2777
2789
عنوان

کسی 206 نمیخواد

2603 بازدید | 14 پست
206 صندوق دار آبان 90 تا آخر سال بیمه بدنه داره مشابه صفر
نینی مهتای من به دنیا اومد خدایا شکرت خدایا شکرت که 2 تا دختر سالم و خوشگل دارممممممممممممممممممممم
اشتباه زدم آبان 89 هستش 5 ماه کار کرده 4000 تا کار کرده خاکستری متالیک تا آخر 90 بیمه بدنه داره در واقع من 13600 گذاشتم بقیش برای بیمه بدنشه
در کل 14000000
وی بییست
نینی مهتای من به دنیا اومد خدایا شکرت خدایا شکرت که 2 تا دختر سالم و خوشگل دارممممممممممممممممممممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وی بیست هستش تهرانم عزیزم با بیمه بدنه 14 تومن بالاخره هر کی بخره باید بیمه بدنه کنه من چون قصد فروش نداشتم ماه پیش بیمه بدنه کردم
البته اگر بخواین 1 کوچولو هم میتونم کم کنم چون خونم داره از دستم می پره
بیمه بدنه مربوط به مالک میشه (یعنی کسی که نام او در بیمه نامه قید شده باشد)یعنی اگه تصادف پیش بیاد فقط به کسی که صاحب سند ماشین باشه خسارت پرداخت میشه وقابل انتقال به شخص نیست شما یا باید بیمه بدنه رو باطل کنید یا اگه قصد خرید ماشینی دیگه دارید به اون ماشین منتقل کنید که اگر باطل کنید حق بیمه ای که پرداخت کردید باکسر مدت باقیمانده به شما برگشت داده میشود ؛بیمه ثالث مهمه که داشته باشه
aziجان مرجان درست میگه.البته من قصد خرید ندارم ولی چون شرایطم مشابه شما بود میگم.من ماشین رو شب عید به خاطر خرید خونه فروختم همین وی 20 بود.بیمه که به اسم خودته.اگه واقعا خونه رو پسندیدی باید تخفیف بیشتر بدی.قیمت نمیگم که تو سر مال نزنم.ولی خرید خونه واجبتره.موفق باشی گلم
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
2810