2777
2789

من تازه دیدم چرا تاپیک ویتا قفل شد

ناراحتی بود؟

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
شیر خشک که دو روزی یه قوطی نیاز میشه  یعنی ماهی 15 تا  هر کدوم 25 تومن حساب کن چند در می ...

من شیرخشک۲۳تومنی میخرم ۳۴۵درمیادهرماه 

براپسزم ک ۳۰میخریرم ۶سال پیش ۴۵۰میشد

بنظرم الان قیمش مناسبتره 

قراره گرون کنن حالاچقدنمیدونم 

ولی مادری ک شیرمیده همه چی بایدبخوره بنظرم خیلی باشیرخشک فرق نداره اونم باقیمتای الان 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار ماه و یک هفته شه  بادوم را رنده کن بزار توی اب بجوشه بعد از صافی رد کن بده بخوره

سلام

پسر منم ٣ماهشه، يعني ميشه از ماه بعد بهش كمكي بدم؟ ضرر نداره براي ٤ماهگي؟

آخه خيلي شنيدم ميگن از ٦ماه بايد شروع بشه..

ولي هنوز نظر دكترش رو نپرسيدم

من شیرخشک۲۳تومنی میخرم ۳۴۵درمیادهرماه  براپسزم ک ۳۰میخریرم ۶سال پیش ۴۵۰میشد بنظرم الان قیمش م ...

به نظر من فرق میکنه 

الان یعنی شما که شیرخشک میدین دیگه گوشت نمیخرین؟ 

ما خرید مواد غذاییمون نسبت به قبل هیچ فرقی نکرده یعنی میخوام بگم چون شیر میدم رژیم خاصی رعایت نمیکنم 

همونطور که قبلا میخوردم میخورم 

تازه اونجا بودم دیگه عید مامان اینا میان اره احتمالا عزیزم

بسلامتی خوشبحالت که مشهدی من عاشق مشهدم

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
باورت میشه الان شش ماه میشه حرم نرفتم؟!

اره عزیزم چرا نشه مگه با بچه هم میشه حرم رفت مخصوصا اونجا که سرد هست منم وقتی پنج ماه هم بود اومدم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
اره دیگه شازده پسر حسابی دست و پامونو بسته

اوخی،قربونش،برم

به نظر من فرق میکنه  الان یعنی شما که شیرخشک میدین دیگه گوشت نمیخرین؟  ما خرید مواد غذای ...

وااچه ربطی ب خریدداره 😆😆😆من ک بخاطرخرج ومحارجش نگفتم شیرخشک میدم ک  

اگ بخوای اینطوری حساب کنی من ک شیرخشک میدم خرجم ازشمابیشتره چون خریدخونم پابرجاست همه جوره  هزینه شیرم هست 

یسریاهستن خوردوخوراکشون بایدخیلی بیشتربشه تاشیربیادیسریام مثل شماک میگی تغییرنکرده همچنان شیرمیرن بطبع خرج خونشونم خیلی میره بالاتر 

منظورم این بود

درهرصورت زندگی الان پرخرج شده 

وخدایی که بشدت کافیست