شوهرم وبچه هام رفتن خونه مامانش منم ریلکس نشستم با شما حرف میزنم
داریم اصن داریم؟؟؟؟
من قهرم نرفتم
کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خوب خانمتونم دوست داده پیش خانوادش باشه اگه دوست داشتین پیش خانوادتون باشین اصلا چرا ازدواج کردین پیش خانواده میموندین متاسفانه ایرانی جماعت یاد نگرفته وقتی ازدواج میکنن یعنی زندگی مستقل برادر من این برخوردای شما بدتر باعث لجبازی همسرتون میشه شما زن و شوهرین نمیشه با هم سر جنگ و لجبازی باز کنین که روز اول عید برو بهش بگو پاشو بریم بیرون دور بزنیم بعد برین خونه ی پدرش و بعدشم بیاین خونه ی پدرتون و تموم کنین این اختلافای بچگانه رو