2777
2789
عنوان

جوجه قشنگم داره تکون میخوره.توروخدا برام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 45 پست

خانما ی سوال من ماه پیش لتروزول اووبوست و فریتل مصرف کردم بعد تخمک گذاریم ب شدت درد سینه داشتم اونم فقط سر سینم. خیییلی وحشتناک بودا اما چن روز قبل پری کاملا خوب شد و سر موقع پری شدم. اما این ماه لازم مثل همیشه قبل پری درد دارم اما کلا سینم. همش میگم نکنه ماه قبلا لقاح صورت گرفته ولی باز سقط شد 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
ببین اگه بخای نگران نباشی باید تااخر راه نگران باشی چون این راه همه چیزش پراسترسه بعد خودتو بسپار به ...

یبار سقط داشتم خیلی سختی کشیدم.بعدشم کلی دکتر رفتم تا دوباره باردار شدم.الان که حسش میکنم اگر خدای نکرده چیزیش باشه دق میکنم

خدایا مرسی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی سالم و سلامت بیاد تو بغلت ، نگران نباش سل فری فقط جهت اطمینانه . ❤️ اللهم صل علی محمد و آل ...

ممکن چون شوهرم مینور هست بچه ام هم مینور باشه برای همین آزمایشم ریسک بده

خدایا مرسی  
2805
من شوهرم مینور هست ممکن بخاطر این غربالگریم ریسک داده باشه؟فقط شوهرم

کم خونی شوهر منم مینور هس و ارثی یعنی خطرناکه؟ 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
یبار سقط داشتم خیلی سختی کشیدم.بعدشم کلی دکتر رفتم تا دوباره باردار شدم.الان که حسش میکنم اگر خدای ن ...

فقط دست خداست منم الان باردارم همش تو استراحتم فقط دستشویی ولی راهی که جلومونه واقعا طولانیه باید با روحیه بریم جلو 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
۱ به ۲۴ ...اشتباه شد اون ۱۱

انشالله که سالمه یکی ایمجا گفته بود ۱ ب ۸ بودم سالم بوده منم ۱ ب ۱۰۰ اینا بیشتر بخاطر اطمینانه و خطای آزمایشگاست انشالله که خدا عیدیمونو بده🙏

پسرم همه دنیام 😘💋💕
من شوهرم مینور هست ممکن بخاطر این غربالگریم ریسک داده باشه؟فقط شوهرم

نه  عزیزم من خودم مینور هستم همسرم ناقل تالاسمی اما دکتر گفت نیست نیست به این ازمایش چون ما قبل بارداری نوع بیماری هامون مشخص شده با ازمایش ژنتیک

الان فقط میخوان ببین چون همسرت کم خونی داره بچه هم گرفته یا نه اگه گرفته خدایی نا کرده نوعش چیه

یه دوسه تا چیز دیگه هم برسی میکنن چیز نگران کننده ایی نیست نگران نباش 

انشالله که سالمه یکی ایمجا گفته بود ۱ ب ۸ بودم سالم بوده منم ۱ ب ۱۰۰ اینا بیشتر بخاطر اطمینانه و خطا ...

انشالله .پناه برخدا...بنظر شما ممکن بخاطر مینور بودن غربالگری ریسکش بره بالا؟

خدایا مرسی  
نه  عزیزم من خودم مینور هستم همسرم ناقل تالاسمی اما دکتر گفت نیست نیست به این ازمایش چون ما قبل ...

پس بنظرت ممکن بخاطر همین برام غربالگری ریسک داده؟؟

خدایا مرسی  
2809