شوهرم وبچه هام رفتن خونه مامانش منم ریلکس نشستم با شما حرف میزنم
داریم اصن داریم؟؟؟؟
من قهرم نرفتم
کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
وظیفه پدری اش بوده بریا غریبه نکرده برای پسرش کرده این یک
دو میخواستید نگیرید ازش و فراهم. نکنه که منت بذارید سر زن بدبخت
سه اینجا نی نی سایت برای بارداری است
چهار شما بدتر از زن لجباز هستید متأسفانه خداروشکر شوهر من اینجوری نیست خدایا شکرت
🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمیشدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو آتئیست نیستی فقط حال نماز خوندن نداری وگرنه تو بدبختیات قرآنو از عبدالباسط بهتر میخونی. (19 سالمه و مجردم)( حوصله کلکل ندارم برای همین پستای دارای توهین و جواب نمیدم ) امیدوارم دلاتون خوش باشه
وقتی فکرمیکنم چه بنده هایی هستیم ماخدای بااون عظمت وبزرگیش باوجودتمام بدیهاوگناهانمون باکوچکترین نیکی مارومیبخشه وگذشت میکنه ولی مابنده هاش دلمون پرازکینه است اگه کسی یک عمرهم بهمون خوبی کنه باکوچکترین بدیش تمام خوبیهاشوفراموش میکنیم ودورش یک خط قرمزمیکشیم فقط یکم فکرکنیم مابنده های حقیرکجااااا وخدابااون عظمتش کجااااا هرچنداگه طرف مقابلت مقصرباشه ولی بایدگذشت داشته باشیم وبرای آشتی پیش قدم باشیم چون خدابنده هایی روکه گذشت میکنن روخیلی دوست داره ولی افسوووووووس مابنده هااااااااااش)))😐
فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری
والا منطقش اینکه دختر به زود شوهر می دن . پسر دیگه باید خیلی بی جنم باشه که بزور زنی که نمی خواد رو بهش بدن. بیچاره زنتون . ازدواج با مردی که بند نافش هنوز کنده نشده یک درده بی جنم بودن و زیر بلیط خانواده اش بودن یک درد دیگه.خدا بهش صبر بده.
شما چرا نرفتی ، من خانمم نمیاد پیش پدرم دست بوسی قسم میخورم آرزو خونه باباشو رو دلش بذارم
شما آقایون سیاست ندارید اگر بلد باشین هم میتونید همسرتون رو داشته باشید هم خانواده..... فقط کمی سیاست... بهظاهر هم که شده همیشه همسرتون تایید کنید... ببینید چقدر جو عوض میشه... هم همسرتون کوتاه میاد هم خانواده بیشتر حواسش هست مشکلی پیش نیاره...
کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙