2777
2789
عنوان

مادرشوهر

454 بازدید | 24 پست

بچه ها وقتی میریم خونه مادرشوهرم اینا شوهرم خیلی با مادرشوهرم شوخی میکنه و... کلا دوست ندارم این موضوع رو . مثلا اگ شوخی نکنه یا اگ بریم جایی بهشون نگیم مادرشوهرم ناراحت میشه و اخم و... میکنه که اصن از این اخلاق خوشم نمیاد و واقعا ازار دهندست .بنظرتون چیکار کنم ؟؟؟😭

اصن واقعا لج  دراره . توقع داره اگ مسافرت هررررجایی بریم اینا رو هم ببریم . 

البته شوهرمم بدش نمیادا ....اما من دوست دارم دوتایی جایی بریم

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۳
2
50%
۲
2
50%
✨خدایا امیدم توئی✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قصیه اول اصلا مشکلی نداره مادرشه باهاش شوخی میکنی 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
بیشتر ببینید

اوووق متنفرم برم بیرون یا مسافرت کسی رو باخودم ببرم😫😫

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
بیشتر ببینید

اینکه با مادرش شوخی کنه مشکلش چیه عزیزم...ولی خو برا مسافرتم همیشه ک نمیبرینش اگه گاهی فقط میبرین بازم عیبی نداره سخت نگیر 

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
با مادرش شوخی نکنه؟ چقد حسودی

مسئله شوخی نیس  توجهه آدم باید تو جمع فامیل خودش بیشتر هوای همسرخودشو داشته باشه و بیشتر ب اون توجه کنه چ زن چ مرد...حالا زنتو نبینی هی قربون صدقه مادرت بری واقعا زشته دیگه

عزیزم با زن غریبه که شوخی نکرده مادرشه خدا کنه شوهرم تا اخر عمرش فقط با مادرش شوخی بکنه!!  چه چیزایی و واسه خودتون مشکل میکنید زندگی کوتاه تر از این حرفاست

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
مسئله شوخی نیس  توجهه آدم باید تو جمع فامیل خودش بیشتر هوای همسرخودشو داشته باشه و بیشتر ب اون ...

منم موافقم باهات واسه همین حساس شدم 

✨خدایا امیدم توئی✨

شوخی ک مشکلی نداره ولی مسافرت بهش بگو دوس داری چن وقت یه بار دوتایی سفرکنید باارامش بعدم شیطون عضوشدی اولین تاپیکت بامادرشوهر شروع کردی خخخ راستی گزینه۲😅😅😓😁😁

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿