2777
2789
من تقریبا ده روز پیش قطع کردم اما به این شدت که میگی نشد گریه هاش. کلا یه کم نفخ داره هنوز اما الان ...

من کولیک ایدک میدادم واس نفخ قطع کردم انگادن انگارولی اینوندادم نفخش زیاده قشنگ مشخصه بخاطراونه گریه میکنه زورمیرنه دوباده الان بش دادم 

وخدایی که بشدت کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی وقته قطع کردم و.مشکلی نداشت. مطمینی دلیلش از قطع کردن پدی لاکته؟ 

اره مطمءنم شمالم رفته بودم چندروزبهش نداده بودم دقیقاهمینجوری شد

رفتم دکترگفت دیگ بسه میتونی ندی منم قطع کردم ولی یهفتش دیگ نخوابیده همش گریه بادشکمشم ک وحشتناک شده 

وخدایی که بشدت کافیست
همون وقت دکتر بهم.گفت برای تقویت سیستم گوارششون عالیه پس شاید اشکال نداشته باشه دوباره بهش بدی. اگه ...

دست گلت دردنکنه 

برادخترمن ک خیلی خوب بودمخصوصاک سابقه الرژی بالاخده توخونوادمون هست 

من روری ۵قطره میدادم  

وخدایی که بشدت کافیست
من پدي لاكت ميدادم ،هنوزم ميدم عزيزم ،دفعه پيش كه قطع كردم نا اروم شد و دوبار بالا اورد  من تو ...

پس منم تا ۶ماهگی بهش میدم توبروشوروشونداری ننوشنه حداکثرتاچندماهگی میشه دادء؟

وخدایی که بشدت کافیست
منم با بچه ها موافقم. پدی لاکت فقط پروبیوتیک هست حاوی باکتری های مفید برای سیستم گوارشی. من دخترم ۴ ...

اره مطمءنم مال اونه 

ممنون ازتوضیحت 

دیگ بهش دادمازامروزببینم بازگریه وبادشکم این چیزاخوب شدازهمونه گرچع مطمءنم بخاطرپدی لاکته 

وخدایی که بشدت کافیست

من دخترم از دوماهگی که واکسن زد بد شیر شد و باید بخوابونمش  شیر بهش بدم توبیداری هم بعضی موقع بدم نصفیشو میخوره نمیدونم چرا اینجوره

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
ندارم جون دخترتو بردی آزمایش فاویسم ؟ جوابشو گرفتی؟ بهداشت بهم گفت همون روزی که واکسن ۴ماهگی میزنید ...

نه دیگ میخواستم ببرم ک سرماخوردگذاشتم یاتوعیدبدم بابعدعید

ن باباربطی نداره ک حتمافرداش باشه بچه ک واکسن میزنه یخفته کلاسیستمش بهمه 

مهم اینه ک حتمابعد۱۲۰روزگی ازمایش روبدی زودترنباشخ دیرترازاون هروقت دادی جوابش درسته 

خیلیامیزارن ۶ماهگی میدن ک دیگ دقیقتربلشه 

نمیدونم من بزارم توعیدبرم یابعدعیدچون تادوشنبه دارومیخوره 

س شنیه هم چهارشنیه سوری هست بیرون نمیرم 

هروقت رفتم برات مینویسم اینجا

شمام رفتی بیابگو

ایشالاهردوشون منفی بشن 

راستی کجایی تهرانی؟

وخدایی که بشدت کافیست
شما در روز چند سی سی شیر خشک میدین, من از صب تا دوازده شب پانصدو خورده یا ششصد میدم بنظرتون خوبه

فقط شیرخشک میدی؟؟من فقط شیرخشک میدم دقیقادوروزتموم میشه حدود۸۰۰میشه گمونم 

وخدایی که بشدت کافیست
فقط شیرخشک میدی؟؟من فقط شیرخشک میدم دقیقادوروزتموم میشه حدود۸۰۰میشه گمونم 

ماشالا خوب میخوره من چهار روز تموم میکنه,آره فقط شیر خشک میدم

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
ببخشید گل دختر بخدا خیلی شدید خودمو باختم.از همین پیگیریای شماها و اطرافیان هست ک یکم سرپا شدم.دلگرم ...

ان شالله صحیح وسلامت میادبغلت 

روزای اول سخته مخصوصاک نوزادبره دستگاه ولی بدون اونجاموندن بنفعشه حتمابموفع هم میاربش خونه 

😍😍😍

وخدایی که بشدت کافیست
2810