2777
2789
عنوان

کادوی خواهر شوهرم به مناسبت تولد فرزندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 86 پست

کومیدین زشته دیگه توقع کنین بیشتربهتون بدن یاندین یااگرمیدین دیگه توقع بهترشو نداشته باشین منم به همه کادومیدم اما همه کمترمیدن وضعمونم مثل همه توقع هم ندارم بازهم تکرارمیکنم اوناهم تکرارمیکنن کمترمیدن 😂اشکال نداره که 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برایدمردم چک ندین استارتر

شوهر خودش چک بگیره 

بهش اطمینان صد در صد دارین؟؟

دروغ چرا ما از دامادمون یا از برادرشوهرم چک میگیریم ولی حتی اگه مینمونم بفروشیم به هر بهایی باشه پاسش میکنیم

یا پدرم برای برادرشکهرم چک داد ازش مطمئنیم هرر کاری بکنه چکشو پاس میکنه 

میخوام بگم مولظب باشین یهو قالتون نذاره

💚💜You and me together, nothing is better
طلا و بی کیفیت مگه داریم ، اگه طلا که دیگه بی کیفیت بودن ارزش نداره

طلاش بسیار نازکه  هر لحظه فکر میکنی میخواد بشکنه  خوده بند دستبندش و دونه هاش هم زشت و بیکیفیت  پلاستیکی هست

خوب این کادوی پاگشا بود فرق داره با کادوی تولد  دیگه

😑

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

استارتر میدونی چیه 

راستش حق هم داری یه مقدار یعنی واقعیت اینه که ادم وقتی مایه میذاره ولی براش مایه نمیذارن واقعا ناراحت میشه ولی واقعیت اینه که این مسائل خارج از محدوده اختیارات شما هست 

شما نهایتا میتونی در دفعات بعدی کمتر خرج کنی اگر ناراحتی 

ولی این وسط شوهرت هم هست 

شک ندارم اون اصلا به این مساله مثل شما نگاه نمیکنه

کومیدین زشته دیگه توقع کنین بیشتربهتون بدن یاندین یااگرمیدین دیگه توقع بهترشو نداشته باشین منم به هم ...

خوب عزیزم  شما خیلی دل بزرگی   حالا قدرتو میدونن ؟ باهات خوبن؟ 

عزیزم حرص نخور منم فامیل های همسرم بدجوری کم گذاشتن واسه بچه ام دلم خونه 

من واسشون سنگ تمام گذاشتم و هرکجا رفتم واسه خودشون و بجه هاشون بهترین چیز و اوردم ولی اونا چی هیچی

تولد بچه هاشونم بهترین هدیه خریدم

معرفت ندارن و خسیس هستن نمیشه کارشون کرد همین که 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
استارتر میدونی چیه  راستش حق هم داری یه مقدار یعنی واقعیت اینه که ادم وقتی مایه میذاره ولی برا ...

ببین  به خدا موضوع پولش نیست  موضوع ارزش و توجهی که برات صرف میشه  وقتی میبینه طرف رفته ارزونترین چیزی که کلی آدم از خریدش ناراضی بودن رو برات خریده  یعنی براش مهم نیستی  والا اگر کسی بود که برام کارهای مفید میکرد ولی نداشت و از لحاظ مالی چیزی بهم نمیرسید  ناراحت نمیشدم 

تو اگر دلت از خواهرشوهرت گرفته من از کل خانواده همسرم بقول مامانم برو خداروهزارمرتبه شکر کن که همسرت به اونا نرفته اگر رفته بود افسرده شده بودی

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
عزیزم بالاخره احترام گذاشته و اورده دندون اسب پیشکشیرو که نمیشمرن عزیزم به  نظرم توام باید احت ...

خوب منم احترام میزارم و میبرم  ولی کمی بیشتر از چیزی که خودشون دادن

2810