2777
2789
عنوان

چه عروس خوبیم من

| مشاهده متن کامل بحث + 44695 بازدید | 655 پست
اصلا در کل قهر اشتباهه خیلی توی سایت میبینم که با خانواده شوهر قهر هستن بعضی از رفتارای بعضی از عروس ...

من قهر نیستم ولی میخواهم بدونم عروسی که دلخوره و رفتار های بد و بی محبتی و بی ادبی هی باهاش تکرار میشه تا کی باید نا دیده بگیره تا کی هی ببخشه؟

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل نمیشه چون امکانات دادن دخالت کنن یا هررفتاری دلشون خواست انجام بدن.عمه من خونه ۳۰۰ملیونی داد ب ...

ما پیش هم زندگی میکنیم 3تا برادریم پدرم 4طبقه خونه ساخته گفته دوس دارم دور هم باشیم الان این میگه باید بریم از اینجا 

واسه من از درد حرف نزن زندگی من پر از لجبازیای خداس
خوب به خانومت بگو اول بریم خونه ی پدر شما بعد خونه ی پدر من این جوری تو معذوریت قرار میگیره که باید ...

پدرم طبقه پائینمونه 

2803
ما پیش هم زندگی میکنیم 3تا برادریم پدرم 4طبقه خونه ساخته گفته دوس دارم دور هم باشیم الان این میگه با ...

راست میگه. زندگی با خانواده شوهر چرت ترین نوع زندگیه مخصوصا اگر شوهر عین شما لجباز و منم منم باشه. 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
فی الواقع زن اگر زن باشه نمیشینه منتظر اجازه تو. میره خونه باباش و شما هم هیچکاری نمیتونی بکنه. پس ق ...

من نمیتونم کاری کنم اگه بخوام نمیذارم پاشو از در بذاره بیرون

حالا فهمیدم چرا خانمتون باهاتون لج میکنه ماشاالله اصلا کوتاه نمیاید و برای هر کامنتی یه جواب دارید ک ...

از خداشم باشه

2804
من قهر نیستم ولی میخواهم بدونم عروسی که دلخوره و رفتار های بد و بی محبتی و بی ادبی هی باهاش تکرار می ...

موافقم با شما 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
2805
وااای چ تنبل  یکم مستقل بودنم خوبه والا  شاید خانومت نمیخواد زیر منت کسی باشه  بنظ ...

نمایشگاه ماشین داریم اونجا کار میکنم

من قهر نیستم ولی میخواهم بدونم عروسی که دلخوره و رفتار های بد و بی محبتی و بی ادبی هی باهاش تکرار می ...

اصلا قهر مگه الکیه ماها هممون بزرگیم بلاخره  حتما دلیلی داشته ک دلخوریم 

اتفاقا من صبح داشتم ب شوهرم میگفتم چرا. همش من باید. کوتاه بیام من باید احترام بزارم تاکی 

خب منم ادمم اگرم کسیو. محل نمیدم حتما دلیل داره 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
شما چرا نرفتی ، من خانمم نمیاد پیش پدرم دست بوسی قسم میخورم آرزو خونه باباشو رو دلش بذارم

دست بوسی😷🤕

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
2801