2777
2789
ممنون گلم,خب اگه کم میخوره باید زود به زود بهش بدی تا یکم معدش بزرپ بشه هرچی میدونی دوست داره براش د ...

بخدا چیزیم ک دوست داره نمیخوره اگ بهداشت گفت وزنش کمه شربت اشتها میخرم چیکارکنم

بخدا همش میگ کره و مربا ک مضره زیادش

ولی خب میوه خوب میخوره

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانا قد و وزن سه سالگی بچهاتون چند بود اگهوبردین بهداشت 

سلام دخترم اذرماه 97 بدنیا اومده الانم فک کنم  سه سال و 5ماهشه درسته؟؟ وزنش۱۳کمه ؟؟قدشو نمیدونم باید چقدر باشه تو این سن؟؟

هزارماشاالله رهام تولدش ۵٣ بود شنبه ب امیدخدا حتما میبرمش بهداشت ممنون ک وقت میذاری مهربون😘

فدات. خواهش  میکنم گلم, بردی بیا بگو قد و وزنش رو 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
سلام دخترم اذرماه 97 بدنیا اومده الانم فک کنم  سه سال و 5ماهشه درسته؟؟ وزنش۱۳کمه ؟؟قدشو نمیدونم ...

سلام گلم آره درسته  سه سالو پنج ماهش میشه  نرمالش سه سالگی باید ۱۴/۲۰۰باشن  ولی بستگی به وزن تولد هم داره میبینی بعضیا کم وزن دنیا اومدن بعضیا وزنشون بیشتر بوده باید روی نمودار خودشون نگاه کرد و سنجید ولی نرمالش همون وزنی هست که گفتم در,کلا قد هم سه سالگی ۹۴ باید باشه

سلام دخترم اذرماه 97 بدنیا اومده الانم فک کنم  سه سال و 5ماهشه درسته؟؟ وزنش۱۳کمه ؟؟قدشو نمیدونم ...

دختر منم اذر 97 هست .دقيقا 13 كيلو البته وزن تولدشم 2600 بود.كلاظريف دوماه پيشبردم دكتر گفت طبيعيه

دختر من وزن تولدش۳۲۰۰بود الان۱۳.۵۵۰

وزن تولدش خوب بوده الان یکم کمه وزنش بهداشت چیزی نگفت  ؟یه دوره ویتامینی و اشتها آور بهش بده بهش برس زود وزن میگیره 

[QUOTE=235925270]وزن تولدش خوب بوده الان یکم کمه وزنش بهداشت چیزی نگفت  ؟یه دوره ویتامینی و اشتها آور بهش بده به ...[/QUOTEوزنش چند ماهی هست ک ثابت مونده ..خیلی بدقلق هست تو غذا خوردن خیلیییی. گاهی سرش داد میزنم ک باید بخوری غذاتو مثلا گوجه دوس نداره چ خام چ پخته پیاز داخل غذا زیر دندونش بره بدش میاد...شیر هم بهش نمیدم چون یبوست میشه ...اما میوه جات مغزیجات دوس داره خیلی ...شیرموز نمیخوره اما شیرکاکائو میخوره

[QUOTE=235925270]وزن تولدش خوب بوده الان یکم کمه وزنش بهداشت چیزی نگفت  ؟یه دوره ویتامینی و اشت ...

هر چیزی میدونی دوست داره براش درست کن  دختر منم خیلی چیزا نمیخخوره گوجه که میگی  نمیخوره اکثرا برنج و هورشتی یا کته و ماکارانی حتی سیب زمینی سرخی هم دوست نداره خیلی کم پیش بیاد بخوره  دیگه میدونم چی دوست داره همون میدم بهش کلا غذا خوردن منو شوهرم هم شده طبق ذایقه دخترم  بخاطر دخترم هروزززز برنج و خورشت درست میکنم   

هر چیزی میدونی دوست داره براش درست کن  دختر منم خیلی چیزا نمیخخوره گوجه که میگی  نمیخوره ا ...

اگ دوستم داشته باشه همینجوری بد قلقی میکنه باید بشینم پیشش بگم بخور یا خودم بهش بدم بخوره

2810