2777
2789
دومی هم الهی قربونش برم یه دختر جیگر طلایه که الان 45 روزشه و با اومدنش دنیامون رو 1000 برابر قشنگتر کرده
طلاااااهای دست دوم که با نووووو هیچ فرقی ندارن ...خودت بیا ببین میفهمی.با فقط گرمی 5 هزار تومن بیشتر از قیمت روز طلا.........http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1065440&PageNumber=1] [smiley]l/l_45.gif[/smiley]برای خرید زعفرون درجه 1 صادراتی بیا اینجا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=782486 شماره تماس 09153622055 ......شماره ت ل گ ر ا م09153622055
من دخترم خرداد 88 . وزن 14 . قد 112 الانم یه دختر 4 ماه دارم . اردیبهشت دنیا اومد
آلاء جون 20 اردیبهشت ساعت 3:20 ظهر پا گذاشت به بهشت کوچیکه ما ... خدایا شکرت حالا 2تا فرشته دارم ... ترنم جون ... آلاء جون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دخترم سال 90دیه قدش خدارو شکر خودمو کشتم به 90 رسید تا تولدش وزنشم به زور 13 می شه من خودم 158 قدمه وشوهرم 187نمی دونم واقعا خوبه یانه چون قدنوزادیش 51بود تا وقتی شیر می خورد خوب قد می کشید الان ولی نه
بارالاها من به خیری که بر من نازل فر مایی محتاجم
در مورد بچه دوم هم به نظرم اتاق جدا یا فراهم کردن همه چیز در حد ایده ال نمیتونه دلیل خوبی باشه برای نداشتنش.من خودم جزو کسایی بودم که مخالف سر سخت بچه دوم بودم ولی با رفتن پیش مشاور و تحقیق زیاد به این نتیجه رسیدم که تک فرزندی برای ما خوب نیست و الان یک دختر ۲ و نیم ماهه دارم.اصلا اسون نیست بعضی وقتا پسرم حسودیم میکنه ولی به وضوح میبینم خوشحالتره.بخشنده تر شده و حس همکاریش خیلی تقویت شده.بچه دوم تو خونه ای که ارامش روانی حاکمه بین پدر و مادر خیلی هم خوبه.من و همسرم خیلی خوشحالیم که دوباره داریم پدر و مادر بودن یک نوزاد رو تجربه می کنیم و با اموزه های قبلیمون خیلی مشکلات رو نداریم.و به نظرم هر کس باید فقط و فقط به شرایط زندگی خودش نگاه کنه و تصمیم بگیره بچه دوم بیاره یا نه.من خودم وقتی به اطرافم نگاه میکنم میبینم ۹۰ درصد تک فرزندا شرایط دارن که دوباره بچه دار بشن ولی نمیدونم یا برای مد روز بودن اینکار و یا دلایل خیلی پیش پا افتاده اینکار رو نمیکنن.ولی فکر میکنم با تحقیق و تامل بیشتر تصمیمشون عوض بشه.
دخترم مهر ۸۸ وزنش ۲۰ و قدش فکر کنم ۱۱۵ باشه دخمل دومم هم ۶ ماهشه
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
دختر شما هم ۷ مهر دنیا اومده?
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
بچه دوم خیلی سخته و وقت گیر! البته من بارداری سخت و زایمان مشکلی هم داشتم و اینکه شاغلم۰ فکر میکنم خانومی که خانه دار باشه حتی سه تا بچه را میتونه خیلی راحت تر و بی دغدغه بزرگ کنه و از همه جهت برسه بهشون! ولی در کل دو تا بچه اصلا قابل مقایسه با یکی نیست و کلی انرژی میخواد! با این اوصاف من که خدارا شاکرم و پشیمون نیستم اصلا! بعد دنیا اومدن دخترم آیلا زندگیمون خیلی شیرینتر شده و خواهرش فاطمه جونم هم کلی مستقل شده و حسابی کمکه برام! اینم بگم اوایل یکم طول کشید تا من و شوشو بتونیم با شرایط جدید کنار بیایم و یکم بینمشون حتی فاصله هم افتاد یه جورایی میشه گفت احساس افسردگی و تنهایی میکردم و بعضی وقتا به خاطر خستگی و بیخوابیهای شبانه روزی کم می اوردم!! ولی خدا را شکر الان اوضاع خیلی خوبه و توانستیم اون مرحله را پشت سر بذاریم
سلام به همه دوستای گلم منم دخترم تیر 88 وزنش 21 کیلو قدشم بلنده خداروشکر ولی یادم رفته چنده بچه ها من شدیدا بچه میخوام ولی خیلی میترسم که به خودم نتونم برسم البته نگین خودخواهی میکنما آخه من تنها بچمو بزرگ کردم و چون مخالف مهد کودک بودم تا 5 سالگی مهد نفرستادمش و تو خ نه بود واسه همین یه باشگاه به زور میرفتم الان فقط ترس اون زمانو دارم چون افسرده بودم و از جامعه دور ولی خیلی دوس دارم یه بدن نرم و دوس داشتنیو دوباره بغل بگیرم من 24 سالمه بچه ها
جنگل فقط دیدنی نیست فقط سوختنی نیست خوردنی هم هست من یک جنگل چوب سادگی ام را خورده ام...
سلام دوباره به همهء دوستان، مامان ونوسى مرسى از اطلاعات خوبتون در مورد بچهء دوم،، دختر من ٩ مهر ٨٨ هستش،، راستى شما امسال دخترتونو پیش دبستانى ثبت نام کردید یا نه سال دیگه ثبت نامش میکنید ؟؟
2810