2777
2789
عنوان

بزرگترین تصمیم زندگیم در سال جدید......

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 92 پست
امیدوارم همین طور که میگی بشه !! شاید از دور زندگیمون رویایی و قشنگ به نظر برسه ولی توش واقعا افتضا ...

عزیزم مطمئن باش. و باید خودت از درون هم زندگیتو رویایی و قشنگ کنی با توکل به خدا. مطمئن باش درست میشه فقط باید براش تلاش کنی عزیزم

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
عزیزم مطمئن باش. و باید خودت از درون هم زندگیتو رویایی و قشنگ کنی با توکل به خدا. مطمئن باش درست میش ...

مرسی مهربون خیلی قشنگ حرف میزنی بعضی وقتا بعضیاتون انقدر خوبین که از خواهر بیشتر دوستتون دارم با اینکه ندیدمتون 💕💕🌹🌹

Second Baby is loading 👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم همین طور که میگی بشه !! شاید از دور زندگیمون رویایی و قشنگ به نظر برسه ولی توش واقعا افتضا ...

عزیزم من همسرم باهام خیلی مشکل داره، من خودم کارمندم کارت حقوقم دستشه، نمیزاره برم خانوادمو ببینم خانوادم بیان خونه و هزار تا ایراد دیگه که وقتی بهت بگم مغزت سوت میکشه، با این همه مشکلات دارم با مشکلات میجنگم و مطمئن هستم با توکل بر خدا پیروز میشم، حتی اینم بگم که همسرم میوه میخره میوه ها رو میشماره میزاره یخجال ببین تا چه حد مشکل دارم تو زندگیم، ولی با این همه حال موندم تو زندگیم و دارم با مشکلات می جنگم

مرسی مهربون خیلی قشنگ حرف میزنی بعضی وقتا بعضیاتون انقدر خوبین که از خواهر بیشتر دوستتون دارم با این ...

ممنون گلم، بعدشم طلاق گرفتن خیلی خیلی راحته ولی ساختن دوباره زندگی سخت ترین کار ممکن و باید به خاطرش این سختی رو به جون بخری چون زندگی واقعا ارزشمنده

2805
عزیزم من همسرم باهام خیلی مشکل داره، من خودم کارمندم کارت حقوقم دستشه، نمیزاره برم خانوادمو ببینم خا ...

خیلی خوبی پس همسرت باید قدرتو بدونه مثل تو خیلی کمه 👏🌹منم مشکلاتم کم نیست همه میگن شوهرت که پزشکه خودتم که مهندسی پزشکی خوندی خانوادت که المانن خونتون که خوبه ماشین که دارین ولی زندگی این چیزا نیست اگه همشونو نداشتم و فقط یه زندگی اروم داشتم خیلی بهتر بود

خیلی خوبی پس همسرت باید قدرتو بدونه مثل تو خیلی کمه 👏🌹منم مشکلاتم کم نیست همه میگن شوهرت که پزشکه ...

منم همسرم شغلش شکر خدا خوبه ولی مشکلات خیلی خیلی دارم با این همه حال پای زندگیم وایسادم، اینم بگم که همسر من واقعا بداخلاقه، چند بار شده منو از خونه پرت کرده بیرون ولی باز پای زندگیم موندم، چون دوستش دارم چون زندگیمه، چون باارزشه واسم

منم همسرم شغلش شکر خدا خوبه ولی مشکلات خیلی خیلی دارم با این همه حال پای زندگیم وایسادم، اینم بگم که ...

شما پیش مشاور رفتی ؟؟ چقدر زن فهمیده ای هستی افرین به تو 👏👏 من نمیتونم مثل تو باشم چون خیلی لوسم ولی تو خیلی پخته و فهمیده ای

افرین که انقدر برای حفظ زندگیت تلاش میکنی امیدوارم زندگی عالی در پیش داشته باشی مهربونم 💕💕🌹

یه پیشنهاد دارم برای خود سایت تو سال جدید

کاش نی نی سایت به صورت یه نرم افزار اندرویدی عرضه بشه ک قابلیتاش بالا بره 

یه شبکه اجتماعی 

یه چیزی مثل تلگ رامم

واقعا خسته شدیم کاش برنامه اشم بود

2810