شما پیش مشاور رفتی ؟؟ چقدر زن فهمیده ای هستی افرین به تو 👏👏 من نمیتونم مثل تو باشم چون خیلی لوسم و ...
نه گلم، نرفتم دارم خودم تمام تلاشامو میکنم اگه دیدم نمیشه میرم، ولی شکر خدا شکر خدا داره جواب میده، زمان خیلی چیزها رو حل میکنه و همچنین در کنار زمان، صبر هم باید داشته باشی
مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
من خیلی دلم میخاد به کسی کمک کنم ولی غافل ازاین که هرچی درامد داریم خرج خونمون بیش نیس
من خودم یه پسر بچه ای که یتیم هستش رو تحت پوشش گرفتم، اونقدرم تحت پوشش نیست ولی در ماه یه مبلغی رو میریزم به حسابش، بچه ها نمیدونید چقدر به زندگی و پول آدم برکت میده
مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
من تصمیم های بزرگ زیاد گرفتم توی زندگیم. بهشون هم رسیدم. براشون برنامه ریزی کردم. واسه امسال سه تا ت ...
میگم چرا من نمیدونم چی دوس دارم م یا دوس دارم چکار کنم؟😔
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁