2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا اگه من پست یکی از کاربر ها رو توی تاپیک خودش بخوام که قطع دسترسی شده اگه به نی نی یار بگم میتونه اون تاپیک رو برام بیاره خیلی واجبه من ذخیره اش هم کردم اما پست بوده خود اصل تاپیک و ذخیره نکردم میتونم پیدا کنم یعنی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

یعنی جیگرم له شده

تا وقتی حامله بودم دلم میخواست یه دستگاه سونو تو خونه داشتم الانم که نی نی دارم دلم میخواد یه ترازو نوزاد داشته باشم دم به دقیقه وزنش کنم 

کیان گل پسر من 97/8/9
دخترا اگه من پست یکی از کاربر ها رو توی تاپیک خودش بخوام که قطع دسترسی شده اگه به نی نی یار بگم میتو ...

از اینکه دختر خطابم کردی سخت ازت راضی ام

هی به شوهرم میگم به من نگو زن احساس سن بالایی بهم دست میده

کیان گل پسر من 97/8/9
از اینکه دختر خطابم کردی سخت ازت راضی ام هی به شوهرم میگم به من نگو زن احساس سن بالایی بهم دست میده

خخخخ باورت میشه من هنوز خودم مثل دخترا میدونم هر کی منو می بینه فک میکنه هنوز مجرد هستم ... منم اصلا خوشم نمیاد کسی بهم بگه زن و این چیزا 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
2810