2777
2789
بچه ها من دخترمو از شیر گرفتم یک هفته میشه. . خیلی وابسته بود ولی دو ماه بود که باباشو ندیده بود وقت ...

البته من شیر شب رو از ۸ ماهگی قطع کرده بودم. و از ۲ ماه قبل دیگه از ۵ بعدازظهر دیگه بهش شیر نمیدادم. عملا صبح ها بهش شیر میدادم. یعنی یه نوعی تدریجی از شیر گرفتمش. نگم براتون که چقدر همه دایه مهربونتر از مادر شده بودن. ومن بدون هیچ پاسخ و عکس العملی کارمو کردم. بچه هیچ اعتراضی نداشت بقیه به جاش اعتراض میکردن😀😀

سدنای من در ۱۳ آبان من و باباش رو از انتظار طولانی خلاص کرد و مارو شیفته خودش کرده   

سلام مامانا منم چن روزه مهرسا ازپوشک گرفتم یه  کلیپ کودکانه  بود درمورد دستشویی رفتن از وقتی اونو دیده  راضی نمیشه پوشکش کنم صندلی دستشویی داره گذاستم راهرو دستشویی هر یک ساعت میره روش میشنه واقعا خیلی خوبه این صندلیا چون تو کارتونه هم بچه میره رو صندلی میشینه مهرسام یاد گرفت من قصد نداشتم الان بگیرمش ولی دیدم خودشم دوست داره دیگه سه روزه پوشکش نکردم دستشویی بزرگ رو هم میگه اه اه زود میبرم ولی یه خورده برای پی پی مشکل داره 🌸

💖💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامانا منم چن روزه مهرسا ازپوشک گرفتم یه  کلیپ کودکانه  بود درمورد دستشویی رفتن از وق ...

خوب راحت شدی افرین

ولی اون صندلیوکمکم بگیرچون بعدباون عادت می‌کنه 

پی پی اتفاقاراحتتره بچه هااونوزودیا میگیرن تاریکی دوروزدیگ اونم راحت میشی

وخدایی که بشدت کافیست
خوب راحت شدی افرین ولی اون صندلیوکمکم بگیرچون بعدباون عادت می‌کنه  پی پی اتفاقاراحتتره بچه ها ...

اره عزیزم زیاد نمیزارم رو صندلی بشینه تا عادت نکنه گاهی هم میبرمش دستشویی انشالا که  همه بتونبم کامل بگیریم  

💖💙
من خیلی دوست دار بگیرم ولی فکر کنم برای دختر من زوده چون هنوز شبا پوشکش خیسه. روزها هم وقتی هم رو دس ...

یعنی شبا باید پوشک خشک باشه بعدا شروع کنیم اخه نمیشه که ما خودمونم گاهی شب میریم دستشویی فک کنم شب هم باید یکی دوبار بیدار شون کنیم ببریم

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد
سلام مامانا منم چن روزه مهرسا ازپوشک گرفتم یه  کلیپ کودکانه  بود درمورد دستشویی رفتن از وق ...

وای چقدر عالی عزیزم میشه اسم کلیپ رو بگی منم میخوام مهرسا رو از پوشک بگیرم

یعنی شبا باید پوشک خشک باشه بعدا شروع کنیم اخه نمیشه که ما خودمونم گاهی شب میریم دستشویی فک کنم شب ه ...

نمیدونم بعضی ها اینور میگن انگار نشون میده بچه تا حدی به ماهیچه هاش مسلطه. البته پوشک دختر من خیلی سنگین میشه صبح ها، حس می کنم زیاد متوجه موضوع نیست. ولی من اصلا تجربه ای ندارم. یکی از بچه ها موفق شده انگار ، افرادی که تجربه دارن بهتر کمک می کنن. من شنیدم کلا در گرفتن از پوشک بهتره عجله نکرد تا بچه کاملا اماده باشه. من خودم چون دخترم خیلی تو پوشک میسوزه دوست دارم زودتر بگیرم وگرنه با خودم بود میذاشتم هر وقت خودش پاپیچ شد.

نمیدونم بعضی ها اینور میگن انگار نشون میده بچه تا حدی به ماهیچه هاش مسلطه. البته پوشک دختر من خیلی س ...

اره درسته دقیقا منم برای همین امروز دیدم باز بدنش قرمز شده دخترمن خیلی حساسه گفتم اگع شد بگیرم خیلی عالی میشه

باریکلا مبارک باشه چه کارتونی بود؟ 

یه کلیپه انگلیسیه ولی عالیه یه بچه اس  که  از پوشکش خسته میشه درش میاره ولی موقع جیش کردن رو زمین ریخت مامانش براش صندلی میاره و بهش توضیح میده در کل خیلی قشنگ بود چون عین بچه ها هم صحبت میکرد اون قشنگش کرده بود 

💖💙