2777
2789
حسناجون خوبی  ببین پسرامعمولادیرتربحرف میان طبیعیه  مثااتینااوالاک بحرف اومدتادوس ماه فق ...

سلام ممنون تیناجون خوبه؟ والا دخترم از ده ماهگی شروع به حرف زدن کرد و تو یه سالگی مامان و بابا آب و... واضح میگفت ولی این وروجک هنوز مامان و بابا نمیگه ولی در حد پنچ کلمه حرف میزنه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
خداحفظش کنه  معلومه ک حرف میزنه حالایکی زودتریکی دیرترولی همشون تو۵سالگی بهم دیگ میرسن پس نگرا ...

ممنون همچنین بچه های شما و بقیه 

تلاش خودمو میکنم ممنون که راهنماییم می‌کنی 

.......خدایا شکرت ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنون تیناجون خوبه؟ والا دخترم از ده ماهگی شروع به حرف زدن کرد و تو یه سالگی مامان و بابا آب و. ...

سلام عزیزم 

قربونت تینام خوبه 

عزیزم بحرف میادبعضیادیرزبون بازمیکننن البته من باین چیزااعتقادندارم ولی بچه ی خواهرشوهرم تانزدیک ۳سالش ک بودحرف نمیزدهمه روبلدبوداولی هیچی نمی‌گفت بهش گمونم تخم کفتر داده بودن دقیقاازدوس روزبعدش شروع کرده بودب حرف زدن

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون خیلی لطف کردی که وقت گذاشتی و کامل توضیح دادی  اره من خودم کم حرفم با این حال یه چند ماه ...

خدانگهش داره

ببین من دخترم خیلی دیر در ۱۴ ماهگی راه رفت ولی خیلی زود صحبت کرد ۱۵ ماهگی دیگه جمله دو کلمه ای میگفت. الان جملات ۴- ۵ کلمه ای هم میگه ولی واقعا کاری برای این موضوع انجام ندادم. خب تو محیط صحبت میشه دیگه بچه کم کم یاد میگیره. البته کلا کتاب و قصه میخوندم براش قبل خواب که فکر می کنم همه می خونن.

ولی چند تا نکته هست که من زیاد میشنوم که فکر کنم خودت میدونی حالا منم میگم اگه کمکی باشه. 

اول اینکه پسرها کلا دیرتر صحبت می کنن

دوم اینکه بچه ها با هم متفاوتن. مقایسه نکن. معمولش اینه که در ۱۸ ماهگی ۲۰ کلمه بگن. 

سوم اینکه احتمالا پسر شما دو زبانه شده و بچه های دوزبانه دیرتر حرف می زنن

چهارم اینکه تماشای تلویزیون به مدت زیاد میتونه در بعضی بچه ها تاخیر گفتاری ایجاد کنه. 

خلاصه بگم اگر بچه داره حرفت رو متوجه میشه و تعدادی کلمه رو هم میگه که جای نگرانی نیست. اگر نه بهتره زمان تماشای تلویزیون رو براش کم کنی و فقط هم فارسی اطرافش باشه.

امیدوارم بدرد کسی بخوره

مامانای عزیز من در مورد از شیر گرفتن سوال دارم. دختر من ۲۷ ابان دنیا اومده ۲۰ ماه رو رد کرده ولی هنوز شیر خودم رو میخوره. خیلی دوست دارم تدریجی از شیر بگیرم ولی تا الان جواب نداده. اخه خیلی نامنظم در روز شیر میخوره و اینطور نیست که وعده هاش ثابت باشن و من یکی یکی حذف کنم. بخاطر دورکاری هم همیشه خونم. پارک و مهمونی هم که بهخاطر کرونا تعطیل شده. من خیلی شنیدم که روش های سنتی از شیر گرفتن مثل مالیدن تلخی و تندی و ... به سینه برای بچه اثر خوبی نداره. ولی ممکنه مجبور شم. ایا کسی در شرایط من بوده که بتونه منو راهنمایی کنه؟ ایا واقعا این موثقه که این روش های سنتی برای بچه بده؟ ایا راهنمایی برای از شیر گرفتن تدریجی در این شرایط کرونا دارین؟ ایا ممکنه من ادامه بدم بچه خودش دیگه نخواد یا نه روز به روز وابسته تر میشه؟ کلا هر راهنمایی داشتین بگین ممنون میشم مامان جون ها ❤❤

عزیزم هر سه ساعت غذا میدی یعنی منظورت وعده غذایی کامله یا نه میوه و تنقلات و آبمیوه اخه گفتی هر سه س ...

آره گلم  غذای اصلی میدم    یکساعت بعدشم  میوه یا بستی یا بسکیویت و اینجور چیزا میدم  ,اگه وزن دخترت خوبه اشکال نداره   هر بچه ای  سیستم بدنش فرق داره دیگه     من دخترم فعلا وزنش        ۱۱کیلو هست با اینکه خوبم غذا میخوره  ولی خیلی وزن نگرفته     ولی الان یه مدت هم هست اشتهاش کم شده 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
خدانگهش داره ببین من دخترم خیلی دیر در ۱۴ ماهگی راه رفت ولی خیلی زود صحبت کرد ۱۵ ماهگی دیگه جمله دو ...

ممنون از راهنمایی و دلداریت 

اره تلویزیون تاثیر داشته احتمالا 

اره شنیدم ژنتیکی هم هست شوهرم اینا که زود حرف زدن احتمالا خودم دیر حرف زدم

سعی میکنم استرسمو کم کنم توکل بخدا الهی همیشه بچه ها سلامت باشن ممنون که وقت گذاشتی 

.......خدایا شکرت ....
مامانای عزیز من در مورد از شیر گرفتن سوال دارم. دختر من ۲۷ ابان دنیا اومده ۲۰ ماه رو رد کرده ولی هنو ...

من تجربه ای ندارم منم تا خاستم تدریجی بگیرم بیشتر شده کمتر نشده فقط اگه  خونه مادرشوهر که همسایه ایم باشم درخواست شیر ندارع ولی بیام خونه بهونه شیر یا فرداش نرم کلی شیر میخوره  اگه میتونی وقتی درخواست شیر داره چیز دیگه بهش بدی یا با بازی سرگرمی کنی حداقل شیر خوردنش رو موقع خواب بذاری خوبه یا کمتر از زمان قبل بهتره منم خودم تصمیم دارم چند روز پشت سر هم برم خونه مادرشوهر بعد از روش سنتی استفاده کنم دوست من روانشناس

می‌گفت می‌بردم خونه مامانم خودم می اومدم خونه تا بیست روز کمش کردم بعد از روش سنتی استفاده کردم یهویی نگرفتم البته اینجا کرونا نیومده شهر کوچیکیه

اگه زمان کرونا خونه مامانت اینا نمی‌رین ببین اگه همسرت کمکت کرد یکم سرگرم کنید  تا خواست چیزایی که دوست داره بهش بده تا کمتر درخواست شیر بده مثلاً اول طرف صبح رو بگی بعد طرف عصر البته من تجربه ندارم حرف با عمل خیلی سخته احتمالا

منم از حالا غصم شده چطوری از شیر بگیرمش مخصوصا خابش که بهم میخوره چون با شیر میخابه دوستان ان شاللع بیان تجربشون رو بگن

.......خدایا شکرت ....
مامانای عزیز من در مورد از شیر گرفتن سوال دارم. دختر من ۲۷ ابان دنیا اومده ۲۰ ماه رو رد کرده ولی هنو ...

سلام عزیزم 

من دخترموتو۱۹ ماهگی از شیر گرفتم 

چون اصلا اشتها ب غذا نداشت وب شیر وابسته بودولی از وقتی از شیر گرفتمش خوب غذا میخوره شیر پاستوریزه بهش میدم روزی دولیوان

راستش منم میخواستم تدریجی بگیرم ولی مث دختر شما نامنظم بود دیگ مجبورشدم روش سنتی انتخاب کنم 

بااینک بدون شیر نمیخوابید ولی فلفل زدم هروقت خواست نشونش دادم گفتم اوف شده اونم فهمید یکم گریه کرد 

بعد دوروز دیگ عادت کرد

بنظرمن ک روش سنتی بهتره 

من هردوشوامتحان کردم

عواقبی هم فک نمیکنم داشته باشه همه ما خودمون ب این روش از شیرجداشدیم

سلام شهرزادجون دخترمم نزدیک دوماهه اصلاهیچی نمیخوره یکم نون یکم پلومیوه دوسداره فقط مثل سابق اصلانیس ...

اره ولی نباید جای غذاسونو بگیره چرا اینجور میکنن این بچه ها

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
الان چطوری میخابه شیر شب چطور گرفتی خیلی گریه کرد 

لالایی میکنم میخوابه عزیزم

اولا هم باماشین میرفتیم میگشتیم تا خوابش ببره 

باشیشه شیر یا لیوان هم قبل خوای شیر پاستوریزه میدم

فقط سه روز بهانه گرف 

گریه ک طبیعیه بکنه ولی سعی کن سرگرمش کنی

هرچی دوس داره اونو مهیاکنی بیشترازقبل محبت کنیو بغلش بگیری

سلام خوبین مامانا دخترم خیلی کم داره وزن میگره   وزن ۲۰ماهگی ۱۱ کیلو ۵۰گرم کم بود  غذاشم خوبه نمیدونم چرا   آخه میگن دوسالگی باید ۱۲کیلو بشن  کی یکلو اضاف میکنه    بچه های شما چند وزنشون  ماهی چقد اضاف میکنن

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
لالایی میکنم میخوابه عزیزم اولا هم باماشین میرفتیم میگشتیم تا خوابش ببره  باشیشه شیر یا لیوان ...

عزیزم از شیر که گرفتی تو‌طول شب مرتب بیدار نمیشه بهانه کنه ؟؟

دخترم23/07/1397 زمینی شد.