2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوبار اینطوری شدم دیگه نشدم بار اول که انقدر شدید بود داشتم خفه میشدم فقط سریع از رو تخت بلند شدم ...

آره خیلی بده منم بدم میاد نه میتوتی حرف بزنی نه میتونی خودتو تکوون بدی 😣 حس بدیه

تو نی نی سایت که میام احساس میکنم < کارما > بیخ گوشمه آمادس یچیزی بگم تلافیشو سرم دربیاره از بس میگین کرما کارما کارما
منم فکر کنم یه بار اینجوری شدم.... حالا واستون تعریف میکنم بگین بختک بوده یا چیز دیگه.... وقتی بیدار شدم یه چیز سیاه اومده بود روم کامل که بهش نگا کردم یهو حس کردم رفت تو بدنم 😐... انگار که تسخیرم کرده بود... خیلی وحشتناک بود.... اینقدر ترسیده بودم که قلبم داشت میومد تو دهنم
منم بعضی وقتها اینجوری میشم  دلیلش چیه کسی میدونه؟

استرس و ناراحتی روحی و ترس شدید

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

این ترسناک نیست.فقط خلاصه اش اینه که مغز زودتر از جسم از خواب پامیشه.همین.رو تکون دادن مثلا یه انگشت ک تمرکز کنید درجا درست میشه

درمورد من همه چیز میتونه تغییر کنه جز اینکه شکمو هستم و میمونم 😋😋😋

منم اولین بار فلج خواب رو تو ۱۵ سالگی تجربه کردم

یادمه ماه رمضون بود و من بعد سحری رفتم بخوابم،هنوز ۵ دیقه نگذشته بود که چشمامو باز کردم و احساس کردم گوشام سنگین شده،گفتم بلند شم بشینم سرجام بلکه رودل کردم،به زحمت بلند شدم برگشتم تا بالشم رو مرتب کنم و دوباره دراز بکسم که خودمو تو تختم دیدم،

داشتم از ترس میمردم و واقعا فکر کردم مردم،سریع دراز کشیدم و بلند جیغ میزدم ولی صدایی درنمیومد و تپش قلبم فک کنم به دویست رسیده بود که یهو با یه نفس عمیق بیدار شدم،خیس عرق بودم و از ترس دویدم تو سالن

از فردتش که تحقیق کردم متوجه شدم فلج خوابه

علت هاش:بد خوابی،با شکم پر خوابیدن،استرس شدید،فشار های روحی

مکانیسمش هم اینه که مغز هنگام خواب مراحل مختلفی رو میگذرونه تا به خواب عمیق لرسه و در هر مرحله برخی اندام ها رو به حالت آرامش در میاره از جمله ماهیچه ها رو

حالا اگه در هنگام گذر به خواب عمیق،یهویی مغز بیدار بشه،چون بیدار شدن ماهیچه ها طول میکشه مغز به قلب دستور پمپاژ سریع خون رو میده،حواس بیدار میشن ولی ماهیچه ها هنوز خوابن و ادم احساس فلجی میکنه

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

منم اوایل بارداریم چندبار اینطوری شدم خیلی بدبود

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

من اوایل که اینجوری شدم  استرس نداشتم الان استرس دارم موقع خواب ولی یکم حتی رو پهلو هم میخوابم در ضمن وقتی دچار فلج خواب میشم نه جسم سیاه نه هیچی نمیبینم فقط حس میکنم کسی از پشت منو بغل گرفته