرانش بودم هی به شوهرم میگفتم بریم نوار مغز و ام ار ای ازش بگیریم ولی میگفت هیچیش نیست و....تا اینکه دیدیم با بزرگتر شدنش نه به اسمش برمیگرده نه درکی از حرفامون داره که 13ماهگی بردیم نوار و ام ار ای دکتر مغز و اعصاب گفت سالمه هر دوش و فقط برین کاردرمانی که منم جسمی و اس ای میبرمش...با کاردرمانی الان که 16ماهشه کمی بهتر شده اززمین خودش بلند میشه و دوثم نامتعادل برمیداره ولی هنوز ایستادنش لق میزنه....خلاصه بگم که امروز بردم پبش یه متخصص اعصاب دیگه ام ار ایشو دید گفت که مشکل داره و دخترم سی پیه خفیفه....دخترم وسایل دستش میگیره و چهاردست و ما میره ولی حرف نمیزنه و راه نمیره و درک حرف نداره تا الان فکر میکر م مشکلش اتیسمه ...دکترش دارو داد بهش گفت کاردرمانی رو ادامه بدم....خدا دگترای بیسوادو هدایت کنه مردمو گمراه نکنه
خدایــــــــــا سرنوشت مرا خیر بنویس
تقدیری مبارک
تا هرچه را که تو دیر می خواهی زود نخواهم
خداروشکر دختر گلت پیشرفت کردخ سوگند جون....ان شاا.. روز بروز بیشتر میشه... دختر من از نظر جسمی زیاد اسیب ندیده ولی از نظر ذهنی خیلی عق
تقدیری مبارک
2804
سلام بر همگی الشن جونم خدا بگم اون دکترو جیکار کنه با اون سواد ابکیش. البته واقعا هم نمیشه به خرف هیچکدوم اعتماد کرد مه کدوم درست میگه پلی من خودمم چون پسر میبرم کار درمانی یه پسر بچرو دیدم که خیلی اوایل بد بود اصلا به هیچ احدی نگاه نمیکرد لبخند نداشت هیچی اما بعد از تقریبا بیشت جلسه ذهن درمانی الان هر قوت نیاد تپ با همه دست میده سلام میکنه میخنده از مارایی مه تو خونهدکرده تعریف میکنه خلاصه که کلا زیر رو شده خیلی موثره صد در صد جواب نیده اصلا نگران نباش تازه اون خیلی بزرگتر از دختر شماست سه سالو نیمشه پدر مادرش میگفتن ما فکر میکردیم بچه آرومیه نگو سی پیه خغیف بوده خدا بهممون صبر بده و دلمونو شاد کنه
راستی الشن جونم یوقتی اگر سر زدی بگو دکتر دومی با کدوم شرح حال بچت گفت سی پیه از روی جواب کتبی ام آر آی یا از روی فیلمش
سلام بن یو جان ....والا دکتر با دیدن ام ار ای اخماش تو هم رفت و گفت مشکل داره و وقتی گزارشسو خوند گقت جالبه تو گزارششم چیزی راجع به مشکل ننوشتن....خلاصه من موند بین نظر این دو تادکتر ولی فرداهم میبرمش پیشش کتر محولاتی ببینم ایشون چی میگن....
تقدیری مبارک
همش میگم کاش همون موقع که با دیدن تاپیک سوگند جون به دخترم شک کردم میبردمش ام ار ای و میفهمیدم مشکل داره و با دارو و کاردرمانی زودتر یکم بهترش میکردم....البته الانم دیر نیست ولی خیلی میترسم....سردرگم شدم خدا ان شاا....همه بچه ها گل این تاپیک و همه بچه های مریض و شفا بده....آمین
تقدیری مبارک
2805
سلام سوگند عزیز خوشحالم از پیشرفت روز افزون دختر کوچولوت خواهر زاده منم که گفته بودم مثل دختر شماست خدا رو شکر خیلی بهتر شده . سینه خیز میره . چشم . گوش و خودش رو نشون میده همه نزدیکانش رو به اسم میشناسه و نشون میده و خدا رو شکر خیلی بهتره . خوشحالم ارزوی سلامتی زودتر برای همه بچه ها دارم
به یک‏جایی از زندگی که رسیدی، می فهمی بزرگ‌ترین مصیبت برای یک انسان اینه که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته‌باشه نه شعور لازم برای خاموش ماندن.
سلام گلی جون خوشحالم ان شاا... شاهد بهبودی و پیشرفت همه این فرشته های کوچولو باشیم... پیرو پستای قبلی که گذاشتم اومدم بگم که دخترمو بردم پی. دکترمحولاتی و ام ار ایشو چک کردن گفتن که مشکلی نداره البته ام ار ایش ... ادم میمونه از دست این دکترا ولی یه ازمایش کوروموزوم نوشت براش تا بفرستن المان تا علت تاخیر دخترم مشخص بشه.. شدید محتاج دعاتونم دوستان ببخشید سوگند جان تاپیک شخصی شما رو قرق کردم
تقدیری مبارک
2801