2777
2789
عنوان

برداشت از حسابم

| مشاهده متن کامل بحث + 3826 بازدید | 35 پست

از اول از کارت بدم میومد!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی رفتم بانک گفت نامه میدیم برو از طریق قضایی پیگیری کن. مراحلشو که توضیح داد فهمیدم ول معطلم.بیخی ...

اینقدر شکم سیری که از خیر دو میلیون گذشتی!!!؟؟

کمتر خالی ببند...

shakiba
چه پیامی برات اومد که متوجه شدی؟

پیام نیومد اصلا

چندروز پیش 220 تومن پول به حسابم واریز کرده بودن

امروز موجودی گرفتم

20 و خورده ایش کم شده بود

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
بچه ها ما ۷۰ ملیون تو کارتمونه. تمام سرمایمونه گذاشتیم یه خونه کوچیک تو روستا بخریم شوهرم اما به همه ...

به نظرم آدم نباید همه پولاش فقط تو یک جا باشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ازکجامیفهمی که مال کیه؟؟!

من با برنامه انصار بانک ب همون شماره حساب پول واریز میکنم . قبل از تایید شماره حساب اسم صاحب حسابم نشون میده، اونوقت میفهمی برا کیه

اگه میتونی اس ام اس بانکو بفرست

اگر که دزدی یا کلاهبرداری باشه بهش برمیگرده؟

همین چند روز پیش برای عموم همچین اتفاقی افتاد،کلاهبرداریه،از روی کارتش کپی کردن رمز رو هم داره ،ینی موقع خرید بهش گفتید خودتون،بعدشم که کارت ب کارت،اواین کاری ک میکنید رمز دوم کارتتون رو عوض کنید،من همسرم کارمند بانکه ب عموم گفت رمز کارتتو عوض کن ،بعد برو ی شکایت نامه تنظیم کن ،بعدشک بره شعبه ببینن حساب برای چ کسیه ،البته شاید ب اون کارتیم که پول شمارو واریز کرده دزدی باشه ک کارتون سخت میشه

برين شعبه گردش حسابو چك كنيد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اینقدر شکم سیری که از خیر دو میلیون گذشتی!!!؟؟ کمتر خالی ببند...

درست صحبت کن. برو تحقیق کن میفهمی که باید برای کارهای دادگاهی ۴۰۰ ۵۰۰ هم هزینه کنی بعدش هم اصلا نمیتونی کاری کنی. خودم و بکشم وقتی پول رفته از حسابم

درست صحبت کن. برو تحقیق کن میفهمی که باید برای کارهای دادگاهی ۴۰۰ ۵۰۰ هم هزینه کنی بعدش هم اصلا نمیت ...

اره درست میگه. انقد هزینه های دادرسی بالاس که آدم خیلی وقتا از پولش ترجیح میده بگذره. چون هم پولش میره هم وقتش، ممکنم هست اصلا پول برنگرده

ما هم چن بار مجبور شدیم قید پولمونو بزنیم

2810