دوستای عزیزم چند روز دیگه جهاز میبرم خونم پذیرایش پنجره نداره فقط اشپزخونش پنجره داره بنظرتون چه مدل پرده ای بزنم خونه البته به جزء مدل زبرا وروز شب،خودم این مدل خیلی خوشم میاد بنظرتون میشه برای اشپزخونه؟؟؟
❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه این مدل مناسبه آشپزخونه نیست. زبرا طرحهای جدید ومتنوع زیادی داره بهترین مدل پرده آشپزخونه زبراس
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
کرکره ای چوبی بنظرم از همشون بهتره و بعدا ز برا این مدل اصلا مناسب آشپزخونه نیس ومهم نیس که پذیراییت پنجره نداره و میخای این مدلی پیاده کنی برا آشپزخونه