2777
2789
ماهی یک مرتبه قرص ویتامین آ بهش میدم هفته ای دو بار روی بهش میدم خلاصه تا حالا که نتیجه ای حاصل نشده
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من خسته شدم الان سه سالی هست هر چی دارو میریزم تو حلق این دختر دریق از یه کم تغییر از عید تا حالا بیخیال شدم گفتم هر چه بادا باد
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست می گی عزیزم منم خانه با هزار قسط خریدم حسرت 1 پراید دارم ماشین نداریم ولی تو زندگی با شوهرم شکر خدا اصلا مشکل ندارم دلم می خواد واسه دخترم همه کاری بکنم خانه ماشین بهترین زندگی
خدا جونم ممنونتم به خاطره فرشته های مهربونی که بهم دادی و زندگی قشنگم .عاشقتم خدا جون
ایشالاه بهتریناشو بخری ما بعد 12 سال زندگی مشترک تونستیم پراید بخریم قبلش پیکان داشتیم
البته بگما کما خیلیییییییییییییییییییی ولخرجیم درامد شوهرم که مغازه داره خیلی خوبه ولی همش ولخرجی داریم بهترین چیزا رو واسه دخترم میخره لباسای عیدش شد 210 هزارتومان عیدی دچرخه مارک خرید 500 هزار گیتار و ارگ عالی تبلت خلاصه هرچی فکرشو کنی واسش می خره کمه کم ماهی 1 تومان خرجشه با کلاساش ولی اگه 1 دیگه باشه این حرفا نیست
خدا جونم ممنونتم به خاطره فرشته های مهربونی که بهم دادی و زندگی قشنگم .عاشقتم خدا جون
خوب این عالیه منم دوست داشتم همینطور به بچه هام برسم ولی نمیشه من امسال عید به خاطر ماشینی که خریدیم هیچی برا بچه هام نگرفتم
دکتر نگفت سوزنا چه ضرر هایی داره عکس مچ دست گرفتی ازش سن بلوغش رو نشون میده اگه سن استخوانش کم باشه راه واسه بلوغ دیر رس داره و قد میکشه
به نظر من این نظر شخصیمه ولی بیشتر فکر کن همین یکی بسه من جاری اولیم دوتا داره یه پسر یه دختر وضعشونم خوبه به همه ی خواسته های بچه هاش به راحتی جواب میده یکی دیگه از جاریا م یه دونه دختر داره وضعشون در حد متوسطه مثل خودمون اونم چون یکی داره میتونه به خواسته هاش جواب بده و کاملا محکم گفته به شوهرش که همین یکی بسه الانم دخیش کلاس دومه یکی دیگه از جاریام اونم یکی داره البته 6 ماهشه واونم از الان میگه همین بسه
والا تو سن بلوغه و دکترش میگه احتیاج نداره ولی اگه دوست دارین میزنم و شوهرم گفت نه نه نگفت فقط گفت بلاخره یه ضررهایی هم داره من چون شوهرم منصرف شد ووقتی یه چیزی رو میگه نه دیگه نمیشه کاریش کرد دیگه نپرسیدم ممکنه چی بشه وگفت خیلی زور بزنه با امپولا تو دو سال 5 تا 8 سانت میاد روش
من دیگه باید برم بای
سلام.. منم دخترم متولدتىر 88 ....قدش 102وزنشم 14 خىلى ناراحتم اصلا غدا نمى خوره ..دکتر بردم ازماىش دادم خدا رو شکر سالمه ولى اصلا هىچ اشتهاىى نداره هر راحىم بگىد امتحان کردم دىگه خسته شدم ... فعلا اىنقد در گىر بزرگ کردن و رفع نىازهاى دخترم هستم که به دومى نمىرسه ولى خوب تک فرزندى ام چىز خوبى نىست فعلا خىلى دو دلم ..از ىه طرف به خاطر فاصله سنى مىترسم که زمانم از دست بدم بعد به درد هم نخورن.... از طرف طبقه ام اگه زود باشه چى. ؟؟؟ کلا اىن روزا همش توى فکرم... که بى فکرى من اىنده بچم و خراب نکنه راستى شما براى تبت نام پىش کارى کردىد...من مىخوام برم تحقىق کتم بعد تبت نام 6 سال باىد توى اون مدرسه درس بخونه
من قدش رو نمیدونم وزنش 17 هست قدش خوبه من که بچه دومم رو اوردم خیلیییییییییییی سخته ولی راضیم.عشقکمههههه
به روزگار گفتم چرا رو چرخ وفلک تو بعضیها بالان وبعضیها پایین؟
لبخند زد وگفت نترس میچرخه.
من چی بگم که قدش به زور 104 میشه خرداد 88 منم هر جور که بگید هوای تغذیه اش رو دارم پیش دکتر فوق تخصص رشد و متابولیسم بردم که کلسیم و آهن و روغن ماهی (برای یک ماه ) داد خیلی سخت قد میکشه سن استخوانیش یکسال از سن واقعیش کمتر بود منم خودم کوتاه و شوهرم متوسطه نمیدونم دیگه چکار کنم میخوام ببرم شنا به دومی هم اصن فکر نمیکنم هرچند فکر تنهایش آزارم میده ولی بهتره تا اینکه بخواد غصه برادر یا خواهر رو بخوره
2810