2777
2789
بچه های ک پیدرولاکس مصرف می‌کنید واس یبوست بچه هادکتربهم گفته بود۲/۳قاشق غذاخوری در۲/۳لیوان آب ولی د ...

من مثل دکترت انجام میدم. ۲ لیوان اب برای بچه زیاده بیشتر از ۶ ساعت هم نمیشه نگه داشت محلولش رو. فقط من مقدار پیدرولاکس رو بسته به میزان یبوست بچه کم و زیاد می کنم. گاهی ببشتر گاهی کمتر

من مثل دکترت انجام میدم. ۲ لیوان اب برای بچه زیاده بیشتر از ۶ ساعت هم نمیشه نگه داشت محلولش رو. فقط ...

پس دوسوم قاشق غذاخوری روتوهمون دوسوم لیوان بریزم خوبه؟؟عزیزم بچت اسهال نمیشه اگ اسهالی شدقطعش کنم؟بعدبااب جوشیده حلش کنم ؟ببخش زیاذسوال میکنم بلدنیستم اینو

یبوستش چجوربع ک بااین جواب گرفتی؟شدیدبود؟بعدالان چندوقته ک میدی بش؟بمن گفت دوهفته هرروزبده بعدبیابگوبهم اگ جواب گرفتی ازش بگم بایدچجوری ادامه بدی

تیناهرروزمیره ولی گوسفندی هستش ودردش میادالبته بزاش چکاپ کامل نوشت ک ازنظرقندوتیروییدوعفونت ادرار. چک .‌‌‌‌‌‌ بشه

وخدایی که بشدت کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس دوسوم قاشق غذاخوری روتوهمون دوسوم لیوان بریزم خوبه؟؟عزیزم بچت اسهال نمیشه اگ اسهالی شدقطعش کنم؟بع ...

اره خوبه

البته خیلی حساس نیست مقدار آبش. چرا دختر من گاهی اسهال میشه که من اونموقع کمتر پیدرولاکس میریزم. گاهی یک روز اون وسط نمیدم. من الانا که دیگه دخترم اب معمولی میخوره پیدرولاکس رو هم تو اب معمولی میریزم. یبوست دختر من زیاد و مزمن هست. الان روزی یک قاشق چای خوری بهش میدم و خوبه و یا تابستون ها که میوه زیاده اصلا لازم نیست. ولی در مقابل گاهی وقتا که دندون در میاره خیلی شدید میشه و مجبورم تا دو قاشق غذا خوری در روز بدم. 

برای دختر من لبو معجزه می کنه و لوبیاسبز پخته تو لوبیا پلو هم براش خوبه میتوتی امتحان کنی

مامانای گل احیانا ایده برای کادو تولد بچه ها دارین؟

من دوست دارم براش وسیله اشپزی بخرم عاشق بشور و بپزه 😂 ولی تنوع مدل و قیمت خیلی زیاده

گفتم قبلش اینجا مشورت بگیرم کسی احیانا اشپزخونه، سوپرمارکت و از این چیزا خریده؟  ایده های دیگه برای کادو تولد دو سالگی شون دارین؟

اره خوبه البته خیلی حساس نیست مقدار آبش. چرا دختر من گاهی اسهال میشه که من اونموقع کمتر پیدرولاکس م ...

ممنون عزیزم.تواین مدت ک یبوست داشت مقعدش ملتهب نشد؟؟میخواستم ببینم اگ شده پمادچی میزنی براتیناشده یکوچولوزخم شده ومتورم شده فعلاپمادداده بزاش

وخدایی که بشدت کافیست
مامانای گل احیانا ایده برای کادو تولد بچه ها دارین؟ من دوست دارم براش وسیله اشپزی بخرم عاشق بشور و ...

من ازاین ست اشپزیاگرفتم بزاش البته براتولدش نه براروزدخترباورمیکنی هیچی پیدانیس همه اینوراونورریخته یه چندروزی بازی کردولی بعدش رفت سراغ کابینت باقابلمه واقعی بازی کردبه روال سابق

ولی دخترمن عاشق عروسکه عروسک دخترونه کل روز بغلشه روپامیخوابونتش غذامیده بش 

ببین چی دوسداره همونوبخربااین قیمتای سرسام اوراسباب بازی حداقل بکارش بیاد 

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون عزیزم.تواین مدت ک یبوست داشت مقعدش ملتهب نشد؟؟میخواستم ببینم اگ شده پمادچی میزنی براتیناشده یک ...

چرا طفلی

راستش دختر من گاهی بد میسوزه که اون موقع دکتر یک صابون مخصوص داده بود که باهش بشورمش و متاسفانه اسمش رو یادم رفته خودم هم نیاز دارم دوباره بخرم شاید بچه ها بدونن

کرم بسته به میزان التهاب و سوختگی اگر خیلی زیاد باشه از این پماد های ساختتی میزنم که ان ان و انتی بیوتیک و یک چیز دیگه داره دکتر نوشت براش یکبار

اگر کم سوخته باشه پماد اگو درم خوبه یا حالا ترکیب ان ان و کلوتریمازول

خیلی خیلی خیلی کم باشه همون زینک میزنم.

وقتایی که یبوسته همیشه کرم میزنم و زیادتر میشورم وگرنه بد میسوزه طفلی

راستی دخترتوچکاپ بردی تازگیا؟

نه من نبردم 

راستش دخترم رو خیلی وقته دکتر و بهداشت و اینا نبردم بخاطر کرونا

حتی ازمایش خون هم نداده تا الان. خیلی هم دوست دارم لااقل یک دکار ببرم چون وزنگیریش کمه ولی فعلا شرایط مناسب نبوده و نبردم

از این اشپزخونه واستاده ها خونه دوستش دیده خوشش اومده. 

اگه خوشش اومده پس فرق می‌کنه داستان بهربزاش

بمن فقط بتامتازون دادوزینک حالابزنم ببینم خوب میشه 

والامنم هیجحانبردمش منتهادکتریه چکاپ کامل نوشته گفته یوقتابخاطرتیرویبدقندیاعفونت ادرارم یبوس میشن حتماچک کن 

البته قددوزنش خوبه ولی خوب کمخونی وبقیه رومن چک نکردم تاحالابااین وضع کرونادلم نمیومدبیرم چون الودس دیگه ولی دکتراصرارداشت ک ببر

وخدایی که بشدت کافیست
مامانای گل احیانا ایده برای کادو تولد بچه ها دارین؟ من دوست دارم براش وسیله اشپزی بخرم عاشق بشور و ...

من برا دخترم خریدم ولی برا مناسبت نه همینجور خریدم  خیلی دوسشون داره  قابلمه ها رو میزاره رو گاز یا پکنیک  میگه دارم غذا درست میکنم   بعد میاره که بخوریم    بنظرم بستگی به خود بچه داره  بعضی بچه ها    اهل بازی نیستن   بعضیا هم با اسباب بازیاشون خودشونو سرگرم میکننن ولی کلا بنظرم برا دخترا این چیز خوبیه

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
2810