2777
2789
ولی خوب می دونم با سطح زندگی متوسط و یه عالمه قسط اگه دومی بیاد زندگی سخت تر منیشه
خدا جونم ممنونتم به خاطره فرشته های مهربونی که بهم دادی و زندگی قشنگم .عاشقتم خدا جون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش من خودم فقط 1 برادر دارم و همسرم هم 1 برادر تو مجردی مونسمون بودن ولی الان فقط داریم حرص و جوششون رو می خوریم الان کجان دیر امدن زنشون زندگیشون خدایا گیر کی می افتن خوشبخت می شن شغلشون خوبه یعنی تمام حرص خوردن
خدا جونم ممنونتم به خاطره فرشته های مهربونی که بهم دادی و زندگی قشنگم .عاشقتم خدا جون
بعضی وقتا میگم اگه خواهر داشتم شاید فرق می کرد اما مادرم که خواهر داره اونم فقط غصه می خوره خدایا دخترش هنوز عروسی نکرده شوهرش فوت کرده یعنی همه غم فقط درد دل میکنن خوبه
همین یکی بسه از ما که چند تا داریم بپرسین که به هیچیشون نمیشه رسید
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
برا قد قبل از ساعت 9 شب خواب باشه خوراکش خوب باشه دیگه تنها راه حلش اینه که بزرگتر شد بفرستیش بسکتبال ولی بیشترش ارثیه منم تو هیچ زمینه ای شانس ندارم قدشونم خودمو کشتم بلند نمیشن دیگه ولش کردم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
راست می گی سارا جون به این هم زیاد فکر میکنم که همین رو کانل بالا بکشم خدایی هم هر چی فکر کنی و خواسته درجا براش تهیه کردیم اما اگه دوتا بشن دیگه نمیشه از دید من دنیا خیلی بده و گناه داره بچه که بدون خواستش تو این دنیا بیاریش اگرم اوردی باید تامینش کنی تا سختیش رو کم درک کنه
همه چی به دلشون میمونه الان دخی بزرگه میگه اب تاب میخوام دخی کوچیکه میگه تبلت میخوام پسری میگه دوچرخه میخوام خوب خداییش شوهر من یه کارمنده با کلی وام به خدا الان دو ماهه یه پراید خریدیم که همش وامه بچه هم که سرش نمیشه هر روزم که بزرگتر میشه خواسته هاش بیشتر اخرشم همه ی این چیزا تو دلشون میمونه
قد خودم 160 قد شووری 179 فعلا رو دخی بزرگم کار میکنم که 11 سالشه قدش 141 متخصص بردمش کفته این سوزنایی که برا قد میزنن اخرش یه ضررهایی داره منم بی خیالش شدم فعلا فقط طناب میزنه زورم برسه قبل ساعت 10 میخوابه
من 151 همسرم 183 کوتاهی قد خیلی عذابم میده دخترم کلا زیر نظر فوق تخصص غدد هست عکس سن استخوانی هم گرفتم از سنش بیشتر بود دکتر گفت اگه سالی 6 سانت نرفت بالا و تو خانواده سرطانی و دیابتی نداری هورمون بدم قوم شوهر کلا دیابتی هستن دایی مامانم هم از سرطان مورد راساتش می ترسم ریسک کنم البته تو بلوغ هو امپول میزنن که تا 10 سانت بلند میشه
2810