2777
2789
وی چجوری آخه میخوری شوهر من هم گالاکتومید هم لیدی میل گرفت برام همین جور گذاشتم تو آشپز خونه اصلا نت ...

گالاکتومید با شیر قاطی کن خیلی خوشمزه است طعم وانیلی داره من که خیلی دوسش دارم 

ولی چندش ترین چیزی که تا حالا خوردم همون لیدی میل بوده موزی و کاکائوییش هم امتحان کردم هرکدوم بد مزه تر از اون یکی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دختر کوچولوی من رفلاکس داره ، خودش و من بسیار سختمونه ، دعا کنید که زودتر خوب شه، الانم شیرش دادم و حداقل نیم ساعت عمود نگه میدارم ، هر چی هم سرشو بالا میزارم  بازم تو خواب خودشو میکشه پایین

خب حتما وزنگیریش خوبه؟ خوب شیرمیخوره؟ خوابش خوبه؟ شیر خودتو میدی؟  دختر من چند وقتی بود خوب شی ...

وزنگیریش روی نمودار هست خوبه ...اره شیرخودمو میخوره ... ولی خیلی اذیت میشه .. توخواب همش شیر میاد تودهنش ازخواب بیدارمیشه

گالاکتومید با شیر قاطی کن خیلی خوشمزه است طعم وانیلی داره من که خیلی دوسش دارم  ولی چندش ترین ...

من توت فرنگی یعنی تا یک روز تا یادم میوفتم   اینجوری میشدم

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
خوشکل شده افرین  چه مارکی استفاده کردی؟

رنگ موی مارال واقعا عالیه یه دفعه دیگه هم زدم خیلی خوشگل در اومد 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
مبارکت باشه عزیزم خوشگله موهات .کلا رنگساژ بعد یکماه رنگش فرق میکنه من خودم رنگ هایی که میخام بریزم ...

ممنون عزیزم من همون رنگ و اکسیدان استفاده کردم فقط 

خیلی حال بهم رنه من یه نفص میدادم بالا کهزود تمومش کنم  نمونه رو دستم خراب بشه

بابا مگه مجبور بودی بدرک

ای وای من حس کردم زنبورکت دخمله  ببخشید     یعنی ارایشگاهت سر خونه ت هست؟

نه عزیزم چون اخرا بارداری سالنمو جم کردم الان فقط دوستای نزدیک رو تو خونه خودم هایلایت انجام داوم براشون 

نگرانی برای چه ؟شاید هرگز پیش نیاید