2777
2789
فاویسم چی هست علایمش چجوره  الان تو نت خوندم نوشته بود  ارثی هست بعد دخترت علایم هم داره & ...

فاویسم ارثی است همون حساسیت ب باقالی 

والاتینایبارمثبت شدبدوتولددوبارم منفی حالانمیدونم داره یانه یدکترمیگه داره یکی میگه نه 

البته من مواظبم فرض روبراین گذاشتم ک داره 

نبایدباقالی بخوره بایسری داروها

هیچ مشکلی براش پیش نمیاداگ مواظب همینایی ک گفتم باشی وگرنه علامتی نداره 

آخه یکی توتاپیک داشت یادم نمیاد کدوم یکی از بچه هابودفکرکردم شمایین

دکترمن ۱۸ماهگی آزمایش می‌فرسته بچه هاروک خوردیم ب اسفندوکرونانبردم گفت نبرالودس ولی خوب دیگ دوسالگی چون قطره آهن وادقطع میشه معمولابه چکاب بایدبدن ک من فعلانبردمش 

منتظرم اوضاع بهترشه ک اونم هرروزبدترمیشه تهران

وخدایی که بشدت کافیست
فاویسم چی هست علایمش چجوره  الان تو نت خوندم نوشته بود  ارثی هست بعد دخترت علایم هم داره & ...

اهان الان فهمیدم منظورتون چی هست     به باقله و بعضی دارو ها حساسیت دارن نباید بخورن  من شوهرم   کوچیک که بود باقله ای شده بوده    ولی دخترم آزمایش نوزایدی که دادیم نداشت  شما مگه اون آزمایشو ندادین   یعنی ممکنه تو آزمایش نوزادی و یکسالگی که دادیم نشون نداده باشه   ووااای نگران شدم منم  

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان الان فهمیدم منظورتون چی هست     به باقله و بعضی دارو ها حساسیت دارن نباید بخورن   ...

دخترمن بدوتولدزردی داشت و بستری شدکه اونجامثبت شدمنتهاچون زردی داشت دکترگفت همه ی آزمایشات هفته دوم تکراربشه بردمش جای بهترمنفی شد۵ماهگی بازچک کردم منفی شد

منوباباش نداریم ولی توخانواده ی مادری من توپسراهست دوس نفردارن

حالادکترخودش میگ نداره خطای آزمایشگاهی بوده یدکتردیگه میگه داره ولی خفیفه که فقط یبارنشون داده منم نمی‌دونم حرف کدومشون درسته جفتشون دکترای خوبین ولی خوب من فرض رومیزارم ک داره حواسم هست 

وخدایی که بشدت کافیست

سلام خانما لطفا دعا کنین بچم صحیح و سالم دنیا بیاد تنهام همش استرس دارم

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏
دخترمن بدوتولدزردی داشت و بستری شدکه اونجامثبت شدمنتهاچون زردی داشت دکترگفت همه ی آزمایشات هفته دوم ...

اهان خب ان شا الله که نداره ولی شما بقول خودت مواضب باش   چیزای حساسیت زا ندا بهش  منم دخترم اتفاقا چند وقت پیش خونه مامانم باقلا داشتن  شوهرم گفت بده بهش  باقله ای که نیست گفتم نه خطر داره نمیدم بهش اصلا

سلام خانما لطفا دعا کنین بچم صحیح و سالم دنیا بیاد تنهام همش استرس دارم

سلام گلم ان شا الله نی نی گلت سالم و تندرست بیاد بغلت 

سلااام دوستای گلم خوبین؟ من تاپیک قبلی میومدم بعدش تاپیک گم کردم😞

سلام گلم   بچتون آبانی هست  دختر هست یا پسر  اسمش چی هست      ,قد و وزنش چنده     

سلام گلم   بچتون آبانی هست  دختر هست یا پسر  اسمش چی هست      ,قد و وز ...

سلام دوست خوبم بله پسرم هفتم آبان ۹۷ بدنیا اومد

برای دوسالگی بردمش مرکز بهداشت گفتن بخاطر کرونا قد و وزن انجام نمیدن ولی بنظر خودم قد و وزنش زیاد رشد نداره😞

بچه های ک پیدرولاکس مصرف می‌کنید واس یبوست بچه هادکتربهم گفته بود۲/۳قاشق غذاخوری در۲/۳لیوان آب ولی داروخونه زده روش ۲/۳قاشق غذاخوری در۲لیوان آب من گیج شدم الان کدومش درسته والاب شک افتادم اگ کسی میده ب بچش میشه لطف کنیدبگیدکذومش درستتره

وخدایی که بشدت کافیست
سلام دوست خوبم بله پسرم هفتم آبان ۹۷ بدنیا اومد برای دوسالگبردمش مرکز بهداشت گفتن بخاطر کرونا قد ...

بسلامتی عزیزم  خدا حفظش کنه  ,کلا دیگه بچه ها  لاغر هم دیده میشن و  هیلی هم  وزن اضاف نمیکنن   دختر منم   همینحوره   داره قد میکشه لاغر دیده نیشه تا کوچیک تراش  آخه خیلی گرد بود الان قد کشیده

2810