2777
2789
دکترش به منم گفت هنوز زوده. تا سه سالگی صبر کنم. اگه بعد اون بازم زیاد پیشرفت نداشت ببرم گفتار درمان ...

ان شاالله که زودی به حرف بیاد

اگه راهی رفتید جواب داد به منم اطلاع بدید ممنون میشم

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
سلام. چندتا بچه داری.  بچه بزرگت چطور بود تو حرف زدن؟ پسر منم اصلا حرف نمیزنه فقط میگه ایجا(ای ...

بچه اولم دحتره خیلی باهم فرق دارن تو همه چیز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که زودی به حرف بیاد اگه راهی رفتید جواب داد به منم اطلاع بدید ممنون میشم

تکرار زیاد خیلی تاثیر داره تا دو هفته پیش فقط میگفت دَد و آ. 

اون سه تا کلمه دیگرو زیاد تکرار کردم براش تو این دوهفته یاد گرفت. بعضی کلمه هارو میگم تکرار میکنه ولی خودش استفاده نمیکنه ازشون. باید بیشتر کار کنم

البته من یه دختر ده ساله هم دارم اونم از سه سالگی به حرف اومد ولی بعدش زود راه افتاد  الان ماشالله حریف زبونش نمیشم.پسر بزرگمو دوسال پیش بردم گفتار درمانی پنج شیش جلسه بردمش دیگه نرفت. خیلی مغروره و حرف حرف خودشه    ولی خیلی راه افتاد.دکترش گفت ماهیچه زبونش ضعیفه. بزرگ بشه خوب میشه. گفت جلویه آینه باهاش بازی کن زبونشو در بیاره و بچرخونه و اینا. 

سلام مامانا خوبین 😍😍😍😍 چندتا نکته بگم  ۱-واسه یبوست هروز آش شوید به بچه بدید .طرز تهیه! بر ...

فدات لطف کردی نوشتی 

کره خوبه ولی چون تیناالرژی داره من نمیتونم بدم اصلالب به آبمیوه نمیزنه سوپ وآش هم نمیخوره وموزم نمیدم دیگه درکل بدغذاست ولی مشکل اصلیش ازتغذیه شه چیزای ملین نمیخوره چون بابدبختی سرنگ بهش آب انجیر دادم کارکردیابازیتون کارمیکنه ولی خوب زیاذم نمیشه زیتون بدم اذیت میشه 

فعلاپیدرولاکس میدم اونم تازه خیلی خیلی کم چون حالت اسهال میشه 

احساس میکنم مقعدش اصلایجوری شده ولی بدبختی اینه نمیزارع اصلا درست حسابی نگاه کنم بهش 

دکترگفته ازعفونت ادراری بگیرم می‌گفت بخاطراونم یبوست میشن ولی فعلاده روزی هست نتونستم ازش نمونه بگیرم 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام مامانای عزیز من واقعا افسرده و ناراحتم پسرم کلافم کرده اصلا حرف نمیزنه مامان و بابا نمیگه فقط ...

سلام حسناجون خوبی 

شایدازاون مدل بچه هاس ک دیربحرف میادمن دیدم اطرافم ک هیچ مشکلیم نداشتن بنظرمن بیشترباهاش حرف بزن وتکرارکن تا۳سالگیم ک هنوز خیلی وقت هست بچه هایه دفعه خیلی تغییرمیکنن مثلاتیناتویروز۶تاکلمه جدیدمیگفت بعدیماه خبری نبود

الان همسایه بالایی ماپسرش ۱هفته ازتینابزرگتره روی هم ۱۰تاکلمه هم نمیگه ولی تیناهمه رومبگه تازه اون به تینامیگه زودباش عقب نمونی ازپسرم 

می‌خوام ک فقط نگاه ادماروببینی به یه قضییه

چراافسرده وکلافه ای شماکه به بچه دبگم داشتی تجربشوداری هیچ بچه ای نیس ک حرف نزنه بالاخره یکی زودتریکی دیرترولی همشون بحرف میان نهایت نهایت اگه با چیزای جدیدنگفت می‌بری گفتار درمانی اونم درمانشه دیگه 

بنظرمن بابچه هابی ک کم حرف میزنن بهترین راه تکراره زیادباهاش حرف بزن بازم میگم هیچ مشکلی نداره دلش میخواد حرف نزنه فقط همین وگرنه همه روبلده 

وخدایی که بشدت کافیست
البته من یه دختر ده ساله هم دارم اونم از سه سالگی به حرف اومد ولی بعدش زود راه افتاد   الان ما ...

چه جالب چند سالگی پسرتونو بردید گفتاردرمانی

سلام حسناجون خوبی  شایدازاون مدل بچه هاس ک دیربحرف میادمن دیدم اطرافم ک هیچ مشکلیم نداشتن بنظر ...

سلام عزیزم شما خوبین بچه های گلت خوبن؟

والا پسرم اصلا به حرف نیست رو دلم موند یه چیزی بگم تکرار کنه توجه ش خیلی پایینه چیزی که دلش بخواد و ولی سریع یاد میگیره خواهرش حدول ضرب حفظ میکنه یاد گرفته بود میگفت دو دوتا یا ۱۲۳۴ اینا رو پشت هم میگه ولی وقتی میخوام چیزی بهش یاد بدم جیغ میزنه نمیزاره

منم میترسم یوقت خدای نکرده مشکلی داشته باشه

دکتر متخصص اطفالی که پیشش میبرم انقدر بهش میگم معاینه ش کن مشکلی نداشته باشه آخر بهم گفت خودت برو روانشناس ویزیت شو 😒😒😒😒

نمیدونم والا احساس میکنم روزی که بگه مامان و بابا از خوشحالی بال درمیارم

سلام خوبی  دکتربمن گفت بعد۲سالگی قدروایستاده میگیریم دیگه ولی بهداشت ک رفتم همین سه روز پیش به ...

سلام عزیزم خوبی؟

بچه ها خوبن؟

جدی نمیدونم رهام بشدت شیطونه اصلا اروم و قرار نداره بشه قدشو درست وایسه اندازه بگیرم

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
چه جالب چند سالگی پسرتونو بردید گفتاردرمانی

پسر منم وقتی بهش کلمه ای رو میگفتم که تکرار کنه خوشش نمیومد.چندتایی میگفت دیگه میرفت. انگار بهش بر میخورد   چهار سالگی بردم گفتاردرمانی. خیلی کلمه ها میگفت ولی طول جمله هاش کوتاه بود.جمله های دو سه کلمه ای فقط میگفت😂  به نسبت سنش باید بیشتر میگفت. الان خیلی خوب شده فقط مثل بقیه هم سن و سالاش خیلی روان و راحت حرف نمیزنه. یکم مکث میکنه بین حرفاش.

سلام عزیزم شما خوبین بچه های گلت خوبن؟ والا پسرم اصلا به حرف نیست رو دلم موند یه چیزی بگم تکرار کنه ...

چندماهی باهاش کار کن و زیاد تکرار کن. توچشماش زل بزن و کلمه هارو بلند و واضح براش تکرار کن.بزار به حرکت لب و زبونت خوب توجه کنه. اگه دیدی پیشرفت نداشت حتما ببر گفتار درمانی اونا میدونن از چه راهی پسرتو به حرف بیارن. احتمالا تو چند جلسه سریع راه میفته. من پسرمو دیر بردم مامانم میگفت مثل خواهرشه دیر زبون باز میکنه. البته راست میگفت. ولی خب زودتر میبردم زودترم یاد میگرفت.

چندماهی باهاش کار کن و زیاد تکرار کن. توچشماش زل بزن و کلمه هارو بلند و واضح براش تکرار کن.بزار به ح ...

مشکل اینه اصلااااا با من همکاری نمیکنه یجور لجبازی میکنه اصلا دلش نمیخواد حرف بزنه 

سلام عزیزم خوبی؟ بچه ها خوبن؟ جدی نمیدونم رهام بشدت شیطونه اصلا اروم و قرار نداره بشه قدشو درست وا ...

سلام ممنون سلامت باشی

یجوری ببین میتونی حواسشوپرت کنی ک سریع بگیری

وخدایی که بشدت کافیست
سلام مامانا خوبین 😍😍😍😍 چندتا نکته بگم  ۱-واسه یبوست هروز آش شوید به بچه بدید .طرز تهیه! بر ...

دستت درد نکنه مهربون ❤ ممنون گفتی بعضی از این ایده ها رو تا الان امتحان نکرده بودم امتحان می کنم

یک مشکل من اینه هر چیزی رو راحت نمیخوره، مثلا بعید میدونم دوتا ابمیوه بخوره. خونه میگیریم دو قلپ میخور

یا زیتون میخوره گاهی ممکنه تو یک وعده غذا ۳۰ تا زیتون بخوره ولی باز اذیته 

سلام مامانای عزیز من واقعا افسرده و ناراحتم پسرم کلافم کرده اصلا حرف نمیزنه مامان و بابا نمیگه فقط ...

خانومی اصلا نگران نباش بچه خواهر شوهرم ۳ سال تمام بود حرف نمیزد الان که ۵ سالشه مثل بلبل حرف میزنه 

اونم به آب اشاره میکرد میگف ما یعنی اب میخوام