2777
2789

بازتو یادت اومد سوالاتتو نصفه شب بپرسی😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
به خدا واقعی میگم

جدا از همین چندتا دیگ هم سوال دارم ازتون مشکلی ندارین؟ سوال رو تقریبا یادم نمیاد ولی نوشته بود ضابطه تابع ای رو بنویس که دامنه از صفر بسته تا دوبسته باشه برد هم از دوبسته تا پنج بسته باشه بشرطی که تابع یک به یک باشه /و بخش دیگه گفته یک به یک نشه خب دومی واضع هست تابع درجه دار باید باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بپرس. بلد باشم جواب میدم. این سوالتم حل میکنم فردا برات عکسشو میفرستم. الآن خونه تاریکه پسرمو تاز ...

سوالم اینه ریاضیو چجوریادبگیرم علاقه شدیدی بهش دارم تلاش هم میکنم ولی واقعا دوستدارم بفهممش بار اول یادبگیرم مخ ریاضی و فیزیک شم ولی نمیتونم اصلانمیدونم چیکار کنم

جدا از همین چندتا دیگ هم سوال دارم ازتون مشکلی ندارین؟ سوال رو تقریبا یادم نمیاد ولی نوشته بود ضابطه ...

به نظرت واسه گزینه اول تابعی که هر n رو ببره به n+3 تابع یک به یک و پوشایی هست؟! نمیدونم خودمم شک دارم البته😄

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
به نظرت واسه گزینه اول تابعی که هر n رو ببره به n+3 تابع یک به یک و پوشایی هست؟! نمیدونم خودمم شک دا ...

میدونم جواب چیه ولی نمیدونم چجور مثال بزنم اولی مشخصه که یک به یک یعنی به ازاری هر ایگرگ یک ایکس داشته باشیم دومی هم تابع درجه داردوم نمیتونه تابع یک ب یک باشه چون به ازاری هر ایکس دوتا جواب داریم ولی نوشتن ضابطه مهمه

هفده /الان نگین از روی بی عقلی اینو میگم یا احساسیم بطور قطعو یقیین

نه میخواستم ببینم اول راهی یا نه.

ببین اگر به ریاضی علاقه داری برای هر مبحثی اول سر کلاس کاملا به درس گوش بده. بعدش سوالای مربوط به همون مبحثو کامل حل کن و مشکلاتتو از دبیر بپرس. وقتی به مبحث مسلط شدی برو سوالای فراتر از سطح کلاس رو حل کن.  بعد از اونم نمونه سوالات امتحانی مدارس تیزهوشان و سوالای کنکور رو حل کن. دیگه میشی مخ ریاضی.

باید خیلی وقت بذاری. اگر الآن دوره ی راهنمایی یا اول دبیرستان بودی بهتر مسلط میشدی

میدونم جواب چیه ولی نمیدونم چجور مثال بزنم اولی مشخصه که یک به یک یعنی به ازاری هر ایگرگ یک ایکس داش ...

خب دارم میگم که تابعی که x رو ببره بهx+3 یعنی ضابطش میشه y=x+3 یک به یک و پوشاست واسه دامنه و بردی که گفتی ،درست میگم؟!

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه میخواستم ببینم اول راهی یا نه. ببین اگر به ریاضی علاقه داری برای هر مبحثی اول سر کلاس کاملا به د ...

میدونم مدرسه عادی درس میخوندم سرکار میرفتم نمیشد وقت بذارم الان وقتم ازاده ولی علاقه شدید دارم /معلمام خیلی مزخرفن واقعا سرکلاس درس نمیدن/برای کنکور چیکار کنم؟رشته ام تجربیه برای دروس مثل ریاضی و فیزیک چیکار کنم؟ چه کتابی پیشنهاد میدین (درسی ن برای یادگرفتن ریاضی)