2777
2789
سلام بچه ها خوبید بچه ها زیر یکسال بودن چقدر هممون فعالیت داشتیم فک کنم الان همتون حسابی مشغولید ب ...

سلام عزیزم شماخوبید ⁦♥️⁩

دیگه همه یجورایی درگیرزندگی هستن وکمتروقت میکنندپیام بزارن 

من ه خودم ک کلاس آنلاین دارم باپسرم واقعا نمی‌رسم میگم کاش یه شبانه روزار۲۴ساعت بییشتربود

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبین  امروز  الیسا رو بردم بهداشت  اینو داد برا دندونش گفت  شب قبل از خواب بکشم به دندونش  دهانشم نشورم و آب هم نخوره تا صبح  بعد  صبح هم غذای گرررم و نوشیدنی گرم ندمش   نمیدونم چجوره الان این باید فقط یه شب بزنم براش  بعد کلا برا چی خوبه  اگه میدونین بهم بگین لطفا

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
سلام احتمالا محلول فلوراید هست برای محکم شدن دندون و جلوگیری از پوسیدگی دندون ها 

سلام گلم آره برا همینه امروز براش زدم  چهل دقیقه گذاشتم براش رو دندوناش موند  بعد شستم 

ممنون نه دیگه تواین سن حتمابایدایستاده بگیری  چرانمیبری بخاطر کرونا؟؟ من تواین دوسال همه ی د ...

سلام عزیزم  میگم وزن سه سالگی دخترت چند شده یکم تپلی بود  هنوزم همونجور پیش رفته وزنش یا نرمال شد 

سلام عزیزم شماخوبید ⁦♥️⁩ دیگه همه یجورایی درگیرزندگی هستن وکمتروقت میکنندپیام بزارن  من ه خود ...

سلام خوشگلم اره بخدا ماشالا بچه ها بزرگ شدن دیگ الان همشون ٣ ساله شدن چ روزایی گذشت من ک هزارماشالا پسرم اینقدر شیطونه خل شدم

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
سلام عزیزم  میگم وزن سه سالگی دخترت چند شده یکم تپلی بود  هنوزم همونجور پیش رفته وزنش یا ن ...

سلام 

وزنش ۱۵هست ولی تپل نیست مثل قبل؛

معمولیه 

من تپل دوس ندارم مواظبم بهش هله هوله و چیزای شیرین نمیدم 

وخدایی که بشدت کافیست

سلام بچه ها خوبید؟

شما هنوز واسه خواب روز تلاشی دارید؟

من پسرم شیطونه ماشاالله بزوووور باید بخوابونمش با دعوا و اینا شما چیکارمیکنین؟

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
سلام  وزنش ۱۵هست ولی تپل نیست مثل قبل؛ معمولیه  من تپل دوس ندارم مواظبم بهش هله هوله و ...

سلام گلم آره بهتره چاقی بده باید کنترل بشه دختر منم ۱۵ بود 

سلام بچه ها خوبید؟ شما هنوز واسه خواب روز تلاشی دارید؟ من پسرم شیطونه ماشاالله بزوووور باید بخوابو ...

سلام خوبید

دختر من نمی‌خوابه تلاشی هم نمیکنم بخوابه 😬

وخدایی که بشدت کافیست
یعنی منم بیخود دارم تلاش میکنم بنظرت؟ یعنی دیگ واجب نیست؟

چرابعضیا بچه ها می‌خواین مثلا پس خودم تا۴سالگی همیشه بعدازظهر میخابید ولی تینا نمی‌خوابه منم کاریش ندارم 

اگ صبح زودتربیدارش کنی مبخابه حتما هیچ تلاشی هم نمی‌خواد مگرکلا بدخواب باشه 

وخدایی که بشدت کافیست
2810